Η σεξουαλική σου ζωή βρίσκεται σε τέλμα; 6 tips που θα βάλουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου

Γωγώ Φούντα
Η σεξουαλική σου ζωή βρίσκεται σε τέλμα; 6 tips που θα βάλουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου

'Ωρα για ανανέωση φίλη μου

Μήπως τον τελευταίο καιρό βαριέστε ακόμα και να κάνετε σεξ; Μήπως ακόμα κι αν πάρετε απόφαση για… παιχνίδια το κάνετε σαν έργο εξαναγκαστικό; Εντάξει είναι απολύτως κατανοητό, ειδικά αν η σχέση μετράει χρόνια, ένα μικρό τέλμα να υπάρξει ωστόσο και επειδή εμείς είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα σου έχουμε 10 tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να… ανανεωθείς σε όλους τους τομείς.

Βγείτε ραντεβού: Τι καλύτερο πριν από το βαρετό σας σεξ, ένα ραντεβού για να θυμηθείτε τον πρώτο καιρό της σχέσης σας; Πας ένα στοίχημα ότι η βαρεμάρα θα εξαφανιστεί και θα κάνετε το καλύτερο σεξ της ζωής σας;

Βάλε το… φαγητό στο κρεβάτι: Ας είμαστε ειλικρινείς, το φαγητό είναι η μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής. Τι καλύτερο, αν συνδυαστεί με μία εξίσου δυνατή απόλαυση όπως είναι το φαγητό. Μη φοβηθείς να το… βάλεις στο κρεβάτι σου, αρκεί να κινηθείς σε επίπεδα φυσιολογικά και όχι σε… σουβλάκια!

Πορνό ώρα μηδέν: Εντάξει ίσως να μην τρελαίνεσαι κιόλας, αλλά όταν το βλέπεις με τον παρτενέρ σου, στο κρεβάτι φορώντας εσώρουχα, αδιάφορη δεν πρόκειται να σε αφήσει. Τελοσπάντων, συνειδητοποίησε ότι δεν είναι κάτι κακό.

Κάνε την ανατροπή: Για να ανέβεις level, ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι που ίσως να μην είχες ξανακάνει. Για παράδειγμα, βάλε κάτι που υπό άλλες συνθήκες δε θα τολμούσες, ή δοκίμασε μία στάση που… φοβόσουν. Γενικά αιφνιδίασέ τον και δε θα χάσεις.

Ήρθε η ώρα του strip poker: Εντάξει, θέλεις να πω κάτι παραπάνω; Πρόκληση, ανταγωνισμός και τα ρούχα σιγά σιγά φεύγουν! Ό, τι καλύτερο.

Μπείτε στο ντους: Μην το φοβάσαι και μην το αρνηθείς. Το σεξ στο ντους είναι από τις ωραιότερες… παραλλαγές, μιας και δίνει κινηματογραφική εσάνς και κυρίως έξτρα υγρασία! Μόνο πρόσεχε μην φας καμιά τούμπα και βρεθείς στο κρεβάτι του πόνου και οθχί της ηδονής.