Στοματικό alert: 5 στάσεις για να μην κουραστείς καθόλου (και να το κάνεις καλά)

Γωγώ Φούντα
Στοματικό alert: 5 στάσεις για να μην κουραστείς καθόλου (και να το κάνεις καλά)

Τέλος το πιάσιμο φίλη μου

Εντάξει είναι γνωστό ότι το στοματικό-και αναφέρομαι σε αυτό που κάνουμε εμείς στους άντρες, δεν είναι και το πιο απλό και εύκολο πράγμα, πόσο μάλλον όταν έχεις περάσει μία δύσκολη μέρα και το μόνο που θέλεις είναι να κάνεις το σεξ σου και να κοιμηθείς. Ωστόσο φίλη μου, και επειδή οι άντρες το στοματικό τους το θέλουν και το χαίρονται, καλό θα ήταν να μην το παραλείπεις. Επειδή όμως αντιλαμβανόμαστε την κόπωσή σου, παρακάτω σου έχουμε 5 τέλειες στάσεις για να το κάνεις και… να μην κουραστείς καθόλου!

Νούμερο 1: Βάλτον να καθίσει ανάσκελα στο κρεβάτι και βάλε πάνω στο στομάχι του 2 μαξιλάρια. Κάτσε στα πλάγια δίπλα του, με το κεφάλι σου πάνω στα μαξιλάρια και ξεκίνα τη δουλίτσα σου. Με τον τρόπο αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να πιαστείς. Άσε που θα του διδάξεις και μία νέα μέθοδο με εντελώς διαφορετική αίσθηση.

Νούμερο 2: Η στάση αυτή απαιτεί και πάλι τον παρτενέρ σου ανάσκελα με κλειστά τα πόδια. Εσύ λοιπόν, αντί να πάρεις την κλασική στάση, σχεδόν ξάπλωσε πάνω του, με τους αγκώνες σου να ακουμπούν στο κρεβάτι. Με τον τρόπο αυτό η κίνηση (ξέρεις αυτή η πάνω-κάτω) δε θα σε κουράσει τόσο πολύ.

juwerhu23wgr

Νούμερο 3: Ε δε θα μπορούσε να λείπει η 69 φυσικά. Όχι μόνο γιατί είναι μία άκρως σεξουαλική στάση, αλλά κυρίως γιατί συνδυάζει και δουλειά και απόλαυση. Πώς είναι όταν κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα; Κάπως έτσι!

Νούμερο 4: Ο παρτενέρ σου κάθεται σε μία καρέκλα, σαφώς γυμνός, κι εσύ γονατίζεις μπροστά του (αυτό λειτουργεί και σαν φαντασίωση αν έχετε δημιουργικότητα) ώστε το πέος του να είναι στο ίδιο ύψος με το κεφάλι σου. Καλή σας απόλαυση.

Νούμερο 5: Η πιο σέξι με διαφορά είναι αυτή. Εκείνος κάθεται όρθιος στην άκρη του κρεβατιού, κι εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα με το κεφάλι σου κοντά στο σημείο μηδέν. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει εκείνος, γιατί εσύ εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να κάνεις και πολλά λόγω θέσης.