Οι άντρες εξομολογούνται: Τι πραγματικά θέλουν να φοράμε στο σεξ;

Γωγώ Φούντα
Οι άντρες εξομολογούνται: Τι πραγματικά θέλουν να φοράμε στο σεξ;

Οι απαντήσεις σίγουρα θα σε εκπλήξουν

Kαλά προφανώς και στο σεξ σημασία έχει η χημεία, το πάθος και φυσικά η παντελής απουσία ρούχων για να γίνει και σωστά! Υπάρχει όμως η θεωρία που υποστηρίζει ότι πάντα θα πρέπει να υπάρχει έστω και κάτι... διακοσμητικό προκειμένου να ενισχύει τη φαντασία και να ανάψει λίγο περισσότερο τα αίματα. Όπως για παράδειγμα κάποια πολύ συγκεκριμένα items τα οποία όταν φοράς, η λίμπιντο των αγοριών κυριολεκτικά εκτοξεύεται. Εμείς, επειδή δε θέλουμε να σου λέμε λόγια του αέρα και κυρίως επειδή θέλουμε να είσαι πάντα αποτελεσματική και φυσικά super hot, ρωτήσαμε και μάθαμε τι θέλουν οι άντρες να φοράμε στο κρεβάτι.

1. Kλασικά το T-shirt του: Προφανώς και ερεθίζεται όταν σε βλέπει με τα ρούχα του και γι' αυτό το συγκεκριμένο συγκέντρωσε και πολύ μεγάλα ποσοστά. Είτε είναι η παλιά του μπλούζα που σου είναι σαν φόρεμα, είτε είναι το πουκάμισό του που σου είναι επίσης σα φόρεμα, το βασικό είναι ότι όταν σε βλέπει να τα φοράς, θολώνει-με την καλή πάντα έννοια-. Εννοείται ότι από κάτω δε φοράς απολύτως τίποτα, έτσι;

2. Ψηλές κάλτσες: Και το συγκεκριμένο συγκέντρωσε υψηλά ποσοστά προτιμήσεων και όχι άδικα αν μας ρωτάς. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς τους κάνει το item αυτό αλλά σε περίπτωση που φορεθεί σωστά και κυρίως... αισθησιακά, είναι ικανό να του κάνει πολύ μεγάλη ζημιά, όπως χαρακτηριστικά είπαν. Το βασικό που πρέπει να προσέξεις στην προκειμένη, είναι η ποιότητα της κάλτσας! Όσο πιο κακή τόσο το καλύτερο. Θέλουμε να σκίζεται εύκολα είπαμε, έτσι;

3. Γόβες: Δεν ξέρουμε πώς ακριβώς να το μεταφέρουμε, αλλά σύμφωνα με τους άντρες η γόβα-βασικά το ψηλοτάκουνο παπούτσι για να το λέμε και σωστά-είναι δείγμα θηλυκότητας και αισθησιασμού. Επιπλέον, φανερώνει δυναμισμό και κυρίως μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Και ποιος άντρας δε θέλει να κάνει σεξ με μία τέτοια γυναίκα; Προσοχή όμως μην του βγάλεις κανένα μάτι με το τακούνι. Το νου σου.

4. Ψηλόμεσο εσώρουχο: New entry διότι τα αγαπητά μας αγόρια όπως αντιληφθήκαμε ενημερώνονται και για τις τάσεις της μόδας. Ναι φίλη μου, το ψηλόμεσο εσώρουχο το λατρεύουν, διότι εκτός του ότι είναι σέξι, κολακεύει και πάρα πολύ τη σιλουέτα. Προφανώς και από πίσω το εσώρουχο αυτό θα είναι άκρως αποκαλυπτικό και σέξι, γιατί είπαμε να είσαι conceptual αλλά όχι και καλόγρια.

5. Λευκά εσώρουχα: Επιτέλους, έρχεται η απενεχοποίηση της λευκής κιλότας αλλά και του λευκού σουτιέν as well. Τέρμα πια η σύνδεσή τους με την ξενερωτίλα και την άγνοια περί σεξ και απόλαυσης. Το λευκό εσώρουχο λειτουργεί πλέον ως κάτι αφόρητα σέξι και ερεθιστικό, καθώς φέρνει στο μυαλό αθωότητα σε μορφή... αθεράπευτης σεξουαλικότητας. Με λίγα λόγια, μπορεί να φαίνεσαι αθώα, αλλά δεν είσαι.