Δώσε προσοχή: 5 σημεία που ΟΦΕΙΛΕΙ να σε αγγίξει και δυστυχώς ξεχνάει

Δώσε προσοχή: 5 σημεία που ΟΦΕΙΛΕΙ να σε αγγίξει και δυστυχώς ξεχνάει

Μήπως ήρθε η ώρα να του μάθεις κάποια πραγματάκια;

Φίλη μου ήρθε η ώρα να πούμε αλήθειες οι οποίες ίσως σε ξεβολέψουν αλλά λυπούμαστε πολύ, είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Θεωρείς ότι κάνεις καλό σεξ, και μπράβο γιατί πολύ πιθανόν να είναι έτσι. Όταν το σεξ τελειώνει κι εσύ είσαι ικανοποιημένη, γεμάτη και κυρίως... εξαντλημένη τότε μάλλον σου άρεσε. Αν όμως είσαι πιο ανήσυχο πνεύμα, που ψάχνεται και γενικότερα τις κάνει τις αναζητήσεις σου, αυτά που έχουμε να σου πούμε σίγουρα σε ενδιαφέρουν. Ήξερες καλή μου ότι στο γυναικείο σώμα, υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες ερωτεγενείς ζώνες, οι οποίες όμως και παραμελούνται και αγνοούνται- υποθέτουμε κατά λάθος- διότι αν αυτό το έγκλημα γίνεται επίτηδες τότε νιώθουμε το λιγότερο... αιφνιδιασμένοι. Eδώ λοιπόν, σου έχουμε 5 σημεία, με τα οποία αν δεν ασχολείται ήδη, θα πρέπει επειγόντως να το κάνει. Το πώς είναι πολύ απλό: Θα του το ζητήσεις.

1. Το κάτω μέρος των... οπισθίων: Για να σου δώσουμε να καταλάβεις, είναι ακριβώς το σημείο όπου οι γλουτοί μετατρέπονται σε... οπίσθια. Εκεί ακριβώς που έχεις ακόμα τα λευκά σημαδάκια από την ηλιοθεραπεία, για να γίνουμε πιο σαφείς. Σημείο βασικό και αγαπημένο. Θεωρούμε σχεδόν αδύνατο να το αγοεί, αλλά ακούνε πολλά τα αυτάκια μας.

2. Και όχι μόνο κάτω από τα οπίσθια: Γιατί αγαπητή μου το στήθος σου να μείνει παραπονεμένο; Ακριβώς από κάτω λοιπόν, αν έχεις στήθος καταλαβαίνεις ότι το σημείο δεν είναι ορατό διά γυμνού οφθαλμού, αν όμως δεν έχεις η αποστολή του είναι αρκετά πιο εύκολη -δέξου επιτέλους ότι δεν είσαι αυτό που λέμε ζουμερή και πάμε παρακάτω-. Super ευαίσθητο σημείο το οποίο θα γίνει από τα αγαπημένα σου. Σου μιλάμε με γεγονότα.

3. Το πίσω μέρος των γονάτων: Και για να ακουστεί και πιο φυσιολογικό, στις κλειδώσεις σου. Έλα παραδέξου το, όσες φορές έχει τύχει να σε αγγίξουν εκεί έστω και κατά λάθος, ρίγη διαπερνούν την ραχοκοκκαλιά σου αφήνοντας μία εσάνς... ηδονής. Δεν είναι κρίμα να μην τη βιώνεις πιο συχνά;

4. To εσωτερικό του αγκώνα: Ναι καλά κατάλαβες, από εκεί ακριβώς που σου παίρνουν αίμα! Ζήτησέ του να σου δώσει μικρά και απαλά φιλιά στο σημείο αυτό, αλλά με μία προυπόθεση: Να έχεις κάνει αποτρίχωση στο χεράκι σου γιατί είναι κρίμα σε μία στραβοτιμονιά της γλώσσας να έρθει αντιμέτωπος με το... δάσος!

5. Η περιοχή γύρω από τον κόλπο: Ξέρεις, όχι στο σημείο 0 αλλά γύρω γύρω. Καμιά φορά αυτό τείνει να είναι πιο ερεθιστικό ακόμα και από το... κυρίως πιάτο, διότι πολύ απλά αυξάνει τις προσδοκίες, με αρκετές δόσεις ευχαρίστησης. Το λες και... σέξι!