Οι άντρες μίλησαν: Ποια στάση λατρεύουν και ποια (μία και μοναδική) σιχαίνονται;

Γωγώ Φούντα
Οι άντρες μίλησαν: Ποια στάση λατρεύουν και ποια (μία και μοναδική) σιχαίνονται;

Δώσε βάση και εφάρμοσε απόψε κιόλας

Το σεξ μπορεί να είναι απλό και να γίνεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο-ξεκάθαρα-αλλά είναι και κάποιες λεπτομέρειες που είτε το χαντακώνουν είτε το... απογειώνουν! Αυτό φυσικά σημαίνει, ότι είναι κάποια πράγματα τα οποία καλώς ή κακώς είναι απαγορευμένα ή έστω καλό θα ήταν να γίνονται με... μικρότερη συχνότητα. Και επειδή η άποψη των αντρών είναι πάντα ευπρόσδεκτη, γιατί καλώς ή κακώς το σεξουαλικό κομμάτι τους αφορά, είπαμε να ρωτήσουμε ποια είναι η αγαπημένη τους στάση και ποια αυτή που δεν αντέχουν δευτερόλεπτο. Η ετυμηγορία βγήκε και ιδού τα αποτελέσματα.

1. Ιεραποστολικό: Η αλήθεια είναι ότι θα περίμενε κανείς το συγκεκριμένο να μην είναι πολύ δημοφιλές ανάμεσα στα αγόρια, αλλά να που για ακόμη μία φορά κάνουμε λάθος. Οι άντρες λοιπόν την ψήφισαν πανηγυρικά ως μία από τις πιο αγαπημένες τους, μιας και η διείσδυση είναι σωστή και τίμια, παράλληλα μπορούν να βλέπουν το πρόσωπο της παρτενέρ και φυσικά να ασχολούνται με το στήθος της.

2. Doggy: Αυτή αναδείχθηκε η πιο δημοφιλής και όχι άδικα, γιατί πολύ απλά ο καλός σου έχει την απόλυτη θέα, τα οπίσθιά σου! Και η αλήθεια είναι, ότι ακόμα κι αν δε διαθέτεις κορμί μοντέλου και πίσω όψη για βραβείο, όπως έλεγε και ένας φίλος μου, η στάση αυτή κολακεύει όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως. Το δερματάκι τεντώνει, τα οπίσθια ανυψώνονται και η διείσδυση φτάνει το 100% της (σχεδόν πάντα). Plus: Tα χαρακτηριστικά σκαμπίλια που μπορεί να σου δίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή.

3. Reverse Cowgirl: Όχι τόσο δημοφιλής όσο το Doggy αλλά ομολογουμένως είναι μία στάση που ανεβαίνει κατακόρυφα. Η συγκεκριμένη, επιτρέπει και σε σένα να ελέγχεις τον ρυθμό και άρα τον οργασμό σου, αλλά και σε εκείνον να χαζεύει τα οπίσθιά σου ενώ... αράζει-κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον άντρα όπως καταλαβαίνεις-. Την επόμενη φορά βάλτο στο μενού των... στάσεών σου και δε θα χάσεις.

giphy

Και αυτή που σιχαίνονται

Φυσικά και είναι το spooning. H συγκεκριμένη στάση, η αλήθεια είναι, μπορεί να είναι αγαπησιάρα και να επιτρέπει τα χαδάκια και την αγκαλιά (είναι αυτή που του γυρνάς πλάτη και εκείνος έρχεται από πίσω σου) αλλά φίλη μου, στα αγόρια δεν αρέσει. Αφενός δεν τη βρίσκουν σέξι, δεν μπορούν να δουν ούτε οπίσθια, ούτε στήθος, ούτε και το πρόσωπό σου και αφετέρου δεν υπάρχει... καλή διείσδυση! Κάτι που και αδιάφορο δε λες!