Το Queen.gr στέλνει τρεις τυχερές παρέες να διασκεδάσουν στην Ιερά Οδό

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Το Queen.gr στέλνει τρεις τυχερές παρέες να διασκεδάσουν στην Ιερά Οδό

Η Νατάσα, η Μελίνα και ο Γιώργος μας λένε φέτος.. Ας τραγουδήσουμε λοιπόν ..

Η Νατάσα φέτος και συγκεκριμένα την ερχόμενη Παρασκευή στις 27 Οκτωβρίου μετακομίζει σπίτι και θα βρίσκεται στον υπέροχο χώρο της Ιεράς Οδού παρέα με την Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο για περιορισμένες εμφανίσεις.

Το concept φέτος και των τριών είναι : Θα ερωτευτούμε, θα πονέσουμε, θα χορέψουμε γιατί το τραγούδι είναι η καλύτερη παρέα.. είναι ζωή !!!

Το Queen.gr εξασφάλισε αυτόν τον σούπερ διαγωνισμό που θα δείτε πιο κατώ για 3 τυχερές παρέες μάξιμουμ των 6 ατόμων με ένα μπουκάλι βότκα η ουίσκι αλλά και μια 10άδα λουλουδιών. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και καλό θα είναι να βάλετε το κινητό σας για να ειδοποιηθεί η σούπερ τυχερή πιο εύκολα. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 1 εβδομάδα και με το που γίνει και βγουν οι 3 τυχεροί θα σας πάρουν τηλέφωνο από τον όμιλο Μαροσούλη για να κανονίσετε να πάτε να απολαύσετε το νέο αυτό σχήμα, (που από ότι είδα στις πρόβες θα είναι μαγευτικό και με πολύ ευχάριστη διάθεση).

Το κέντρο Ιερά Οδός βρίσκετε στην Ιερά Οδό 18-20 και το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 210-3428272

Το σχήμα θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου γιατί μετά θα πάρει την σκυτάλη η Καίτη Γαρμπή με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον μοναδικό Βασίλη Καρρά.

Καλή επιτυχία σας εύχομαι και να κάνετε tag www.Instagram.com/QueenGr για να δούμε και εμείς πως περάσατε !!!