Έρευνα που αιφνιδιάζει: Αυτές είναι οι στάσεις που οι άντρες σιχαίνονται

Έρευνα που αιφνιδιάζει: Αυτές είναι οι στάσεις που οι άντρες σιχαίνονται

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται

Ως γνωστόν, τα αγόρια, όσον αφορά πάντα στο θέμα του σεξ, είναι πολύ πιο ευέλικτα μιας και είναι φτιαγμένα από τη φύση με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να αντέξουν περισσότερα! Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποια πράγματα τα οποία όσο κι αν προσπαθήσουν, δεν μπορούν να τα αντέξουν ή τουλάχιστον να τα ανεχτούν! Ναι φίλη μου, υπάρχουν στάσεις-πάντα για το σεξ μιλάμε έτσι;-που όντως οι άντρες απεχθάνονται, ή τουλάχιστον θα προτιμούσαν να αποφύγουν. Η παρακάτω έρευνα λοιπόν, είναι εδώ για να σου ανοίξει τα μάτια, και να σε κάνει να δεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Γιατί είπαμε, καλός ο πειραματισμός αλλά είναι και κάποιες φορές που τα απλά και βασικά θα πρέπει να προτιμώνται.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της άκρως... επιμορφωτικής αυτής έρευνας, η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών αποφεύγει και μάλιστα φανατικά οτιδήποτε σε όρθιο διότι υπάρχει ο κίνδυνος πτώσης, λουμπάγκο ενώ θεωρούν ότι μειώνεται σημαντικά και το ποσοστό της ευχαρίστησης. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τη στάση-κουτάλι, το γνωστό spooning, το οποίο είναι ελάχιστοι ακόμα και αυτοί που θα το αντέξουν.

Η μεγάλη έκπληξη της υπόθεσης, είναι η στάση reverse cowgirl, για την οποία όχι μόνο δεν έχουν την καλύτερη άποψη, αλλά φοβούνται κιόλας, μιας και πιστεύουν ότι υπάρχει τεράστιος κίνδυνος τραυματισμού, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν ότι φοβούνται κάτι αντίστοιχο και στο πατροπαράδοτο doggy style, το οποίο μπορεί να γίνει μέχρι και επίπονο.

Τέλος, έχουμε ίσως την μεγαλύτερη έκπληξη της έρευνας, που δεν είναι άλλη από τη στάση 69! Για πολλούς είναι επίπονη, για άλλους αχρείαστη! Εμείς πάντως διαφωνούμε καθέτως. Αυτά.