8 αδιαμφισβήτητα σημάδια ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου

Γωγώ Φούντα
8 αδιαμφισβήτητα σημάδια ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου

Και Χρόνια Πολλά βρε κορίτσι μου

14 Φεβρουαρίου σήμερα και ως γνωστόν οι απανταχού ερωτευμένοι γιορτάζουν ανταλλάσσοντας λουλούδια και σοκολατάκια. Και ok, μπορεί χθες να ξορκίσαμε τον πιο εμπορικό άγιο ever, με θέμα... χυλόπιτας, αλλά σήμερα, τιμής ένεκεν βρε αδερφέ, λέω να καταπιαστώ με τον έρωτα αυτό καθεαυτό. Και για να γίνω πιο σαφής και συγκεκριμένη, θα αναλύσω τα βασικά εκείνα σημάδια που φανερώνουν ότι ο καλός σου είναι ερωτευμένος μαζί σου. Σε περίπτωση που αναρωτιόσουν δηλαδή. Σκόρπισε καρδούλες και μοίρασε αγάπη λοιπόν. Ο Άγιος Βαλεντίνος (δεν) ήρθε για να μείνει.

1. Της καληνύχτας τα φιλιά: Το ερωτευμένο αγόρι φίλη μου, την καληνύχτα του θα την πει. Είτε παίζει pro με τον κολλητό του, είτε είναι έξω για μπύρες και χάζεμα οπισθίων, σαν άντρας σωστός και παντελονάτος που είναι, το 5λεπτο για να σου πει καληνύχτα θα το διαθέσει! Εσύ δεν πέτυχες άντρα γλυκιά μου, το τζακ ποτ πέτυχες!

2. Της συναδέλφου το χαβά: Την μισείς, όσο σχεδόν και εκείνη εσένα. Σου σκάβει το λάκκο και φυσικά εσύ το δικό της. Και όπως γίνεται σχεδόν πάντα, τα νεύρα σου τα ξεσπάς στον καλό σου. Και εκείνος είναι εκεί, για να ακούσει το μισάωρο-σχεδόν-καθημερινό σου παραλήρημα στη διάρκεια του οποίου την κράζεις ανελέητα. Στη συνέχεια φυσικά σε συμβουλεύει όσο μπορεί, μπας και ηρεμήσεις. Α τον δόλιο.

3. Η μάχη του τηλεκοντρόλ: Αν υπάρχει μία μάχη ισάξια με αυτή της ξαπλώστρας το καλοκαίρι, είναι αυτή του τηλεκοντρόλ με οποιοδήποτε άλλο έμβιο οργανισμό-ακόμα και τα νεογέννητα θαρρώ μία τάση αρπαγής την έχουν-. Εκείνος λοιπόν το αφήνει στη διάθεσή σου και ανέχεται το talent show το οποίο παρακολουθείς με μανία, το Πιο Λαμπρό Αστέρι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και την μεσημεριανή εκπομπή με τα νέα της showbiz. Δεν τα απολαμβάνει αλλά και τι να κάνει; Να τα βάλει με το θεριό;

4. Μέχρι και ποδιά θα βάλει για σένα: Θυμάσαι που του είχες πει ότι σου αρέσει το χοιρινό με κυδώνια και πασπαλισμένη αγάπη; Ναι γλυκιά μου, βρήκε τη συνταγή, έκανε και μία πρόβα και είναι έτοιμος να σου κάνει το τραπέζι. Φυσικά έχει πάρει ένα πολύ καλό κρασί –δεν ξέρει ότι έχεις εμπειρία μόνο στην ρετσίνα-για συνοδευτικό και η σαλάτα περιέχει ρόδι που ενισχύει και το ανοσοποιητικό. Ειλικρινά, μην του πεις ότι η πιο γκουρμέ γεύση που έχεις φάει είναι το κοκορέτσι. Κρίμα είναι.

5. Έχει μνήμη ελέφαντα: Του είχες πει πριν 2 εβδομάδες ότι θέλεις να πας τις υπέροχες ψηλοτάκουνες γόβες σου στον τσαγκάρη για αλλαγή τακουνιού γιατί σε 3 εβδομάδες θα τις χρειαστείς για μία εκδήλωση που έχεις με τη δουλειά. Εκείνος ο γλυκούλης το θυμάται και φυσικά το υπενθυμίζει και σε σένα, που σίγουρα το έχεις ξεχάσει. Το ότι θα τον αγγαρέψεις να παραλάβει αυτός τα παπούτσια σου είναι εκτός σεναρίου αλλά ok.

6. Όταν πεινάς, όλα τα άλλα είναι ανούσια: Έχετε παραγγείλει, έχεις φάει δίχως αύριο τη δική σου μερίδα-η οποία είναι πιο ελαφριά γιατί προσέχεις (what?)- και τώρα κοιτάζεις σαν ύαινα το φαγητό του με το χαρακτηριστικό σαλάκι να κάνει την εμφάνισή του στην άκρη των χειλιών σου. Ναι, θα στο δώσει. Όχι γιατί χόρτασε, αλλά γιατί φοβάται μη φας το χέρι του!

7. Του αρέσει το ντύσιμό σου: Η αλήθεια είναι ότι στους άντρες αρέσει το γδύσιμο μιας γυναίκας, οπότε όλα τα άλλα είναι περιττά. Παρόλα αυτά, να τονίσω ότι γι’ αυτούς γοητευτική είναι η απλότητα και η «ησυχία» στο ντύσιμο. Όταν λοιπόν εσύ φοράς, leather παντελόνι, διχτυωτό καλσόν το οποίο φαίνεται από την εκτεθειμένη γάμπα σου, ankle boots με διαφανές τακούνι, πουκάμισο εμπριμέ με βολάν και από πάνω γούνα-πάντα faux-το μόνο που θα του προκαλέσεις θα είναι γέλιο. Και μια μικρή σύγχυση για το αν θα ακυρώσει το τραπέζι στο εστιατόριο, για να σε πάει σε τσίρκο.

8. Κρατάει μακριά το κινητό του: Τι κι αν τον παίρνουν οι φίλοι του από το γήπεδο για να του μεταδώσουν παλμό; Τι κι αν το ανίψι του κλαίει και τον ζητάει; Τι κι αν συντελείται μία μικρή καταστροφή στη δουλειά; Εκείνος αδιαφορεί για το οτιδήποτε και αφιερώνεται 100% σε σένα. Μα δεν είναι γλύκας;

matheantairiazete copy