Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα και ώρα του χρόνου για να μείνεις έγκυος;

Ερμιόνη Σαρρή
Ποια είναι η καταλληλότερη μέρα και ώρα του χρόνου για να μείνεις έγκυος;

Μπορεί τους Βρετανούς να τους θεωρούμε κάπως «ψυχρούς» και antisexual πλάσματα αλλά η νέα τους έρευνα μας δίνει τα φώτα της για το πώς θα γίνουμε (όσες θέλουμε βασικά) μανούλες μέσα στο 2017. Έχουμε να σου πούμε πως πρέπει να βιαστείς, να κάνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται το μπανάκι σου και όλα τα απαραίτητα (you know) και να ετοιμαστείς για μία νύχτα πάθους.

Σύμφωνα με μία βρετανική έρευνα, η καταλληλότερη μέρα για να μείνει έγκυος μία γυναίκα είναι η σημερινή. Στις 2 Ιανουαρίου θεωρείται πως υπάρχουν οι περισσότερες πιθανότητες γονιμοποίησης και ακριβώς στις 22:36. Ναι, καλά κατάλαβες, δεν έχει σινεμά απόψε.

Όπως διαβάσαμε, στις 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιούνται οι περισσότερες γεννήσεις στη Μ.Βρετανία άρα κάνοντας μερικούς υπολογισμούς (προς τα πίσω) φτάνουμε στη σημερινή ημέρα. Στην εφημερίδα metro αναφέρεται πως οι Άγγλοι μάλιστα αποκαλούν την ημέρα αυτή ως 'National Baby-making day'.

Εμείς σε προειδοποιήσαμε. Αν θες το καλοκαίρι να σε βρει με φουσκωμένη κοιλίτσα, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Αν πάλι προτιμάς ο Αύγουστος να σε βρει στη Μύκονο πίνοντας cocktail και αράζοντας στην παραλία, κλείσε εισιτήρια για... σινεμά.