4 πράγματα που σιχαίνεσαι στο σεξ και ήρθε η ώρα να παραδεχτείς

4 πράγματα που σιχαίνεσαι στο σεξ και ήρθε η ώρα να παραδεχτείς

Δεν είναι κακό και δεν είσαι η μόνη

Το σεξ είναι ένα θέμα που δεν τελειώνει ποτέ μιας και έχεις πάντα πάρα πολλά πράγματα να πεις γύρω από αυτό. Ως γνωστόν, εμείς οι γυναίκες κάποιες ανασφάλειες σχετικά με το performance μας τις έχουμε. Το βασικό πρόβλημα δε, εντοπίζεται στο γεγονός ότι αρκετές φορές νιώθουμε ανεπαρκείς, λίγες, ακόμα και... ξενέρωτες! Και ξέρεις φίλη μου γιατί; Γιατί πολύ απλά αν τολμήσεις να αρνηθείς κάτι, ή να ξενερώσεις με το οτιδήποτε, μπαίνεις αυτομάτως στην μαύρη λίστα. Ε όχι αυτό δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε κάποια βασικά πράγματα που είναι ok να σιχαίνεσαι και να του το λες κιόλας! Α και κάτι ακόμα: ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΗ.

1. Τα... δάχτυλα: Τι να κάνουμε τώρα; Είναι αρκετές γυναίκες που δεν τα θέλουν. Και το σκέφτονται κάπως έτσι: Εφόσον έχεις κάτι άλλο πιο βασικό, γιατί να αναλώνεσαι σε υποκατάστατα; Κακά τα ψέματα, αν το δεις από αυτή την άποψη, το δίκιο είναι με το μέρος σου.

2. Όταν κακοποιούνται συγκεκριμένα μέρη του σώματός σου: Ναι είναι κλειτορίδα και ναι είναι ευαίσθητη. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να δέχεσαι όμως και την κακομεταχείρισή της. Όχι δεν είσαι ανοργασμική και όχι δεν είναι σίγουρο ότι είσαι κολπική. Απλά πονάς!

3. Οι απανωτές ερωτήσεις: Μα είναι δυνατόν κάθε τρεις και λίγο να σε ρωτάει πώς σου φαίνεται και αν τελειώνεις; Αν γίνει αυτό, θα το καταλάβει λογικά, εκτός κι αν είσαι η πλέον αθόρυβη γυναίκα. Όχι δεν είναι ότι δε σου αρέσει η επικοινωνία με τον παρτενέρ σου αλλά απλά θέλεις την ησυχία σου.

4. Τους πολλούς ήχους: Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που επέρχεται η ολοκλήρωσις-ελπίζουμε προηγουμένως να έχει επέλθει η δική σου-και εκείνος κάνει σαν μικρό τρωκτικό που το σφάζουν! Το καταλαβαίνουμε να μη σου αρέσει. Σε καμία σχεδόν δεν αρέσει. Και θα θέλαμε να κάνουμε και μία συζήτηση με όλες αυτές στις οποίες αρέσει. Έτσι για να δούμε τι θα πουν.