My Baby became for the 2nd time a daddy !!!

My Baby became for the 2nd time a daddy !!!

4 babies in total !!!

Πέρσι ανήμερα των γενεθλίων του ο Toffee μου έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Έκανε δύο γατάκια η πανέμορφη Baby Mama του η Sissy, αλλά έζησε μόνο το ένα κοριτσάκι η Μαρίνα που είναι και στις φωτογραφίες πιο πάνω.

Τον Απρίλιο έλειπα στην Τουρκία και χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν η μαμά της πανέμορφης Περσικής γατούλας της Sissy, η φίλη μου η Κορίνα λέγοντας μου πως έφτασε η ώρα για να ξαναβρεθούν τα γατάκια μας μιας και ήταν on heat. Παρόλο που έλειπα το κανόνισα στο άψε σβήσε και μετά από λίγη ώρα τα γατάκια μας ήταν παρέα.

Η Sissy είναι από τις πιο καλλονές γατούλες που έχω δει, και να είμαι ειλικρινής ήθελα να την κρατήσουμε για πάντα μιας και τα έβρισκε τόσο με τον Toffee όσο και με τον άλλον μου γατούλι τον Mocha, μια χαρά.

Πριν περίπου δύο εβδομάδες με πήρε τηλέφωνο η Κορίνα και μου ανακοίνωσε πως είχαμε γεννητούρια αυτή την φορά σε 3 πανέμορφα γατάκια τα δύο όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες είναι ίδια με τον Toffee και το ένα το πιο γλύκα ίδιο με την Sissy.

Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα για να τα δω και ήταν πανδαισία σκέτες γλύκες και ήμουν απίστευτα συγκινημένη γιατί είναι τα παιδιά του παιδιού μου που έχω απίστευτη λατρεία.