Οδηγός επιβίωσης: 6 βήματα για να φλερτάρεις στην παραλία και... να έχεις αποτέλεσμα

Γωγώ Φούντα
Οδηγός επιβίωσης: 6 βήματα για να φλερτάρεις στην παραλία και... να έχεις αποτέλεσμα

Δώσε προσοχή και δε θα χάσεις

Ναι το ξέρουμε: Τα πράγματα είναι δύσκολα. Το καλοκαίρι προχωρά, η θερμοκρασία ανεβαίνει-οι ζέστες έσφιξαν for real-κι εσύ ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο-αν είσαι single πάντα-πιστεύεις ότι θα γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου στα βράχια της Μυκόνου ή στης Ύδρας τα στενά, και κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο, γυρίζεις μόνη στην πόλη, άντε το πολύ πολύ κουβαλώντας κανά έγκαυμα! Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό έτσι; Γιατί πολύ απλά δεν μας έχεις εμπιστευτεί, τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Αυτό λοιπόν θα αλλάξει ευθύς αμέσως, μιας κι εμείς πήραμε απόφαση να μεταλαμπαδεύσουμε γνώση το όμορφο αυτό θερινό μεσημέρι. Φλερτ παραλίας, το σωστό λοιπόν. Διάβασε παρακάτω, και ή θα τον ρίξεις στα δίχτυα σου ή και κάπου αλλού ή... θα γίνεις πολύ ρεζίλι! Από σένα εξαρτάται.

Βήμα πρώτο: Εντοπίζεις το αγόρι που σε ενδιαφέρει, που είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι κούκλος διότι οι κούκλοι δεν υπάρχουν πια. Βασικά δεν έχει καν κοιλιακούς και ένα παχύ στρώμα τρίχας καλύπτει το στέρνο του. Γλυκούλης κλασικός Έλληνας, τους αγαπάμε! Αρχικά φροντίζεις να κάνεις το γνωστό παιχνίδι με το βλέμμα. Με λίγα λόγια θέλουμε να καταλάβει ότι τον κοιτάζεις. Και επειδή σίγουρα φοράς γυαλιά ηλίου, διότι αν δεν το κάνεις θα πάθεις τύφλωση, σκάσε και ένα χαμόγελο, έτσι για να τον ισοπεδώσεις!

Βήμα δεύτερο: Η ώρα της επάλειψης. Εδώ θέλει προσοχή και κυρίως μαεστρία! Επειδή πάντα θα πρέπει να προστατευόμαστε, εσύ σαν καλό κορίτσι θα έχεις απλώσει το γαλάκτωμα το 50άρι από το σπίτι. Οπότε ούσα καλυμμένη, πάρε το λαδάκι σου, που έχει και λίγο χρώμα, και ξεκίνα την απολαυστική διαδικασία με αργές και νωχελικές κινήσεις. Σε παρακαλούμε, μην αλείφεσαι με μανία σαν να είσαι γιαγιά που θέλει να ξορκίσει το σατανά ήλιο, διότι έτσι μόνο γέλιο θα προκαλέσεις. Επίσης, οι κινήσεις σου ας μην είναι πολύ αργές, και κυρίως να μη συνοδεύονται από λάγνο βλέμμα, διότι υπάρχει πιθανότητα να γίνεις ο πρώτος δράκος παραλίας στην Ελλάδα. Και δεν το θέλεις.

Βήμα τρίτο: 20 λεπτά μετά την επάλειψη, ήρθε η ώρα να βουτήξεις γιατί αργοσβήνεις. Προφανώς και έχεις τσεκάρει ότι σε κοιτάζει, οπότε εσύ παίρνεις και το ανάλογο ύφος Elizabeth Taylor-τρομάρα σου-. Ξέρουμε ότι νιώθεις αμηχανία και ξέρουμε ότι θα κάνεις τα πάντα για να παρατηρήσει όσο γίνεται λιγότερο το σώμα σου. Αλλά ξέρεις κάτι; Φοράς μαγιό οπότε φαίνονται τα πάντα! Άσε λοιπόν τα κομπλεξικά, μη βάζεις δήθεν τυχαία τα χέρια στο σημείο που έχεις κυτταρίτιδα, και προσπάθησε να περπατήσεις φυσιολογικά και όχι σα σκούνα!

Βήμα τέταρτο: Ένα αθλητικό κορίτσι, ομολογούμε ότι πάντα τραβάει την προσοχή. Θα μας πεις βέβαια, ότι με 40 βαθμούς το μόνο που θέλεις είναι να απλωθείς στην ξαπλώστρα σαν αστερίας και να πίνεις μπύρα, αλλά κάνε την καρδιά σου πέτρα και παίξε καμιά ρακέτα ή beach volley. Σε περίπτωση που δεν έχεις ιδέα μπορείς να το παίξεις λίγο γλυκούλα, να αθληθείς ένα 5λεπτο και μετά να... επικαλεστείς τραυματισμό και να καθίσεις, με έκφραση πόνου στο πρόσωπο, στην ξαπλώστρα σου. Συγνώμη αλλά αν του αρέσεις δε θα πρέπει να έρθει να σε ρωτήσει τι έπαθες; Εκτός αν προηγουμένως του έχεις φέρει καμιά μπάλα στο κεφάλι!

bjkghcredcrecdrtfctr

Βήμα πέμπτο: Βασικά αυτό είναι ίσως το Α και το Ω στην παραλιακή σου παρουσία. Είναι στην μόδα τα ολόσωμα αλλά δε σου πηγαίνουν; Μην τα φορέσεις! Αλήθεια, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να φανείς αστεία. Φόρεσε κάτι δοκιμασμένο που ξέρεις ότι σε κολακεύει, και κυρίως όχι πολύ προκλητικό. Δηλαδή, αν τα οπίσθιά σου δεν είναι για βραβείο, μη βάλεις στρινγκ γιατί θα γελάει ο κόσμος. Επίσης προσπάθησε να αποφύγεις οτιδήποτε σε λεοπάρ, κυρίως το από κάτω μέρος, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δείξει κακόγουστο. Trust us.

sexbeachhhhh

Βήμα έκτο: Και ήρθε η ώρα της γνωριμίας. Σε περίπτωση που τα έχεις κάνει όλα σωστά, σε κοιτάζει αλλά δεν έρχεται να σου μιλήσει, τότε μάλλον δεν του αρέσεις και απλά ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι σε κοιτάζει. Το ενδεχόμενο να έχει σχέση, παίζει, αλλά σιγά μην είναι αυτό ανασταλτικός παράγοντας. Σε περίπτωση ωστόσο, που σε κοιτάζει και σου σκάει και τα χαμογελάκια του, μπορείς να πας προς το μέρος του-ούσα πάντα σέξι και εντυπωσιακή-και να είσαι σίγουρη ότι όλο και κάτι θα σου πει εκείνος! Τώρα αν είσαι και σε beach bar, τότε η γνωριμία είναι ένα σφηνάκι μακριά. Προσοχή όμως, μην ανέβεις σε καμιά μπάρα σε έξαλλη κατάσταση, γιατί όσα έχτισες με κόπο και υπομονή, θα τα καταστρέψεις μονομιάς! Άντε και καλή επιτυχία!