6 σημάδια που φανερώνουν ότι δε σου κάνει σκωτσέζικο ντους... απλά δε σε γουστάρει

Γωγώ Φούντα
6 σημάδια που φανερώνουν ότι δε σου κάνει σκωτσέζικο ντους... απλά δε σε γουστάρει

Αφιερωμένο σε κάθε πληγωμένη καρδούλα εκεί έξω

Βγαίνεις με κάποιον τον οποίο επιθυμείς σφόδρα και ο οποίος μία δείχνει να σε θέλει μία όχι. Εσύ φυσικά, επειδή έχεις πάντα την ελπίδα, επιμένεις πλάθοντας σενάρια περί σκωτσέζικου ντους, και ότι όποιος αγαπάει παιδεύει και άλλα τέτοια. Και τώρα έρχεται η σκληρή αλήθεια. Μήπως δε σε παίζει αλλά απλά δε σε γουστάρει; Μήπως η αδιαφορία του δεν είναι ένα ραφιναρισμένο σχέδιο, αλλά μία αυθόρμητη συμπεριφορά που του βγαίνει 100% αβίαστα; Παρακάτω σου έχω κάποιες ενδείξεις που θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σε κάνουν να δεις την πραγματικότητα κατάματα.

1. Δεν είναι πρόθυμος να μάθει τίποτα για σένα: Όχι δεν είναι μυστηριώδης και όχι δεν είναι πράκτορας. Η εσωτερικότητα και η απροθυμία για κουβέντα που δείχνει, δεν είναι επειδή έχει πολλά στο κεφάλι του, αλλά επειδή δεν τον ενδιαφέρει να μάθει τίποτα παραπάνω για σένα παρά μόνο πώς να σου ξεκουμπώνει το σουτιέν. Δες το και από τον εαυτό σου: Υπάρχει τίποτα πιο βαρετό από το να ακούς για έναν άνθρωπο που σου είναι απολύτως αδιάφορος; Όχι!

2. Αγαπάει τη... σπιτική θαλπωρή: Μα κάθε φορά που του προτείνεις να βγείτε για ποτό να έχει δουλειά, αλλά όποτε προβλέπεται σπίτι και σεξ να είναι ελεύθερος; Μην είναι τυχαίο ή μήπως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να σε βλέπει ντυμένη, κάπου με θέα, να μιλάτε περί ανέμων και υδάτων; Μπίνγκο!

3. Δε σε ξεχωρίζει από τους φίλους του: Όχι μην το πάρεις ως θετικό γιατί δεν είναι. Κανένας άντρας δε συμπεριφέρεται το ίδιο στην κοπέλα του και το ίδιο στον κολλητό του. Οπότε, σε περίπτωση που συμβαίνει αυτό, μάλλον δε σε θεωρεί κοπέλα του. Βέβαια ούτε και φίλη του, οπότε μάλλον δεν έχεις θέση στη ζωή του.

giphy

4. Ξεχνάει να σου απαντήσει: Και όχι μόνο ξεχνάει, αλλά αν κάνεις το λάθος να του ζητήσεις το λόγο θα παραξενευτεί και δε θα μπει στη διαδικασία να σου πει την παραμικρή δικαιολογία. Και θα έχει και δίκιο. Εσύ βέβαια έχεις περάσει το βράδυ με το κινητό αθόρυβο και γυρισμένο ανάποδα, αλλά δε σου φταίει κανένας άλλος εκτός από το ίδιο σου το μυαλό.

5. Μιλάει για άλλες γυναίκες: Υπάρχει άραγε κάτι πιο τραγικό από το να ακούς τον άντρα που θέλεις να μιλάει για άλλες -ή ακόμα χειρότερα- για άλλη γυναίκα; Όχι φυσικά. Όπως φυσικά αντιλαμβάνεσαι, όχι μόνο δε σε έχει στα πλάνα του, αλλά γεμίζεις τα κενά του όσο εκείνος προσπαθεί να κατακτήσει κάποια άλλη. Ουπς.

6. Δεν επικοινωνεί όσο ο ήλιος... λάμπει: Και γιατί να το κάνει άλλωστε; Όταν αρχίσει να βραδιάζει, δεν έχει κανονίσει κάτι, και έχει όρεξη να κάνει σεξ, θα σου στείλει ένα απλό: «Για πού είσαι σήμερα»; Απλό λιτό και απέριττο. Όχι δε θα ρωτήσει τι κάνεις γιατί δεν τον αφορά. Σε περίπτωση που του αρνηθείς, μάλλον δε θα σου απαντήσει απολύτως τίποτα.