Toν θέλεις αλλά δεν έχει ιδέα; 7 σοβαροί λόγοι για να του πεις... επιτέλους

Γωγώ Φούντα
Toν θέλεις αλλά δεν έχει ιδέα; 7 σοβαροί λόγοι για να του πεις... επιτέλους

Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου πια

Βγαίνετε, κάνετε και σεξ αλλά γενικότερα δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό για αποκλειστικότητα κάτι που φυσικά εσύ θέλεις. Ναι φίλη μου, είναι το κλασικό που παθαίνουμε όλες οι γυναίκες. Το πάμε στο χαλαρά, και τελικά απλά βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο, διότι αν στον άντρα δώσεις μία πιο φλου κατάσταση, το σίγουρο είναι ότι και θα την εκμεταλλευτεί και δε θα θελήσει να την αλλάξει. Μήπως όμως τελικά, καμιά φορά είναι λίγο καλό να τον ξεβολεύεις; Μήπως τελικά θα πρέπει να τα πεις επιτέλους και ό, τι γίνει; Αν δε σε πείθει το γεγονός ότι αισθάνεσαι άσχημα, εμείς σου έχουμε και κάποιους ακόμα λόγους για να καταλάβεις, ότι θα πρέπει να ξεκινήσει η εποχή της... εξωστρέφειάς σου.

1. Τα χρόνια περνούν: Χωρίς να θέλουμε να σε πανικοβάλλουμε ή να σε αγχώσουμε θα πρέπει να καταλάβεις, ότι καλό θα ήταν να μη χάνεις το χρόνο σου σε αδιέξοδες καταστάσεις και να σαμποτάρεις άλλες καλύτερες και πιο χαρούμενες και ευεργετικές για σένα. Οπότε με λίγα λόγια, από το να διαιωνίζεις μία κατάσταση που σε χαλάει, καλύτερα να τα πεις όλα και να απλά να ανακουφιστείς.

2. Τι κακό μπορεί να σου συμβεί; Το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Να φας χυλόπιτα! Έπαθε ποτέ κανείς τίποτα από αυτό; Δε νομίζουμε φίλη μου. Η μαγεία της ζωής και του έρωτα, δεν είναι μόνο τα καλά, αλλά και τα άσχημα. Καλό θα ήταν να βγεις λίγο από τη γυάλα σου και να ζήσεις όλες τις εμπειρίες.

3. Ευτυχώς που υπάρχουν και οι φίλοι: Ναι τους έχεις οπότε ήρθε η ώρα να τους εκμεταλλευτείς. Είσαι χάλια; Θα είναι εκεί για να σε στηρίξουν. Έτσι πάει καλή μου. Το ίδιο δε θα έκανες κι εσύ; Εξάλλου, πάμε στοίχημα ότι όλοι σου οι φίλοι έχουν περάσει τα ίδια και χειρότερα.

4. Του αξίζει να ξέρει: Είτε σε θέλει για κάτι παραπάνω, είτε όχι, του αξίζει να ξέρει πώς νιώθεις. Το κακό με αυτές τις καταστάσεις είναι ότι απλά τελειώνουν και μένει πικρία. Συνήθως από την πλευρά αυτού που δεν μιλάει. Οπότε μπορείς να την κάνεις την εξομολόγηση, και πού ξέρεις; Μπορεί κι εκείνος να αισθάνεται το ίδιο.

5. Θα σε εκτιμήσει περισσότερο: Το ίδιο εκτιμάς και υπολογίζεις έναν άνθρωπο που κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και το ίδιο κάποιον που δηλώνει και διεκδικεί αυτά που θέλει; Όχι φυσικά. Οπότε φίλη μου, πες αυτά που νιώθεις, βγάλτα από μέσα σου και να είσαι σίγουρη ότι μακροπρόθεσμα ζημιωμένη δε θα βγεις. Αντιθέτως, μάλλον αν δεν μιλήσεις τα πράγματα θα εξελιχθούν άσχημα για σένα.

6. Θα δώσεις μία εξήγηση: Ξέρεις τι είναι να σε βλέπει ο άλλος ο χριστιανός να τρελαίνεσαι, να ξεσπάς πάνω του, να σε ενοχλεί αν αναφέρει κάποια άλλη γυναίκα, και εκείνος να μην έχει ιδέα γιατί το κάνεις; Μπες και λίγο στη θέση του. Εσύ δε θα σε περνούσες για θεόμουρλη; Ε αυτό κάνει κι αυτός. Απλά δε στο λέει. Με τον τρόπο του θα απομακρυνθεί. Ειδικά αν δε σε θέλει κιόλας, θα γίνει κυριολεκτικά άφαντος.

7. Και τελοσπάντων, για να κλείσουμε με έκρηξη, γιατί να μην το πεις στο κάτω κάτω; Είσαι νέα, όμορφη, έξυπνη και γλυκιά. Δε σου λείπει απολύτως τίποτα. Οπότε γιατί να μην τολμήσεις να διεκδικήσεις τον άντρα που θέλεις; Αν δε σε θέλει, κακό δικό του. Αυτός χάνει. Ε μα πια!