Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι ..

Πριν μερικά χρόνια είχα την τύχη να γνωρίσω τον Steven Triantafillis σε ένα live που είχε κάνει. Η φωνή του με καθήλωσε κανονικότατα. Βρήκα πως είχε απίστευτο ταλέντο, και ήταν ανακάλυψη του Αντώνη Κανάκη. Μου είχε μιλήσει για το γκρούπ My Excuse αλλά μέχρι να τον δω από κοντά και να τον ακούσω με τα αυτιά μου μου έμεινε η απορία για το τι κάνει ακόμα στην Ελλάδα και δεν πάει να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο Video Clip για το Single, In Disguise και μπορείτε να το απολαύσετε πιο κάτω.


To τραγούδι περιλαμβάνεται στο album "Αll I've become" και είναι σε παραγωγή και μίξη του Ron Saint Germain, καταξιωμένου Αμερικανού παραγωγού με συνεργασίες στο ενεργητικό του με ονόματα όπως U2, Muse, Red Hot Chilli Peppers κ.ά.

Η οπτικοποίηση έγινε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θοδωρή Νιάρχου. Ο "My Excuse" κάνει δυναμική είσοδο στη μουσική αγορά της Αγγλίας αφού το "In Disguise" ακούγεται ήδη σε ραδιόφωνα μεγαθήρια του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως το BBC Radio Introducing και αυτή την εβδομάδα προστέθηκε στα Tracks Of The Week για τους αναγνώστες του Spindle Magazine ( http://spindlemagazine.com/2016/09/spindle-selects-tracks-week-4/ ) στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο ανάμεσα σε καταξιωμένα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως Sia, Kendrick Lamar κ.ά.

Οι live εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνεχίζονται και ταυτόχρονα προγραμματίζει την καθιερωμένη ετήσια περιοδεία του στην Αμερική αλλά και για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε το video clip:





https://www.youtube.com/watch?v=5xUQjJD4Nxk&app=desktop




FB Page: https://www.facebook.com/myexcuse/

Twitter: https://twitter.com/MyExcuseBand

Instagram: https://www.instagram.com/myexcuseband/?hl=en

Εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλο τον δίσκο και γρήγορα να σε δούμε στα Grammys γιατί έχω High Expectations από εσένα.