4 μυστικά στο σεξ που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει

4 μυστικά στο σεξ που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει

Ήρθε η ώρα να σου κάνουμε σπουδαίες αποκαλύψεις

Kαι μιας και είναι Παρασκευή και όσο να πεις το Σαββατοκύριακο όλα είναι πιο χαλαρά και όμορφα, λέω να καταπιαστώ με ένα θέμα σέξι και πικάντικο, και να σε προτρέψω να μείνεις όλο το 2ήμερο με τον καλό σου στο σπίτι. Για να γίνει όμως αυτό και να μη βαρεθείτε φυσικά τη ζωή σας, και κυρίως για να τον κάνεις να περάσει το καλύτερο σ/κ της ζωής του, σου έχω κάποια βασικά tips στο σεξ, τα οποία καλό θα ήταν να γνωρίζεις, αν θέλεις να πας το performance σου ένα βήμα παραπέρα. Φίλη μου, δώσε προσοχή γιατί οι παρακάτω συμβουλές είναι δυσεύρετες και κυρίως πολύτιμες.

1. Βάλε τη φαντασία σου να οργιάσει: Είστε ξαπλωμένοι στο ίδιο κρεβάτι, στο ίδιο δωμάτιο και φοράτε τα κλασικά βαμβακερά σας βρακάκια; Αγνόησε την εικόνα και φτιάξε τη δική σου στη φαντασία σου. Είστε σε μία εξωτική παραλία, φοράς το πιο σέξι μαγιό και φυσικά είσαι εντυπωσιακά μαυρισμένη. Εκείνος είναι ένας άγνωστος εντυπωσιακός μικροπωλητής ο οποίος σε βλέπει και παθαίνει ντουβρουτζά μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει το πόσο όμορφη και... γοργόνα είσαι! Και κάπως έτσι, το βαρετό σου σεξ, αποκτά αμέσως άλλη εσάνς. Αν δε θέλεις παραλία γιατί είναι και εκτός εποχής, σου έχουμε σαλέ στα χιόνια, ταράτσα σε ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη ή στην άκρη της πισίνας σου.

2. Η αίσθηση της αφής: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό από το ερωτικό άγγιγμα, και όχι πάντα σε... ιδιαίτερο σημείο. Ακόμα κι αν είναι στο χέρι ή στο μπράτσο σου, με το κατάλληλο ηχητικό ντύσιμο-αναφέρομαι κυρίως σε λόγια-και φυσικά το ανάλογο mood, μπορείς να μεταφερθείς σε άλλες διαστάσεις και να ζήσεις εμπειρίες ανωτέρου επιπέδου.

3. Συγχρονίστε την αναπνοή σας: Η αναπνοή παίζει σημαντικό ρόλο στο σεξ-όπως και στη γυμναστική αλλά αυτό είναι άσχετο-. Ο τέλειος συγχρονισμός της δε, μπορεί να συμβάλει σημαντικά στον ταυτόχρονο οργασμό, πράγμα πιο σπάνιο και από το νερό στη Σαχάρα. Και μόνο που υπάρχει πιθανότητα για κάτι τέτοιο, δεν αξίζει τον κόπο;

4. Μάθε παιδί μου λέξεις: Όπως εσένα μπορεί να σε ερεθίζουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα και λέξεις, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με εκείνον. Μάθε λοιπόν ποιες είναι αυτές που τον τρελαίνουν και πέτα τις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Προσοχή όμως: Μην το παρακάνεις γιατί στο τέλος θα καταντήσει βαρετό! Και κρίμα είναι...