5 στάσεις για τον καλύτερο οργασμό ever

5 στάσεις για τον καλύτερο οργασμό ever

Mιλάμε για εγγυημένα αποτελέσματα

Εντάξει το ζητούμενο του σεξ και ο λόγος φυσικά που το κάνουμε, είναι ο οργασμός, διότι κακά τα ψέματα αν κάνεις σεξ και η κορύφωση δεν έρθει ποτέ, τότε μάλλον η κατάστασή σου θα είναι χειρότερη από το να μην είχες κάνει καθόλου! Καλώς ή κακώς, οι άντρες στο κεφάλαιο οργασμός είναι πολύ πιο εύκολοι και καλόβολοι. Καναπές, ταινιούλα και τσουπ γίνεται δουλίτσα. Καλά δε συζητάμε στις περιπτώσεις που υπάρχει και παρτενέρ. Εκεί γίνεται πάρτι. Διότι μη μας πεις ότι σου έχουν τύχει πολλοί άντρες που να μην μπορούν να τελειώσουν. Ένας; Δύο; Κι αυτοί λόγω άλλων παραγόντων και όχι λόγω βιολογικής κατασκευής. Εμάς τα έρμα τα κορίτσια ποιος θα μας σκεφτεί anyway; Που γενικά μας λες και λίγο δύσκολες στο κεφάλαιο αυτό. Λοιπόν φίλη μου, εμείς είμαστε εδώ για σένα γιατί δε θέλουμε να σε βλέπουμε να βασανίζεσαι και να υποφέρεις. Εδώ λοιπόν, σου έχουμε 5 βασικές στάσεις για εγγυημένους οργασμούς, που θα πρέπει να δοκιμάσεις σήμερα κιόλας! Καλά, αν μπορείς τελοσπάντων...

1. Από πάνω: Ευλογημένο και λατρεμένο από τεράστια μερίδα γυναικών. Αφενός νιώθεις ότι έχεις τον έλεγχο και αφετέρου μπορείς να ελέγξεις καλύτερα το σώμα σου. Ο άντρας συνήθως, είναι πιο χαλαρός στη στάση αυτή, οπότε και διαρκεί περισσότερο κάτι που σου επιτρέπει να κάνεις τα... μαγικά σου χωρίς το άγχος του χρόνου! Προφανώς, και μπορείς να στηριχτείς στο κρεβάτι, διότι αν δε το κάνεις λογικά δε θα καταφέρεις τίποτα, ενώ για έξτρα απόλαυση και φαντασία, μπορείς να του γυρίσεις την πλάτη ώστε να βλέπεις τα πόδια του και εκείνος τα... οπίσθια σου! Πολύ καλό έτσι;

2. Doggy: Η συγκεκριμένη προτιμάται με πάθος και από άντρες και από γυναίκες. Ο λόγος φυσικά είναι ότι εκείνος εκτός του ότι βολεύεται και έχει φουλ διείσδυση, έχει και υπέροχη θέα καθότι θαυμάζει τα οπίσθιά σου! Εσύ από την άλλη, μπορείς να σκύψεις λίγο περισσότερο και να συντονίσεις την κίνησή σου με τη δική του, ώστε να μπορέσεις να εντοπίσεις ακριβώς το σημείο που σε βοηθάει να έρθεις σε οργασμό. Ακόμα καλύτερα αν του ζητήσεις να καθίσει ακίνητος, και αναλάβεις εσύ όλα τα... μερεμέτια. Πιστεύουμε ότι μετά από αυτό, εκτός του ότι θα αγγίξεις εντυπωσιακά το στόχο σου, θα γίνεις και η απόλυτη sex goddess του!

3. Iεραποστολική αλλά όχι ακριβώς: Ναι δεν γνωρίζουμε ποια είναι η επίσημη ονομασία του, αλλά θα στο περιγράψουμε για να σου δώσουμε να καταλάβεις τι εννοούμε. Αυτός είναι από πάνω, εσύ είσαι ανάσκελα και τυλίγεις τα πόδια σου γύρω από την μέση του. Η ιδιαιτερότητα αυτής της στάσης ωστόσο, είναι το γεγονός ότι έκείνος έχει ένα ελαφρύ ανασήκωμα στη λεκάνη, ώστε να δίνει έξτρα ώθηση και άρα η διείσδυση να είναι πιο κάθετη και φυσικά αποτελεσματική. Είναι σίγουρο ότι αυτό που ήθελες το έχεις πετύχει!

4. Συνεχίζουμε με τη στάση νούμερο 4 η οποία δεν έχει επίσης όνομα, αλλά έχει χάρη! Βάλτον λοιπόν να καθίσει ανάσκελα με το ένα πόδι λυγισμένο. Εσύ πέρασε τα δικά σου ανάμεσα δεξιά κι αριστερά από το λυγισμένο του πόδι και σιγουρέψου ότι η... εφαρμογή είναι σωστή και αποτελεσματική. Να ξέρεις ότι με τη συγκεκριμένη στάση δίνεις τρομερή ώθηση στο σώμα σου και εκείνου την ευκαιρία να αράξει και να απολαύσει τα καλά που του χαρίζεις απλόχερα!

5. H γέφυρα: Α όλα κι όλα. Μπορεί σαν ονομασία να μην την ξέρεις αλλά πιθανότατα να την έχεις κάνει. Είναι αυτή η στάση, που εσύ είσαι ανάσκελα, ο παρτενέρ σου στα γόνατα κι εσύ σηκώνεις τη λεκάνη ώστε να φτάσει στο ύψος της δικής του. Όπως αντιλαμβάνεσαι, έχει και εκείνος αρκετή ελευθερία κινήσεων, αλλά και εσύ, μιας και μπορείς να κουνηθείς όπως και με όποιο ρυθμό σε βολεύει!