Από τα θρυλικά Άστρα στο νέο πλανητικό του ταξίδι..

Από τα θρυλικά Άστρα στο νέο πλανητικό του ταξίδι..

Ο Μπάμπης από τα Άστρα της Μυκόνου κάνει το νέο του ταξίδι.

Εδώ και 31 χρόνια στην Μύκονο σταθμός για Must go είναι τα Άστρα. Από το 1990 πήγα πρώτη φορά και έκτοτε εδώ και 26 χρόνια δεν υπάρχει φορά που να βρίσκομαι στο νησί και να μην είναι γεμάτο. Οι αναμνήσεις που έχω από εκεί όχι μόνο εγώ αλλά όλοι μου οι φίλοι είναι άπειρες. Γεννηθήκανε μεγάλοι έρωτες εκεί, κάναμε τρελούς χορούς είχαμε ποιότητα στην διασκέδαση από την εποχή των ατί8ασων νιάτων μας. Παρόλα αυτά σταθερή αξία μπορεί να αλλάζουν οι εποχές αλλά τα Άστρα είναι τα ίδια. Ο Μπάμπης που μας μεγάλωσε από πιτσιρίκια αποφάσισε να κάνει το νέο βήμα λίγο πιο πέρα από τα θρυλικά Άστρα, το νέο του τεράστιο Club το Void.

Το όνομα το εμπνεύστηκε ο καλλονός γιός του ο Τζάρετ, δίνοντας και αυτός μια άλλη ισχυρή ονομασία μιας και τα Άστρα είναι ότι πιο θετικό υπάρχει από μόνο του.

Void σημαίνει η πηγή από εκεί που όλα έρχονται και εκεί επιστρέφουν , είναι το άπειρο, αυτό που περιβάλει την στρατόσφαιρα και λέγεται Void, είναι το ανεξερέυνητο κομμάτι έξω από τα πλανητικά συστήματα το οποίο στα Ελληνικά το εννοούν κενό. Αυτό δεν είναι κενό είναι γεμάτο αλλά η απόσταση είναι αυτό που το κάνει να φαίνεται κενό, είναι το Άπειρο. Η πηγή που εκεί επιστρέφουν όλα και από εκεί που ερχόμαστε, είναι το ανεξερεύνητο αυτό το οποίο ψάχνουμε να βρούμε την απάντηση. Το λένε Void έχοντας πολλές ερμηνείες για να δώσεις είναι αυτό το μαγικό που μας περιβάλει και δεν ξέρουμε από που ξεκινάει και που τελειώνει σαν να λές είναι η αρχή του σύμπαντος και για εμένα το συνδιάζω και άμεσα με τα Άστρα και εύχομαι να πάρει την αστερόσκονή τους και να έχει την ίδια επιτυχία.