5 βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι κάνει καλό σεξ

5 βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι κάνει καλό σεξ

Παρατήρησε και δε θα χάσεις

Αναμφισβήτητα σε μία σχέση δεν μετράει μόνο το σεξ κι αυτό λίγο πολύ είναι γνωστό. Bέβαια, για να είμαστε και ειλικρινείς, όσο καλά κι αν περνάς, και όσο κι αν έχεις βρει το καλύτερο παιδί στη γη, αν στο σεξ δεν τα βρίσκετε, τότε μάλλον ο θησαυρός είναι άνθρακας! Θα μας πεις τώρα, και πώς να ξέρω εγώ από το πρώτο ραντεβού, ή έστω τον πρώτο καιρό, ότι θα είναι καλός στο σεξ, ή έστω θα ταιριάζουμε; Λοιπόν, επειδή εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή σου, και δη τη σεξουαλική, καλύτερη, ήρθε η ώρα να σου αναλύσουμε κάποια σημάδια, τα οποία μπορείς να παρατηρήσεις, και τελικά να καταλάβεις αν όντως το αγόρι που σου αρέσει, θα συνεχίσει να σου αρέσει και αφού κάνετε σεξ! Έχουμε και λέμε...

1. Το βασικό και πάνω απ' όλα το οποίο δεν διαπραγματευόμαστε, είναι να μην μιλάει για το παρελθόν του. Και όταν λέμε παρελθόν, δεν εννοούμε την παιδική του ηλικία, που εντάξει δε χρειάζεται να το παρακάνει κιόλας, αλλά το σεξουαλικό του παρελθόν. Όταν λοιπόν βγείτε, και εκείνος χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, αρχίσει να σου αραδιάζει τις κατακτήσεις του, τότε να ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Ή είναι εντελώς άχρηστος, ή έχει θέματα τεχνικά και ανατομικά ή είναι απλά βλάκας. Και στις τρεις περιπτώσεις δεν αξίζει τον κόπο. Σε περίπτωση λοιπόν, που πετύχεις άντρα λιγομίλητο, κιμπάρη και να δίνει σημασία στο παρών και όχι στο παρελθόν, τότε έκανες την τύχη σου!

2. Δεύτερο και βασικό: Ξέρει πώς να σε αγγίξει. Και δεν εννοούμε στο σεξ, υποτίθεται δεν έχετε φτάσει ακόμα στο ανεπανόρθωτο, αλλά γενικά, ακόμα κι αν έχετε βγει για ένα απλό ποτό ή φαγητό. Αν για παράδειγμα είναι διακριτικός, τρυφερός και προσέχει μη σε φέρει σε δύσκολη θέση, τότε πολύ πιθανό να είναι έτσι και στο σεξ, κάτι που φυσικά είναι επιθυμητό. Τώρα αν μέσα στην πρώτη ώρα της κουβέντας σας, το χέρι του πάει στην μέση σου και... προς τα κάτω, τότε μάλλον ο τύπος είναι στον κόσμο του.

3. Σε κάνει να αισθάνεσαι θεά: Γιατί τι θέλει μία γυναίκα από έναν άντρα; Να μην την κερατώνει και να την αποθεώνει. Και αν για το πρώτο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη-απλά και να συμβεί καλύτερα να μην το μάθεις-για το δεύτερο μπορείς να βεβαιωθείς από την πρώτη κιόλας συνάντηση. Αν λοιπόν, σου κάνει κοπλιμέντα, και δε λέμε να είσαι κοντή και να σε αποκαλεί δίμετρη γυναικάρα του, αλλά αν διατηρεί έναν ενθουσιασμό, μία αξιοπρέπεια και φυσικά μία ειλικρίνεια-ακούμε αρκετά στο θεά, κουκλάρα και κάποια άλλα που δεν μπορούμε να γράψουμε-τότε βρήκες τον άντρα της ζωής σου και σίγουρα τον καλύτερο εραστή-ή τουλάχιστον μέχρι τώρα-.

4. Έχεις ακούσει ότι η μεγαλύτερη αρετή είναι η υπομονή; Ε λοιπόν είναι όντως. Ειδικά για έναν άντρα, που ως γνωστόν αν μυριστεί σεξ δεν μπορεί να περιμένει για κανένα λόγο, το γνώρισμα αυτό, αν υπάρχει, λαμβάνει... μυθικές διαστάσεις! Οπότε, σε περίπτωση που τον δεις, να μη βιάζεται και να πηγαίνει με τους ρυθμούς σου, πάει να πει ότι ο τύπος ξέρει τι του γίνεται και δεν εννοούμε μόνο στο σεξ αλλά και γενικότερα. Εξάλλου λένε ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Ε αυτό ακριβώς συμβαίνει στην περίπτωσή σου.

5. Έχει αυτοπεποίθηση: Γενικά οι άντρες, σε αντίθεση με εμάς τις γυναίκες, πάσχουν θα λέγαμε από μία αρρώστια που λέγεται αυτοπεποίθηση άνευ λόγου και αιτίας! Με λίγα λόγια, μπορεί να νιώθουν οι απόλυτοι θεοί, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι, και μπορεί να θεωρούν ότι μπορούν να κατακτήσουν μία κουκλάρα, την οποία αν δεν «ρίξουν» αμέσως μετά βγάζουν ελαττωματική για να μετριάσουν τον πόνο της χυλόπιτας. Ε αυτοί οι άντρες είναι νούμερα! Εμείς μιλάμε για τους άλλους τους σωστούς, που είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και ξέρουν να φερθούν ανάλογα σε μία... καταπληκτική γυναίκα (το λιγότερο). Ε αυτοί ξέρουν και από καλό σεξ.