10 ένοχα μυστικά που δεν θα εξομολογηθούμε ποτέ σε έναν άντρα

Γωγώ Φούντα
10 ένοχα μυστικά που δεν θα εξομολογηθούμε ποτέ σε έναν άντρα

Κορίτσια...ας πέσουν οι μάσκες

Ειλικρινά παίζει να μην υπάρχει πιο μυστικοπαθές και γενικά μυστηριώδες πλάσμα στον κόσμο από τη γυναίκα. Σε τέτοιο μάλιστα σημείο, που πιστεύουμε ότι αν οι άντρες ήξεραν τι πραγματικά κάνουμε όταν είμαστε μόνες, θα ξενέρωναν σε βαθμό που να μη θέλουν να μας ξαναδούν μπροστά τους. Και εντάξει, είμαστε σίγουρες ότι οι στιγμές που είσαι μόνο εσύ και ο εαυτός σου είναι ντροπιαστικές αλλά είμαστε επίσης σίγουρες ότι δεν είσαι η μόνη που κάνει όλα αυτά τα πράγματα, για τα οποία όταν είναι με κόσμο, ντρέπεται μέχρι θανάτου. Εδώ λοιπόν σου έχουμε τα 10 πιο βασικά, που σίγουρα κάτι θα σου θυμίσουν!

1. Εκείνο το τεράστιο πουλόβερ πάνω από το αγαπημένο σου τζιν, μπορεί να δείχνει σούπερ μοδάτο και όλοι να το θαυμάζουν, αλλά κανείς δεν ξέρει-συγκεκριμένα άντρας-ότι η μακριά μπλούζα απλά καλύπτει το φερμουάρ το οποίο είναι ορθάνοιχτο γιατί έχεις παχύνει και δεν κλείνει. Επιπλέον είναι άριστο καμουφλάζ για τα πλαινά σωσίβια αλλά και το μπυροκοίλι σου που κρέμεται αγέρωχο και αβυσσαλέο! Κατά τ' άλλα, είσαι ένα κορίτσι που αντιγράφει με ευλάβεια όλα τα outfits της Gigi Hadid! ΝΟΤ.

2. Εμείς τα κορίτσια φημιζόμαστε για το απαλό μας δέρμα, το οποίο είναι σαν πωπουδάκι μωρού! Αχ και νά ξεραν, τι τραβάμε για να μπορέσουμε να δεχτούμε το αντρικό το χάδι, δίχως να πάθουμε εγκεφαλικά από τη ντροπή. Αποτριχώσεις, απολεπίσεις, γαλακτώματα. Γενικότερα μία διαδικασία που λιγότερο από τρεις ώρες δεν παίρνει σίγουρα! Κι εσύ νόμιζες...

3. Ας το παραδεχτούμε όλες: Καμιά φορά πραγματικά απολαμβάνουμε την... τριχοφυία μας σε γάμπα και μηρούς, διότι το δερματάκι είναι απαλό και επιπλέον οι τρίχες μας γαργαλάνε γλυκά τις παλάμες όταν τις χαιδεύουμε. Όταν το αντικείμενο του πόθου χωθεί για σεξ, εμείς θα το παίξουμε κυρίες και θα πούμε με φωνή μπάσα γεμάτη πάθος: Καλύτερα όχι, δεν είναι σωστό! Προφανώς και αν δεν είχαμε τη ζούγκλα από την μέση και κάτω, το σενάριο θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Έτσι;

4. Το αγαπημένο μας δε, είναι όταν έρχεται κάποιος να μας μιλήσει κι εμείς κάνουμε σαν να είδαμε τον Τυραννόσαυρο Ρεξ ολοζώντανο μπροστά μας. Μα είναι δυνατόν να υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη γη, που να μην αντιλαμβάνεται αυτά τα πράγματα; Πολύ απλά το παίζουμε ανήξερες για να μη φέρουμε τον εκάστοτε σε δύσκολη θέση. Φυσικά πάντα έχουμε βολιδοσκοπήσει την κατάσταση με την άκρη του ματιού. Ξέρεις, αυτό που με το ένα κοιτάζεις τη φίλη σου και με το άλλο το ταξιδιάρικο το χώρο!

5. Και φυσικά όταν μας ρωτάει ένας άντρας τι διαφορετικό έχουμε κάνει και φαινόμαστε τόσο φρέσκιες, η απάντηση είναι πάντα ότι κοιμηθήκαμε πολύ και καλά. Η αλήθεια βέβαια βρίσκεται στο νέο μας κονσίλερ, στο μολύβι με το οποίο ζωγραφίσαμε τα φρύδια μας, ή στην απίστευτη terracotta που μας δίνει όψη ηλιοκαμμένης!

6. Το stalking και η ικανότητά μας σε αυτό είναι κάτι το οποίο ακόμα και με λεπτομέρεια και φυσικά χωρίς ντροπή να περιγράψουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αντιληπτή. Ναι, όλες μας ξέρουμε την τέχνη απ' έξω κι ανακατωτά και όλες μας γνωρίζουμε με κάθε λεπτομέρεια, σε ποια αιθέρια ύπαρξη πάτησες like τον τελευταίο μήνα. Φυσικά οι φωτογραφίες της έχουν μελετηθεί με ευλάβεια όπως επίσης και το γενεαλογικό της δέντρο!

7. Kαι μιας και είπαμε γενεαλογικό δέντρο, όταν ένας άντρας μας κάνει μια κουβεντούλα για την πρώην σχέση του, με την οποία ήταν πάρα πολλά χρόνια μαζί, δεν έχει ιδέα ότι εμείς την τύπισσα τη γνωρίζουμε, την έχουμε μελετήσει ίσως και να την έχουμε συναντήσει. Γενικά όποιος άντρας νομίζει ότι ξέρει περισσότερα πράγματα για τις πρώην του από την κοπέλα του, πλανάται πλάνην οικτρά!

8. Kαι κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν να πιστεύουν ότι πέφτουμε μονίμως πάνω τους τυχαία. Όταν ένας άντρας μας αρέσει, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή που βρίσκεται. Οπότε φροντίζουμε να είμαστε κι εμείς εκεί! Hellooooo...Tόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθεί κάποιος;

9. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να θίξουμε το θέμα των εκπλήξεων. Δηλαδή είναι πολύ γλυκό να έρχεται στις 10 το βράδυ να μας φέρει σοκολάτα, αλλά όλες ξέρουμε ότι το σπίτι μας δεν είναι ανοιχτό σε... επισκέπτες και μάλιστα ξαφνικούς. Είναι πιο βρώμικο από στάνη, υπάρχει στοίβα με πιάτα στο νεροχύτη, φοράμε τρύπια κάλτσα και ενίοτε κολάν, και τα μαλλιά μας έχουν λάδι το οποίο άνετα φτάνει για μια τηγανιά πατάτες. Οπότε δε χαιρόμαστε καθόλου ναι. Συνήθως κρατάμε τη σοκολάτα και διώχνουμε το αντικείμενο του πόθου.

10. Και για το τέλος κρατήσαμε κάτι... σιχαμερούλι: Θα πρέπει κάποια στιγμή να ενημερώσουμε τα αγόρια, ότι έχουμε τρίχες σχεδόν όπου έχουν και οι άντρες. Δε θα πούμε περισσότερα.