Nτροπή: 5 πράγματα που κανένας άντρας δε θέλει να προσέξεις κατά τη διάρκεια του σεξ

Nτροπή: 5 πράγματα που κανένας άντρας δε θέλει να προσέξεις κατά τη διάρκεια του σεξ

Όταν τα αγαπητά μας αγόρια γίνονται ρεζίλι

Το σεξ ως γνωστόν, είναι αστείο και απρόβλεπτο γι' αυτό άλλωστε είναι και τόσο ωραίο-μεταξύ άλλων φυσικά-. Με λίγα λόγια, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη για το τι θα γίνει στον τέλος της βραδιάς διότι κάθε φορά είναι και μία νέα έκπληξη. Και αν εμείς τα κορίτσια, έχουμε αρκετά θέματα όταν κληθούμε να εμφανιστούμε μπροστά σε έναν άντρα ολόγυμνες, εντάξει για τις πρώτες φορές μιλάμε, τα αγαπητά μας αγόρια δεν μένουν εκτός από το άγχος και την παράνοια του ευτράπελου. Με λίγα λόγια, υπάρχουν αμέτρητα πράγματα τα οποία ένας άντρας τρέμει κατά τη διάρκεια του σεξ-και δεν εννοούμε θέματα στύσης-. Εμείς συγκεντρώσαμε τα 5 βασικά, και σου τα παρουσιάζουμε για να καταλάβεις ότι οι άντρες δεν είναι τελικά και τόσο στην... κοσμάρα τους!

1. Όταν συνειδητοποιεί ότι το δωμάτιό του είναι ένας χάος: Κι εσύ δυστυχώς είσαι ήδη μέσα και μάλιστα γυμνή! Συνήθως, και επειδή το αντρικό μυαλό είναι πιο πρακτικό από το γυναικείο, θα κάνει την πιο περίπλοκη και μπελαλίδικη στάση που υπάρχει-εσύ θα ενθουσιαστείς-προκειμένου να σπρώξει τα ρούχα του κάτω από το κρεβάτι ή να ρίξει τα χαρτιά από τα σουβλάκια της προηγούμενης νύχτας, μέσα στο συρτάρι. Μη χαίρεσαι γλυκιά μου, δεν το κάνει για σένα ούτε ξύπνησε ο πορνοστάρ μέσα του. Πολύ απλά όλα είναι θέμα γοήτρου και αξιοπρέπειας.

2. Αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας: Στην προκειμένη αφήνουμε το αίμα και έχουμε τα άλλα δύο. Είναι οι στιγμές, που είτε είναι καλοκαίρι είτε χειμώνας, ιδρώνει μέχρι αηδίας με αποτέλεσμα η εικόνα του να δείχνει σαν να βγήκε μόλις από το... λουτρό! Το ακόμα χειρότερο δε, είναι όταν τα σταγονίδια του ίδρωτα, πέφτουν πάνω σου και πιο συγκεκριμένα στα μάτια σου! Εδώ έχουμε τα δάκρυα. Πίστεψέ μας, όσο εσύ τυφλώνεσαι εκείνος αισθάνεται απαίσια, αλλά και τι να κάνει ο κακομοίρης;

3. Όταν δεν μπορεί να βάλει το προφυλακτικό: Όχι ότι είναι και καμιά δύσκολη δουλειά, δεν είναι καθόλου θα λέγαμε, αλλά λίγο η αμηχανία, λίγο η λίμπιντο που είναι στα ύψη, έρχεται το... πλαστικό το πράγμα και γίνεται φονικό όπλο στα χέρια του. Με λίγα λόγια, από το 15λεπτο της... συνουσίας, ένα μέσο όρο βάλαμε, το 10λεπτο αφιερώνεται στη λεπτή επιχείρηση τοποθέτησης του προφυλακτικού. Τελικά, επέρχεται και η συνήθης πτώση, και μένεις να τον κοιτάζεις σαν πληγωμένο ελάφι. Πίστεψέ μας, εκείνος νιώθει πολύ χειρότερα από σένα.

4. Όταν οι ήχοι από το στόμα του βγαίνουν έντονοι και ακανόνιστοι: Ξέρεις, είναι εκείνη η στιγμή της απόλυτης έντασης, που εκείνος θολώνει και δεν ξέρει τι κάνει και τι λεει. Και ανοίγει το στοματάκι του και βγάζει έναν απόκοσμο ήχο που και βρυχηθμό λέοντα δεν τον λες, τσιρίδα γερακιού ούτε, αλλά σίγουρα θυμίζει αρκετά το τοξικό κλάμα μανδραγόρα (για τους Harry Potter fans). Nαι, είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή που ντρέπεται μέχρι αηδίας.

5. Όταν του έρχεται μία βασική ανάγκη και την... καταπνίγει: Αχ φίλη μου μην τον παρεξηγείς αλλά αν τον δεις κόκκινο να βασανίζεται είναι που βαστιέται όσο περισσότερο μπορεί για να μη ντροπιαστεί ολοσχερώς μπροστά σου. Να ξέρεις ότι συνήθως ανακουφίζεται σε ανύποπτο χρόνο και στιγμή, διότι δεν ξεχνά ποτέ και την κάφρικη υπόστασή του!