Τον θέλεις πίσω; Ένας μίνι οδηγός για να τον κάνεις και πάλι δικό σου

Γωγώ Φούντα
Τον θέλεις πίσω; Ένας μίνι οδηγός για να τον κάνεις και πάλι δικό σου

Χωρίς φυσικά να χάσεις την αξιοπρέπειά σου

To κακό έγινε και χωρίσατε. Εντάξει, δεν είναι πάντα κακό γιατί μερικές φορές όντως ο χωρισμός είναι η μόνη λύση. Έλα όμως που εσύ στην προκειμένη δεν ήθελες να χωρίσετε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά από την ώρα και τη στιγμή που σου είπε το «τέλος» εσένα σε έχει βρει ένας ντουβρουτζάς άνευ προηγουμένου. Τον θέλεις πίσω, δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτόν και είσαι διατεθειμένη να κάνεις τα πάντα για να είστε και πάλι μαζί. Κοπελιά μου, αρχικά σου συνιστώ ψυχραιμία και κυρίως μέθοδο. Διότι χωρίς μέθοδο δουλίτσα δεν έκανε κανείς! Με λίγα λόγια, παρακάτω σου έχω έναν διαφωτιστικότατο οδηγό ο οποίος θα σε βοηθήσει να τον ξανακερδίσεις, απλά, έξυπνα και κυρίως με αξιοπρέπεια.

Παραδέξου τα λάθη σου: Ναι, έκανες κι εσύ λάθη και ήρθε η ώρα να τα παραδεχτείς. Είσαι ενήλικη, ώριμη (ελπίζω) και καλό θα ήταν να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Οπότε, από τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσεις ότι έσφαλες, καλό θα ήταν να το δηλώσεις. Επίσης, μπορείς να δηλώσεις ότι δε θέλεις να χωρίσετε. Αλλά μέχρι εκεί…

Μη χάνεις την αξιοπρέπειά σου: Μην κλάψεις, μην παρακαλέσεις, μη στείλεις μεθυσμένο μήνυμα και μην κάνεις καραγκιοζιλίκια στα social media. Με λίγα λόγια διατήρησε την αξιοπρέπειά σου και δε θα χάσεις. Εφόσον έχεις κάνει γνωστή την επιθυμία σου να είστε και πάλι μαζί, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι… υπομονή.

Μην τον κάνεις να ζηλέψει: Αλήθεια δεν παίζεις σε ελληνική ταινία του ’60. Η ζήλεια, και κυρίως η ψεύτικη είναι τεράστιο φάουλ και αρκετές φορές δε φέρνει και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οπότε, σε περίπτωση που πραγματικά δεν έχεις βρει κάτι άλλο, δεν υπάρχει λόγος να εφεύρεις έναν νέο αγαπημένο. Υπάρχει πιθανότητα να σκεφτόταν επανασύνδεση κι εσύ να τον αποθάρρυνες. Θλιβερό.

Μην του γίνεις στενός κορσές: Άσε το stalking φίλη μου γιατί δεν είναι για σένα. Εμπεριστατωμένα, οι παρακολουθήσεις δεν έχουν φέρει ποτέ θετικά αποτελέσματα, κάτι που σημαίνει ότι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις το χρόνο σου και να γίνεις ρεζίλι. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και πίστεψέ με θα έχεις πολύ πιο θετικά αποτελέσματα.

Να είσαι πάντα απαστράπτουσα: Ξέρεις ότι θα τον δεις; Γίνε τουλάχιστον καλλονή. Το ζητούμενο βέβαια είναι, να λάμπεις και εσωτερικά και εξωτερικά, κάτι που θα αντικατοπτριστεί στο χαμόγελο και το τεράστιο κέφι σου! Από μέσα σου κλαις; Αδιάφορο. Θα χαμογελάς, θα περνάς καλά και θα του ρίχνεις βλέμματα όλο νόημα. Αλλά μέχρι εκεί. Το πρώτο βήμα θα το κάνει εκείνος.