Τι είναι το stealthing και γιατί είναι το πιο επικίνδυνο trend στο σεξ;

Γωγώ Φούντα
Τι είναι το stealthing και γιατί είναι το πιο επικίνδυνο trend στο σεξ;

Διάβασε με προσοχή

Τον τελευταίο καιρό, μία νέα μόδα έχει κατακλύσει τον κόσμο, έχει να κάνει με το σεξ και είναι άκρως επικίνδυνη. Αν έχεις ακούσει τον όρο stealthing και δεν ξέρεις τι σημαίνει, θα σου εξηγήσω ευθύς γιατί τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά από όσο νομίζεις.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο όρος έχει να κάνει με την απομάκρυνση του προφυλακτικού κατά τη διάρκεια του σεξ, χωρίς ωστόσο ο παρτενέρ να γνωρίζει το παραμικρό. Η ειδικός σε θέματα σχέσεων και σεξουαλικής κακοποίησης Alexandra Brodsky, ανέλυσε το φαινόμενο για λογαριασμό του Columbia Journal of Gender and Law, τονίζοντας ότι παρόλο που ο όρος αυτός είναι γνωστός εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα, τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει ανησυχητική άνθηση.

Το ακόμα πιο ανησυχητικό, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν sites τα οποία ενθαρρύνουν τους άντρες να προβούν στην παραπάνω πράξη, χωρίς φυσικά να αναλογίζεται κανείς ότι το θύμα μπορεί να έρθει αντιμέτωπο με εγκυμοσύνη (αν είναι γυναίκα) ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρομοιάζουν το stealthing με σεξουαλική κακοποίηση με τα θύματά του να βιώνουν αρκετά συχνά συναισθήματα παρόμοια με του βιασμού.