Η ώρα της αλήθειας: 5 στάσεις στο σεξ που ΔΕΝ πρέπει να δοκιμάσεις

Γωγώ Φούντα
Η ώρα της αλήθειας: 5 στάσεις στο σεξ που ΔΕΝ πρέπει να δοκιμάσεις

Και σου εξηγούμε γιατί

O έρωτας σου τό' χω πει, θέλει ψυχή και κυρίως φαντασία που λέει και το κλασικό ελαφρολαϊκό άσμα. Και μιας και οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου θα πρέπει να έχει απαραιτήτως τα δύο παραπάνω, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και το σεξ. Είναι γνωστή και απολύτως κατανοητή, η ροπή σου προς τον πειραματισμό και την πρωτοτυπία, ειδικά έπειτα από κάποια χρόνια σχέσης, όταν το τέλμα και η βαρεμάρα έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Και τι κάνει συνήθως κάθε σέξι αγόρι και κορίτσι εκεί έξω προκειμένου να δώσει ένα ουπς στην απολύτως βαριεστημένη ερωτική της ζωή; Μα φυσικά μελετάει στάσεις και τις εφαρμόζει, τις περισσότερες βέβαια φορές με αμφίβολα αποτελέσματα. Διότι αν ακούσεις φίλη μου, άνθρωπο να έχει δοκιμάσει τις παρακάτω, να ξέρεις ότι σίγουρα σε κοροϊδεύει, ή βρίσκεται στο νοσοκομείο με κατάγματα.

1. Η στάση Υ: Ας ξεκινήσουμε με τα πιο απλά: Εσύ ξαπλωμένη μπρούμυτα με το κορμί σου από την μέση και πάνω να βρίσκεται εκτός κρεβατιού και τα χέρια σου να ακουμπούν στο πάτωμα. Εκείνος έρχεται από πάνω σου, κα κάθεται ακριβώς στην περιοχή των οπισθίων σου με τον υπόλοιπο κορμό του να κοιτά αγέρωχα το κενό. Η στάση αυτή είναι ανέφικτη διότι η διείσδυση είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη και εσύ αν είσαι σχετικά αδύνατη κινδυνεύεις με μόνιμο τραυματισμό της σπλήνας σου.

2. To πλάγιο ψαλίδι: Μείνε συγκεντρωμένη γιατί θα χαθείς και μετά θα μας ζητάς τα ρέστα. Ζήτα του να σε κρατήσει από τα πόδια, ενώ εσύ στηρίζεσαι με το ένα μόνο χέρι στο πάτωμα. Εκείνος, είναι όρθιος και κρατάει τα πόδια σου σχετικά ανοιχτά. Φυσικά, τη δεδομένη στιγμή βρίσκει και ευκαιρία να κάνει τη διείσδυσή του, σε μία προσπάθεια να αγνοήσει το βάρος που έχει πέσει στους ώμους του. Τώρα αλήθεια, υπάρχει άνθρωπος που έκανε αυτή τη στάση και την ευχαριστήθηκε; Είσαι ένα ράκος πριν καλά καλά προλάβεις να πεις... αχ! Για όνομα του Θεού.

3. Το τρίποδο: Ακόμη μία στάση εντυπωσιακή αλλά άκρως απειλητική για τη σωματική σου ακεραιότητα. Λέγεται το τρίποδο και έχει ως εξής: Εσύ κάθεσαι με το κεφάλι προς τα κάτω-το κεφάλι ακουμπάει στο πάτωμα-και τα πόδια προς τα πάνω. Εκείνος, ανοίγει τα πόδια σου, λυγισμένα πάντα και κάνει τη δουλειά του, κρατώντας τα παράλληλα για να μην πέσεις φαρδιά πλατιά στο πάτωμα. Η στάση αυτή είναι ανέφικτη, διότι πολύ απλά θα καταλήξεις με ένα καρούμπαλο στο κεφάλι και ίσως ελαφρά διάσειση. Και όλα αυτά σε περίπτωση που είσαι τυχερή και δε χάσεις την ισορροπία σου, οπότε εκεί πάμε για ρήξη σπονδύλων.

4. Το όρθιο τύπου κούνια: Εντάξει η στάση αυτή δεν είναι μόνο ανέφικτη αλλά και θανατηφόρα. Εκείνος είναι όρθιος και εσύ τον καβαλάς-έχεις τυλίξει τα πόδια σου γύρω του-ενώ είσαι... στον αέρα! Κάνεις και λίγο προς τα πίσω για καλύτερη διείσδυση, και τσουπ, έρχεται η τούμπα σου!

5. Η μπαλαρίνα: Και πάμε και σε κάτι πιο καλλιτεχνικό. Ήρθε η ώρα να πιάσεις το χορό, και να γίνεις μια γλυκιά μπαλαρίνα. Καθίστε λοιπόν όρθιοι και οι δύο αντικριστά, και σήκωσε το πόδι σου μέχρι τον ώμο του και... στερέωσέ το αν σου βαστάει! Όπως αντιλαμβάνεσαι, το κρακ που θα ακουστεί στο πόδι σου είναι δεδομένο. Και στη συνέχεια το... πιάσιμό σου!