Holy Greens

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Holy Greens

Τόσα χρόνια στον αθλητισμό, ο Dusan Vukcevic, ήταν πειθαρχημένος. Δεν είναι μόνο ότι έτρωγε σωστά αλλά του άρεσε να τρώει Healthy, και φυσικά είχε διαλείμματα που έτρωγε pizza και σουβλάκια αλλά το main focus ήταν η υγιεινή διατροφή.

Όσο προχωρημένο και αν είναι το internet ενημερωνόταν για το σωστό διατροφολόγιο του, τα διάφορα φαγητά κλπ.

Τα τελευταία μπασκετικά του χρόνια προσπαθούσε να τρώει όχι μόνο υγιεινά αλλά και γευστικά, να είναι τα γεύματα του ελαφριά να τρώει νωρίς, την σωστή ποσότητα και 3 γεύματα γεμάτα καθημερινά, με έμφαση και στην νοστιμιά.

Και κάπως έτσι σε ένα ταξίδι που έκανε στην Σουηδία πριν 4 χρόνια ένας φίλος του είχε μόλις ανοίξει το Holy Greens εκεί. Τον κάλεσε να του πει την γνώμη του και τον έβαλε μέσα σε 3-4 μέρες να δοκιμάσει τα πάντα και να έχει αυστηρό κριτήριο στην άποψη του έχοντας τον παράγοντα ότι οι καλοί φίλοι ακούνε πάντα την πραγματική γνώμη και αυτή είναι που μετράει. Δοκιμάζοντας τα πάντα όλα λοιπόν (δεν είναι πως του άρεσαν όλα, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του γευστικές προτιμήσεις), αλλά εντυπωσιάστηκε αρκετά.

Κατάλαβε και είδε πως αξίζει αυτό τον νέο concept, γιατί είναι ένας τρόπος ζωής. Ναι μεν είναι καλό για business αλλά βοηθάς τον κόσμο. Αλλάζεις ριζικά τον τρόπο ζωής για πάντα τρώγοντας healthy με gluten free pure healthy products.

Αποφάσισε σε κουβέντα με τον funder, να φέρουν τα Holy Greens στην Ελλάδα μιας και δεν υπήρχε αυτό το concept φαγητού εδώ αλλά και ήθελε ο Dusan να το μοιραστεί με τους Έλληνες.

Ναι μεν θέλει χρόνο για να περάσεις τα σωστά διατροφικά στον κόσμο αλλά ξέρει πως οι Σουηδοί το έχουν σπουδάσει και έχουν κάνει απίστευτή μελέτη με nutritionists , Salad designers, διατροφολόγους κλπ για να βγεί το σωστό αποτέλεσμα.

Η απήχηση του κόσμου είναι μόνο θετική και αυτό φαίνεται από το κανείς δεν πάει μόνο μια φορά πάντα επιστρέφουν και σε πολύ συχνό διάστημα, γιατί δεν είναι μόνο οι γεύσεις οι διαφορετικές στις σαλάτες αλλά και τα ολόφρεσκα ντρέσινγκς, οι χυμοί και τα smoothies, τα Power shots, οι μπάρες κλπ.

Το κοτόπουλο και το roast beef μαγειρεύεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο καθώς και ο σολωμός που προέρχεται από μια μικρή φάρμα που φτιάχνει αυτή την ποικιλία σολωμού και αφού την καπνίσουν και την καθαρίσουν την στέλνουν στα Holy Greens. Οι γαρίδες είναι φρέσκες και αρκετά δυσεύρετες εδώ, και έχουν ένα συγκεκριμένο ειδικό βράσιμο για να ταιριάξουν στην σαλάτα.

Όλα είναι Gluten Free και as Healthy as it gets.

Εκτός των άλλων η χαρά του Dusan είναι να του ζητήσετε να σας φτιάξει ο ίδιος το yellow burbon χαρμάνι που έχει για καφέ με δυνατά αρώματα και γεύση.

Το Holy Greens βρίσκεται στην Φραγκοκλησιάς 3 Παράδεισος Αμαρουσίου και κάνει delivery 2106105002.

Αξίζει να πάτε θα με θυμηθείτε !!! Το Holy Greens το έχω βάλει στην καθημερινότητα μου σαν τρόπο ζωής και μου το προτείνει και η διατροφολόγος μου.