Στα γενέθλια της Σκορπίνας φιλενάδας μου !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Στα γενέθλια της Σκορπίνας φιλενάδας μου !!!

Την Κυριακή που μας πέρασε η κολλητή μου φιλενάδα, η Σκορπίνα Στέλλα Δημητρίου μας υποδέχτηκε στο Pasaji, του οποίου έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις , στην στοά City Link στην καρδιά της Αθήνας για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της.

Τα είχε επιμεληθεί όλα στην εντέλεια το φαγητό και το γλυκόοοοοο πωωω αυτό το γλυκό άλλο να σας το λέω και άλλο να το δοκιμάσετε.. ( ζητήστε τον πύργο με Μωσαϊκό και θα με θυμηθείτε .. ).

Έκανε το κάλεσμα της μια μέρα νωρίτερα και την τίμησαν όλοι οι κάλοι και στενοί της φίλοι.

Το Ελληνικό Dream Team μοντέλων που και αν έχουν κάνει μαζί τόσες μα τόσες πασαρέλες, η Βασιλική Τσεκούρα, η Τζένη Τζιβεριώτη, η Νόνη Δούνια με τον άνδρα της Κυριάκο, η Έυη Αδάμ, η Κατερίνα Ευαγγελινού, η Άντζελα Ευριπίδη, η Κάλη Τσιλίδου, αλλά και η Σύλια Δραγούνη, η Σόφη Πασχάλη, Η Jade & o Dusan Vukcevic, Ο Μάκης Τσέλιος, ο Χάρης Σιανίδης, ο Νίκος Γεωργιάδης, Ο Γιώργος Ντάβλας, η Ντράγκανα Γιάνκοβιτς, Η Δρ Ντόλυ Φατσέα με τον άνδρα της Δρ Θανάση Αθανασίου, και πολλοί άλλοι.

Στις 12 ακριβώς έσβησε τα κεράκια της σοκολατένιας τούρτας της μιας και τα γενέθλια της είναι στις 14 Νοεμβρίου, και όλοι ένας ένας τις ευχήθηκανε τα καλύτερα.