Δυο μεγάλες αγάπες σε λεπτή ισορροπία !!!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Δυο μεγάλες αγάπες σε λεπτή ισορροπία !!!!

Δυο μεγάλες αγάπες σε λεπτή ισορροπία έχει καταφέρει η Μάγκυ. Μου εξιστόρησε πως όταν ήταν μικρή έπαιζε με δαχτυλομπογιές και προσπαθούσε να δημιουργήσει μικρά έργα για αρκετά χρόνια και αργότερα μια σχολή "Merso" ξύπνησε μέσα της το μικρόβιο της δημιουργίας. Βρέθηκε ξαφνικά χωρίς καλά καλά να το καταλάβει με ένα κάρβουνο στο χέρι να αποτυπώνει σε ένα μπλόκ ζωγραφικής ένα άγαλμα, ένα κάποιο θέμα από την δική της οπτική γωνία.

Με την ζωγραφική μου είπε μπαίνεις σε έναν χώρο με ιδιαιτερότητες που σε χαρακτηρίζουν. Πλέον συνεχίζει με χρώματα και ζωγραφίζει με τα πινέλα της το κάθε τι που βλέπουν τα μάτια της με την φωνή της ψυχής της.

Κολύμβηση ίσον ΝΗΡΕΑΣ αγώνες στα παιδικά χρόνια και εμπειρίες σκληρής δουλειάς μου αναφέρει χωρίς τίποτα να σε καταπονεί όταν το αγαπάς. Και έτσι βρίσκεται τώρα στα Τεφαα Αθήνας με ειδικότητα στην κολύμβηση. Εργάζεται ακούραστα με παιδιά αλλά και με ενήλικες. Η άσκηση στο υγρό μπλέ στοιχείο σε όλες τις αποχρώσεις του την αναζωογονεί και χαίρεται απίστευτα όταν μεταφέρει αυτή την αίσθηση στους μικρούς αλλά και μεγάλους μαθητές της.

Η Μάγκυ ξεκίνησε το 2013 στο εργαστήριο σχεδίου και ζωγραφικής Merso Art School στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Εξακολουθεί να παρακολουθεί μαθήματα από τους δασκάλους της Σκλαβενίτη Π. , Ζαχαρία Μ. , Σεβαστή Δ. , Ερσοτέλο Μ. Στο θέμα της παρούσης έκθεσης , η τεχνική ζωγραφικής είναι αποκλειστικά με κάρβουνο , όπου απεικονίζονται διάφορες συνθέσεις από αγάλματα γνωστών αρχαίων Ελλήνων , αλλά και από άλλα αντικείμενα μέσα από τη σκιά και το φως. Επιπλέον , δουλεύει και την τεχνική ακρυλικών χρωμάτων για τα έγχρωμα έργα της , τα οποία είναι σταθερά και ανθεκτικά.

Είναι απόφοιτη σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , καθώς και της σχολής των Τ.Ε.Ι. Αθηνών , τμήματος Διοίκησης και Οικονομίας με αντικείμενο την Βιβλιοθηκονομία και Συστήματα Πληροφόρησης.

Παράλληλα , εργάζεται ως γυμνάστρια σε συλλόγους (ομάδες) και δήμους σε μικρές ηλικίες , αλλά και σε ενήλικες εκμάθησης κολύμβησης , όπως και σαν personal trainer.

Βρεθήκαμε τις προάλλες το μεσημέρι αρχικά στην Κηφισιά στο Giacomo για να μου δείξει την δουλειά της και αργότερα το βράδυ δειπνήσαμε στο Tier στο Ψυχικό όπου μαζί με την φιλενάδα μου την Στέλλα Δημητριού που επίσης ζωγραφίζει και θα σας πω για αυτό σε άλλο ποστ, αντάλλαζαν καλλιτεχνικές απόψεις.

Την ερχόμενη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου είναι η πρώτη της Έκθεση στο Κολωνάκι στο Jazz point Ακαδημίας 18, στις 20:30