6 μικρά μυστικά για το σεξ που όλοι οι άντρες θα ήθελαν να ξέρεις

Γωγώ Φούντα
6 μικρά μυστικά για το σεξ που όλοι οι άντρες θα ήθελαν να ξέρεις

Κι εμείς σου τα αποκαλύπτουμε

Nαι οι άντρες δεν μιλούν. Αυτό το ξέρουμε ίσως και από τη στιγμή που γεννιόμαστε-ακόμα και στο κλάμα τους ξεπερνάμε είναι η αλήθεια-. Εφόσον λοιπόν δεν μιλούν, είναι κάπως δύσκολο και για εμάς τις κακομοίρες να καταλάβουμε τι στο καλό επιτέλους θέλουν και ποιες είναι οι κρυφές τους επιθυμίες. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με το σεξ, το θέμα λαμβάνει πια διαστάσεις κοινωνικές. Διότι αγαπητέ μου, πώς θέλεις να ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη κίνηση σε δυσκολεύει, σου προκαλεί δυσαρέσκεια ή τελοσπάντων δε σου αρέσει καθόλου αν δεν μας το πεις; Από την άλλη βέβαια, επειδή σίγουρα δεν μπορείς να βγάλεις άκρη, πόσο μάλλον με τα ντροπαλά αγόρια, σου έχουμε κάποια πραγματάκια τα οποία εξομολογήθηκαν σε μας και τα οποία θα ήθελαν πάρα πολύ να ξέρεις. Ήρθε η ώρα να διευρύνεις τους σεξουαλικούς σου ορίζοντες φίλη μου. Δώσε βάση.

1. Το κοπλιμέντο είναι απαραίτητο: Τι νομίζεις καλή μου; Ότι μόνο εσύ θέλεις την αποθέωσή σου; Κάνεις τεράστιο λάθος μιας και τα αγόρια είναι κι αυτά ευάλωτα, ανασφαλή και θέλουν να αισθάνονται επιθυμητά. Λυπούμεθα λοιπόν που θα σε απογοητεύσουμε, αλλά δεν είσαι η μοναδική θεά της υπόθεσης. Πες του έναν καλό λόγο και μην είσαι παγόβουνο. Να ξέρεις ότι και με μία μόνο λέξη, η λίμπιντό του είναι ικανή να αγγίξει απίστευτα επίπεδα. Νομίζουμε ότι ήταν αρκετό το συγκεκριμένο επιχείρημα.

2. Φοβούνται τη δέσμευση: Δεν ξέρουμε πώς θα σου φανεί η συγκεκριμένη αλήθεια, αλλά εμείς θα σου την πούμε και κοίτα να τη διαχειριστείς όπως νομίζεις. Οι άντρες δε φοβούνται τη δέσμευση γιατί δεν τους αρέσει, αλλά γιατί συνειδητοποιούν πόσο απελπισμένοι είναι γι' αυτή! ΤΑΤΑ. Με λίγα λόγια, όταν τον δεις να σου κάνει το δύσκολο, μάλλον έχει μία πάλη με τον ίδιο του τον εαυτό. Δώσε χρόνο και δε θα χάσεις.

3. Αγαπούν το σεξ γι' αυτό που είναι: Και τίποτα παραπάνω. Το σεξ για έναν άντρα δεν είναι μία μορφή ανώτερης σύνδεσης με την παρτενέρ του. Είναι σεξ το οποίο προσφέρει ευχαρίστηση και ηδονή και τίποτα παραπάνω. Σε αντίθεση φυσικά με εμάς, που θεωρούμε ότι μέσω του σεξ θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιον να μας ερωτευτεί σφόδρα! Ε όχι, αυτό ως γνωστόν δεν παίζει.

4. Ενθαρρύνουν τις φαντασιώσεις: Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεστομίσεις φαντασίωσή σου και ένας άντρας να σε παρεξηγήσει. Πώς να στο πούμε απλά: Τα αγόρια τρελαίνονται για role play και ποικιλία στο σεξ. Κάνε λοιπόν κάτι διαφορετικό, βγες από τα συνηθισμένα και να ξέρεις θα το εκτιμήσει και μάλιστα πολύ. Οι άντρες γενικότερα βαριούνται πιο εύκολα, οπότε σε περίπτωση που έχεις... ιδέες, ρίξτες στο τραπέζι!

5. Θέλουν να μιλάς: Κανένας άντρας δεν εκτίμησε ποτέ μία ήσυχη γυναίκα στο κρεβάτι. Πάρτο και αλλιώς. Όταν βγαίνεις για ποτό δεν μιλάς; Ε γιατί να μη μιλάς και στο σεξ; Το ότι γίνεται παράλληλα και άλλη μία... δουλίτσα, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να κάθεσαι αμίλητη και απλά να δέχεσαι τις εμπνεύσεις του. Μίλα ακόμα και όταν δε σου αρέσει κάτι. Και τελοσπάντων, αν δεν είσαι ειδική στο dirty taliking, ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις!

6. Το χρειάζονται αλλά όχι για τους λόγους που πιστεύεις: Για τον άντρα το σεξ είναι μία γιορτή και έτσι θα έπρεπε να είναι και για τη γυναίκα αν μας ρωτάς. Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι ένας άντρας έχει ανάγκη το σεξ, όχι για να αποδείξει τον ανδρισμό του αλλά γιατί του αρέσει σαν δραστηριότητα. Αντί να πάει γυμναστήριο βρε αδερφέ!