4 πράγματα που σκέφτεται ένας άντρας όταν... κάνεις την πρώτη κίνηση

Γωγώ Φούντα
4 πράγματα που σκέφτεται ένας άντρας όταν... κάνεις την πρώτη κίνηση

Μην ταράζεσαι, δεν είναι αυτό που νομίζεις

Έλα ας το παραδεχτούμε: Τα πράγματα πια δεν είναι και τόσο παραδοσιακά, κάτι που σημαίνει ότι οι ρόλοι των δύο φύλων δεν έχουν πλέον τόσο ευδιάκριτα όρια όσο είχαν παλιά. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα, οι ερωτικές σχέσεις να έχουν μπει σε νέες βάσεις, και η αρχή τους να μην εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τον άντρα. Ναι φίλη μου, σήμερα το πέσιμο είναι μοιρασμένο και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις κι εσύ το πρώτο βήμα. Φοβάσαι για το τι γνώμη θα σχηματίσει; Παρακάτω σου έχω τις βασικές σκέψεις που θα περάσουν από το μυαλό του, όταν κάνεις την επίθεσή σου.

1. «Eυχαριστώ Θεέ μου»: Ναι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιαστεί. Δεν είναι λίγα τα αγόρια εκεί έξω που είναι όσο να πεις ντροπαλά και το σκέφτονται 15 φορές και βάλε, προκειμένου να μιλήσουν σε μία κοπέλα. Οπότε, θα τον βγάλεις από τη δύσκολη θέση 100%. Μη σου πω ότι θα κάνει και μία ρόδα από τη χαρά του!

2. «Ουάου, πόση αυτοπεποίθηση»: Η πρωτοβουλία σημαίνει τόλμη και αυτοπεποίθηση. Οπότε, όταν εσύ κάνεις το πρώτο βήμα, του δείχνεις ότι δεν είσαι και κανένα κοριτσάκι που δεν ξέρει τι του γίνεται αλλά μία ώριμη και έμπειρη γυναίκα που ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει.

3. «Καλά πόσο ωραίος είμαι απόψε»; Άντρες παιδί μου, τι περιμένεις; Μιλάμε για τους ανθρώπους που έχουν κοιλιά εγκύου 7 μηνών και εξακολουθούν να βλέπουν τους εαυτούς τους κορμάρες και να πιστεύουν ότι δεν πρέπει να αδυνατίσουν άλλο γιατί θα ρέψουν. Προφανώς και νιώθει το λιγότερο Brad Pitt παρά το γεγονός ότι δε θυμίζει ούτε τον εξ' αγχιστείας 8ο ξάδερφό του.

4. «Πώς θα σταθώ δίπλα σε αυτή τη θύελλα»; Α χρυσή μου, το να σε αποκαλέσει ένας άντρας θύελλα είναι το λιγότερο τιμητικό. Το θάρρος και η σιγουριά σου, σίγουρα θα τον αγχώσουν, αλλά θα λειτουργήσουν και αφροδισιακά, οπότε θα σε δει σαν πρόκληση. Συγχαρητήρια, μόλις έκανες έναν άνθρωπο καλύτερο.