5 γυναικεία χαρακτηριστικά που διώχνουν τους άντρες μακριά

Γωγώ Φούντα
5 γυναικεία χαρακτηριστικά που διώχνουν τους άντρες μακριά

Το νου σου

Εμείς τα κορίτσια έχουμε μία κακιά συνήθεια που λέγεται φλυαρία. Ειδικά όταν είμαστε με το αντικείμενο του πόθου μας και αισθανόμαστε κάπως αμήχανα, σαν να μπαίνει ο διάολος μέσα μας και αρχίζουμε να πετάμε το ένα τούβλο μετά το άλλο. Γενικότερα να ξέρεις, ότι οτιδήποτε κι αν πεις σε έναν άντρα, το οποίο είναι και λίγο creepy, ακόμα κι αν ξεκαθαρίσεις ότι το λες για πλάκα, και γελάσεις και ηχηρά αμέσως μετά, εκείνος θα θυμάται για πάντα τα λόγια σου, τα οποία συχνά πυκνά θα αναλογίζεται και θα ανατριχιάζει! Ναι φίλη μου, οι άντρες είναι αισθητά πιο ευαίσθητοι από εμάς και oι περισσότεροι χρειάζονται ειδική μεταχείριση. Σαν τα παιδιά ένα πράγμα. Εδώ λοιπόν, σου έχουμε κάποιες γυναικείες συμπεριφορές, οι οποίες είναι ικανές να τον τρομοκρατήσουν, την ίδια στιγμή που εσύ τις θεωρείς εντελώς φυσιολογικές! Για να μην πέσεις στην παγίδα, διάβασε παρακάτω...

1. Το κράξιμο στον πρώην: Εδώ τα πράγματα είναι λίγο λεπτά. Μπορεί εμείς να χαιρόμαστε όταν εκείνος δεν μιλά και με τα καλύτερα για παλαιότερες σχέσεις-κακώς αν μας ρωτάς-αλλά οι άντρες δεν είναι το ίδιο. Με λίγα λόγια, όταν αρχίζεις να κράζεις τον πρώην σου, με τον οποίο έζησες και δύο πράγματα, μπορεί και περισσότερα, και με τον οποίο έμεινες και ένα διάστημα μαζί, το μόνο που καταφέρνεις, είναι να φαίνεσαι ανώριμη και γελοία. Και αυτό ο άντρας το αντιλαμβάνεται. Και πίστεψέ μας, σε σέβεται πολύ λιγότερο από εκείνη τη στιγμή και μετά.

2. H κλασική μας... παράνοια: Ναι το ξέρουμε ότι είναι στο DNA των αντρών το κέρατο και το ξέρουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών έχει βρεθεί κάποια στιγμή στην κατηγορία του ταράνδου, αλλά με το να είσαι παρανοική και να βλέπεις φαντάσματα, πετυχαίνεις κάτι; Όχι φυσικά. Δηλαδή δεχόμαστε να σου δίνει δικαιώματα κι εσύ να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Όταν όμως εκείνος ο δόλιος είναι ήσυχος κι εσύ παραλογίζεσαι, δεν είναι κρίμα; Δηλαδή στο τέλος θα το δεις να γίνεται και μπροστά σου και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας!

3. Η κακή κριτική στις άλλες γυναίκες: Αχ φίλη μου, ξέρουμε πόσο έξαλλη σε κάνει η 20χρονη που έχει σκάσει μύτη με το σορτς, την μηδενική κυτταρίτιδα και την επίπεδη κοιλιά, αλλά σε ικετεύουμε, μην της κάνεις κακή κριτική, γιατί θα είναι άδικη. Γενικά οι άντρες δεν αντέχουν τις γυναίκες που ζηλεύουν τις... άλλες, ωραίες και σέξι γυναίκες. Τις θεωρούν κομπλεξικές και δεν έχουν και άδικο. Με λίγα λόγια, αν ο καλός σου λατρεύει την Kate Upton, αλλά εσύ τη θεωρείς... τσουπωτή, μην του το πεις! Θα σε βγάλει τρελή! Απλά συμφώνησε.

4. Η συνεχής επιβεβαίωση: Έλεος πια βρε κορίτσι μου. Πόσες φορές να σου πει δηλαδή ότι είσαι μια θεά και δεν υπάρχει καλύτερη από σένα; Δηλαδή εντάξει, είσαι γυναίκα και τα θέλεις τα κοπλιμέντα και την αποθέωσή σου, αλλά από ένα σημείο και μετά απλά καταντάς κουραστική. Άσε που φαίνεσαι και ανασφαλής. Και δεν υπάρχει χειρότερο για έναν άντρα από μία ανασφαλή γυναίκα.

5. Η αφόρητη ζήλεια: Άστον να βγει με τους φίλους του τον άνθρωπο, δε θα πάθεις τίποτα! Στο κάτω κάτω, αν θέλει να σε κερατώσει, μπορεί να το κάνει ακόμα κι αν είναι κλεισμένος στο σπίτι όλη μέρα.