Οι 5 -πολύ- λάθος λόγοι για να κάνεις σεξ

Οι 5 -πολύ- λάθος λόγοι για να κάνεις σεξ

Μείνε καλύτερα εσύ και οι γάτες σου

Προσφάτως αναφέραμε ότι το σεξ είναι καλό, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, σε λογικά πάντα πλαίσια. Ωστόσο, φέρνοντας στο μυαλό μου όλα αυτά που έχω ακούσει κατά καιρούς, συνειδητοποίησα ότι κάτι τόσο απλό και όμορφο μπορούμε να το κάνουμε μέσα σε λίγα λεπτά ενοχλητικό και περίπλοκο. Θα μπορούσες ποτέ να πιστέψεις, ότι σε μερικές περιπτώσεις είναι καλύτερο να λες ένα βροντερό «ΌΧΙ» ακόμα κι αν ξέρεις ότι υπάρχει πιθανότητα το πρωί να σε βρει αγκαλιά με έναν άντρα; Κι όμως φίλη μου, μιας και το χαρακτήρα μας τον πλάθουν τα όχι μας (και όχι τα έργα του), λέω να σου εκθέσω τις βασικές καταστάσεις, στις οποίες πρέπει να ανασκουμπωθείς και να αποχωρήσεις με το κεφάλι ψηλά.

1. Σεξ από λύπηση: Ίσως ο πιο λάθος λόγος για να κάνεις σεξ. Διότι πολύ απλά, την επίμαχη στιγμή, μπορεί να προσφέρεις χαρά, αλλά τα αμέσως επόμενα λεπτά, κάθε θετικό συναίσθημα γίνεται άφαντο. Συνήθως εμείς οι γυναίκες καταπιανόμαστε με το σπορ, έπειτα από μία έντονη ερωτική εξομολόγηση-είναι η στιγμή που αναρωτιέσαι (Καλά πόση ζημιά του έχω κάνει;)-έπειτα από πάρα πολλά κοπλιμέντα-όλες μας θέλουμε να ανούσουμε πόσο θεές είμαστε, ή-σπανιότερα-σε μία πολύ ευάλωτη στιγμή εκείνου, που εξολομολογείται ότι έχει ψυχολογικά, ότι αντιμετωπίζει στητική δυσλειτουργία-η οποία ως διά μαγείας χάνεται-ή ότι έχει να κάνει σεξ ένα χρόνο γιατί η πρώην του τον κατέστρεψε. Σε κάθε περίπτωση, μείνε μακριά!

2. Το μεθυσμένο σεξ: Καλά όταν είσαι μεθυσμένη και δεν ξέρεις τι κάνεις, είναι προφανές ότι το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείς είναι να μην κάνεις σεξ με τον τύπο που σου την πέφτει όλο το βράδυ. Μήπως όμως να μην έπινες τόσο πολύ; Ή σε περίπτωση που ξέρεις ότι σε πειράζει, μήπως να είχες τη φίλη σου φύλακα να σε συγκρατεί; Διότι κακά τα ψέματα, μπορεί στα 20 μας να κάναμε σεξ, κυρίως μεθυσμένοι, αλλά στα 30 δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο! Άσε που την επόμενη μέρα, δεν μπορείς καν να θυμηθείς αν σου άρεσε.

3. Το σεξ με σκοπό: Εδώ δεν είμαστε ούτε για να καταδικάσουμε ούτε φυσικά και να κατακρίνουμε. Παρόλα αυτά, είναι και κάποιες φορές, που όσο κι αν απενεχοποιείς κάποια πράγματα εκείνα μια στο τόσο-ή και πιο συχνά-θα σου φέρνουν αναμνήσεις κακές και... βρώμικες. Νομίζω-γνώμη μου πάντα-ότι δε χρειάζεται να κοιμηθείς με ανώτερο, για να έχεις ευνοικότερη μεταχείριση. Επίσης, δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να κάνεις με κάποιον μόνο και μόνο επειδή είναι διαφορετικός, χωρίς ωστόσο να νιώθεις έλξη, μόνο και μόνο για να πεις ότι το έκανες κι αυτό. Και πέσε να με φας!

4. Σεξ με τον κολλητό σου: Τόσοι άντρες υπάρχουν εκεί έξω, αυτόν βρήκες κι εσύ; Το πράγμα γίνεται ακόμα χειρότερο, όταν εκείνος έχει αισθήματα-και εννοώ ερωτικά-για σένα, κι εσύ τον βλέπεις απλά σαν αδερφούλη, άντε ξαδερφούλη. Όσο κι αν τον αγαπάς, και όση οικειότητα κι αν νιώθεις μαζί του, δεν είναι κρίμα να καταστρέψεις τη φιλία σας; Καλά αν σε θέλει θα καταστραφεί έτσι κι αλλιώς, απλά δεν είναι ανάγκη να γίνει και τόσο... βίαια.

5. Σεξ με πρώην: Χώρισες, τον θέλεις ακόμα και έχεις καιρό να κάνεις σεξ. Εκείνος από την άλλη δεν έχει καμία διάθεση να τα ξαναβρείτε και σε θυμάται πού και πού για να σε κρατάει ζεστή. Ε και κάποια περίοδο που δεν έχει κάποια άλλη εναλλακτική, κάνετε σεξ! Εσύ νομίζεις ότι θα τα ξαναβρείτε, εκείνος απλά ψάχνει την αντικαταστάτριά σου, κάνοντας παράλληλα καλό και γνώριμο σεξ. Ξέρεις κάτι; Το καθόλου σεξ είναι προτιμότερο στην περίπτωση αυτή.

Ποια είναι η ιδανική ώρα της ημέρας για να κάνεις σεξ;

5 τεράστιοι μύθοι για τη γυναικεία αυτοϊκανοποίηση που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις