6 απροσδόκητα χαρακτηριστικά της γυναικείας εμφάνισης που ερεθίζουν τους άντρες

Γωγώ Φούντα
6 απροσδόκητα χαρακτηριστικά της γυναικείας εμφάνισης που ερεθίζουν τους άντρες

Τα είχες σκεφτεί ποτέ;

Όχι πλέον το αποφασίσαμε: Τους άντρες δε θα τους καταλάβουμε ποτέ και μάλλον δε θέλουμε κιόλας. Εξάλλου, πιστεύουμε ακράδαντα ότι τη στιγμή που θα τους καταλάβουμε, θα έρθει και το τέλος της μαγείας στη σχέση των δύο φύλων. Αν λοιπόν μέχρι τώρα πίστευες, ότι ένας άντρας το μόνο που θέλει είναι στήθος και οπίσθια, να σε ενημερώσουμε, ότι σαφώς και τα θέλει, αλλά όχι ΜΟΝΟ αυτά. Με λίγα λόγια, υπάρχουν κάποια άλλα μικρά και καθημερινά πραγματάκια, τα οποία είναι ικανά να ερεθίσουν τα αγαπητά μας αγόρια και τα οποία ούτε καν σου περνούν από το μυαλό. Διάβασε παρακάτω για να πάρεις μία ιδέα και άρχισε να αναθεωρείς την άποψή σου για κάποια πράγματα.

1. Η φωνή: Προφανώς και η φωνή παίζει σημαντικό ρόλο και κυρίως ο τρόπος που μιλάς. Γενικά να ξέρεις οι άντρες ενοχλούνται έντονα από τις τσιριχτές υστερικές φωνές, ακόμα κι αν δεν είναι έτσι εκ φύσεως. Προσπάθησε να μην πιάνεις υψηλές νότες και να διατηρήσεις τον τόνο της φωνής σου χαμηλό και μπάσο-κάτι σαν Χριστίνα Μαρκάτου όταν έβλεπε τον Αντωνάκη-. Επίσης μη μιλάς γρήγορα-δε θα καταλαβαίνει τι λες- και μη μιλάς πολύ γιατί σίγουρα θα πετάξεις τούβλα και δε λέει.

DOLCE VITA 1

2. Το μανικιούρ: Ναι φυσικά και το προσέχουν! Τι τα πέρασες τα σημερινά αγόρια αγαπητή μου; Μπρίκια κολλάνε; Θεωρούμε δεδομένο ότι δε θα εμφανιστείς με φαγωμένο νύχι και βερνίκι σε κάποια σημεία μόνο, γιατί θα δεις την έκφραση αηδίας στο πρόσωπό του και δε θα έχει κι άδικο. Επίσης, να τονίσουμε ότι οι άντρες σιχαίνονται τα πολύ μακριά νύχια ή αυτά με τα πολλά στολίδια-σχεδιάκια, στρασάκια κλπ που μπορεί να αρέσουν σε σένα αλλά όχι σε εκείνους-. Με λίγα λόγια, το διακριτικό και περιοποιημένο νύχι είναι ό, τι πρέπει!

3. Τα μαλλιά: Αχ φίλη μου, ξέρουμε τι έχεις πάθει τον τελευταίο καιρό. Σου αρέσουν τόσο πολύ αυτές οι περίτεχνες πλεξούδες και αλογοουρές, που σπαταλάς τουλάχιστον 2 ώρες μέσα στην μέρα προκειμένου να τις πετύχεις και να είσαι σαν... φιγουρίνι στο γραφείο ή στο ποτό. Σόρυ που θα στο χαλάσουμε, αλήθεια σόρυ, αλλά ο άντρας θέλει το μαλλί ανέμελο και ατημέλητο! Όσο λιγότερο στυλιζαρισμένο, τόσο το καλύτερο. Αν τα πιάνεις κιόλας και τους αλλάζεις και αισθησιακά-πάντα-χωρίστρα, του κάνεις μεγάλο κακό! Με την καλή έννοια.

4. Οι πατούσες: Για το συγκεκριμένο θα πρέπει να έχει βάλει και το χεράκι της η φύση κάπως, αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης και από σένα. Η αλήθεια είναι, ότι οι άντρες βρίσκουν πολύ γοητευτική και φυσικά σέξι μία περιποιημένη και κομψή γυναικεία πατούσα. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, το πεντικιούρ κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Σε περίπτωση που φοράς 40 νούμερο παπούτσι-λογικά θα είσαι και ψηλή-δεν μπορείς να κάνεις και πάρα πολλά για το συγκεκριμένο. Σίγουρα την πατούσα σου χαριτωμένη δε θα τη βρει, αλλά δε βαριέσαι; Έχεις άλλα χαρίσματα εσύ.

cgfcghcgh

5. Οι ατέλειες: Το έχουμε πει πολλές φορές, η ατέλειά σου είναι και το όπλο της γοητείας σου. Μη σου κάνει εντύπωση αν έχει θέμα με την μεγάλη σου μύτη, τα πιο... ζουμερά σου οπίσθια-τα οποία μπορεί εσύ να σιχαίνεσαι εκείνος όχι-το ελαφρύ σου ψεύδισμα ή το σημάδι από ράμματα που έχεις στο πηγούνι. Όλα αυτά, πίστεψέ μας, είναι ικανά να του τραβήξουν την προσοχή και φυσικά να τον γοητεύσουν σε σημείο μάλιστα που να μετατραπούν και σε φετίχ. Να μας ακούς εμάς.

6. Το ντύσιμο: Όσο πιο απλή τόσο το καλύτερο. Μπορείς να κυκλοφορείς κάθε μέρα με τζιν και αθλητικά; Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για έναν άντρα. Καλά δε λέμε ότι αν βάλεις κάτι πιο αποκαλυπτικό ή σέξι, θα σε... απορρίψει, αλλά ως γνωστόν τα αγόρια είναι εραστές της απλότητας και του φυσικού κάλλους. Όσο λιγότερο φορτωμένη, τόσο το καλύτερο. Αν μάλιστα "ξεχάσεις" και το σουτιέν σου, θα σε λατρέψουν! Μα πού έχεις το μυαλό σου κι εσύ;