Ρωτήσαμε και αυτά είναι τα αποτελέσματα: Οι 5 τύποι γυναικών που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητους

Γωγώ Φούντα
Ρωτήσαμε και αυτά είναι τα αποτελέσματα: Οι 5 τύποι γυναικών που οι άντρες βρίσκουν ακαταμάχητους

Εντάξει, και να μην είσαι μέσα δε «χάλασε» κι ο κόσμος

Όχι εντάξει μην τρομάζεις. Το παρακάτω θέμα δεν έχει δημιουργηθεί με σκοπό να πέσεις σε κατάθλιψη σε περίπτωση που δεν βρεις το δικό σου τύπο στην top πεντάδα. Δες το απλά σαν μία προσπάθεια να καταλάβουμε τι στο καλό θέλουν επιτέλους οι άντρες (εντάξει δε θα το καταλάβουμε ποτέ αλλά δεν μπορούμε να μένουμε και με σταυρωμένα χέρια). Γι’ αυτό λοιπόν είπαμε να ρωτήσουμε φίλους και γνωστούς, μπας και καταφέρουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τα γούστα τους και φυσικά να δικαιολογήσουμε για ποιον αναθεματισμένο λόγο κάποιες γυναίκες είναι πάντα σε σχέση! Λοιπόν, την προσοχή σου, γιατί το κείμενο είναι ταυτόχρονα ψυχαγωγικό αλλά και διδακτικό.

Η μυστηριώδης: Εντελώς αναμενόμενο μιας και όσο να πεις το μυστήριο, ακόμα και σε ταινία, είναι γοητευτικό. Σε περίπτωση που είσαι «έξω καρδιά» μην προσπαθήσεις να το παίξεις femme fatale γιατί θα βγεις καρικατούρα. Απλά προσπάθησε την επόμενη φορά που θα θελήσεις να γίνεις ανοιχτό βιβλίο για κάποιον που μόλις γνώρισες, να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου για bonding και να κρατήσεις μία απόσταση. Θα είναι για καλό!

Η γεμάτη αυτοπεποίθηση: Το να έχεις αυτοπεποίθηση προφανώς σε βοηθάει σε αμέτρητους τομείς της ζωής σου. Κάπως έτσι συμβαίνει και στα ερωτικά. Δεν υπάρχει άντρας-εκτός αν είναι κομπλεξικός-που δε γοητεύεται από μία γυναίκα που πιστεύει στον εαυτό της. Οπότε ναι, η δυναμική και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, τραβάει τα αγόρια σαν μαγνήτης.

Αυτή που κάνει διάφορα στα social media: Και δεν εννοώ να ανεβάζει selfies με το τσουβάλι ή την μπριζόλα που τρώει, αλλά οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς σε extreme και μη sport. Από ορειβασία και σερφ μέχρι ποδόσφαιρο στο πάρκο της γειτονιάς της και εθελοντική δεντροφύτευση. Τα κάνει, τα ανεβάζει και οι άντρες παθαίνουν ντουβρουζτά. Όχι γιατί θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμά της-οι περισσότεροι είναι τεμπέληδες-αλλά γιατί θεωρούν ότι θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Και ναι, είναι!

Αυτή που τα δίνει όλα: Όχι μην το πάρεις στραβά, δεν το εννοώ με την πονηρή και την αρνητική έννοια. Εννοώ τα κορίτσια που είναι διατεθειμένα να κάνουν πράγματα για τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει. Πώς να στο πω απλά; Τα κορίτσια που όταν θέλουν κάποιον το δείχνουν και τον έχουν και κορώνα στο κεφάλι τους. Εξάλλου, όλοι οι άντρες θέλουν κατά βάθος μία μαμά να τους περιποιείται.

Η… αλλόκοτη: Εδώ οι απόψεις διίστανται. Η αλλόκοτη γυναίκα λοιπόν, και εννοώ αυτή που δεν κάνει ποτέ τίποτα αναμενόμενο και παρωχημένο, η κοπέλα που ίσως σκάσει με πουλόβερ αυτή την εποχή γιατί είχε ψύχρα όταν έφυγε από το σπίτι, ή αυτή που θα καταπιαστεί με χόμπι τα οποία ίσως και να πίστευες ότι δεν υπάρχουν ή είναι φάρσα, παίζει σε σημεία οριακά. Είναι πολλοί που θα την απέρριπταν γιατί πιθανότατα να θέλουν κάτι πιο φυσιολογικό και είναι ακόμα περισσότεροι αυτοί που θα ήταν διατεθειμένοι να την… αποκρυπτογραφήσουν! Όσο να πεις, το άγνωστο το λες και γοητευτικό