Φίλη μου την προσοχή σου: Τα 6 βασικά χαρακτηριστικά του άπιστου άντρα

Γωγώ Φούντα
Φίλη μου την προσοχή σου: Τα 6 βασικά χαρακτηριστικά του άπιστου άντρα

Τα έχει; Φύγε τώρα!

Επαναλαμβανόμαστε, αλλά επειδή τα σημαντικά αξίζει να τα λες πάνω από μία φορά, οφείλουμε να δηλώσουμε, ότι καλώς ή κακώς, όσο υπάρχει το σεξ στον κόσμο, θα υπάρχει και το κέρατο! Και η αλήθεια είναι, ότι μπορεί εσύ να δηλώνεις ευθαρσώς, ότι Ας υπάρχει, απλά να μείνει μακριά μου, αλλά φίλη μου, δεν ξέρεις ποτέ πότε η «συμφορά»-καλά λέμε τώρα- θα σου χτυπήσει την πόρτα! Και αφού υπάρχουν τρόποι να προφυλαχτείς τότε γιατί γλυκιά μου να πέσεις πάνω στον άντρα τον άπιστο που του αρέσει ο ποδόγυρος και είναι και λίγο ατακτούλης; Θα μας πεις Δεν ήξερα βρε παιδιά, αυτά τα βλέπεις στην πορεία. Ε λοιπόν, επειδή το ψάρι μυρίζει πάντα από το κεφάλι-το έπιασες έτσι;-εμείς λέμε να σου δώσουμε φώτιση, αλλά και γνώση, αποκαλύπτοντας κάποια βασικά σημαδάκια ώστε να μπορέσεις να αναγνωρίσεις τον άντρα τον άπιστο τον μπερμπάντη, από τα πρώτα κιόλας ραντεβού. Σε περίπτωση που τα δεις, και μείνεις, να ξέρεις ότι σε λίγο καιρό θα θυμίζεις τον Rudolf. Μην πεις ότι δεν στα είχαμε πει...


1. Έχει μία φίλη με την οποία στέλνει μονίμως μηνύματα: Hellooooo... Τι άλλο περιμένεις δηλαδή για να πειστείς; Και προσοχή, στέλνει μηνύματα και δεν την παίρνει τηλέφωνο, κάτι που σημαίνει ότι ό, τι πει θα το πει μπροστά σου. Άσε που το sms είναι πιο παιχνιδιάρικο και ερωτικό, γιατί τσουπ θα μπει και η φατσούλα με τη γλωσσίτσα έξω, ξεκάθαρο σημάδι φλερτ να ξέρεις. Το ακόμα χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; Να μην την έχεις γνωρίσει τη λεγάμενη. Σκοτοδίνη μας ήρθε Παναγία μου.

2. Σου το είπαν και οι φίλες σου: Όχι βρε παιδί μου ότι είναι σοφές, άλλωστε οι μεγαλύτερες κοτσάνες ακούγονται από τις φίλες: «Σε γράφει γιατί φοβάται τα έντονα συναισθήματα που νιώθει για σένα»! ΝΟΤ. Το θέμα στην προκειμένη είναι, ότι κάθε φορά που μιλάει στις φίλες σου, παίρνει το λάγνο βλέμμα του εραστή. Εκεί έχεις πρόβλημα να ξέρεις. Και υποθέτουμε, οι φίλες σου δεν είναι φαντασιόπληκτες. Εκτός αν έχει καμία μανία καταδίωξης από άντρες.

3. Οι φίλοι του δεν έχουν ιδέα για το ποια είσαι: Βασικά και να ξέρουν, αποφεύγουν να σε φωνάξουν με το όνομά σου, γιατί την προηγούμενη μέρα συνοδευόταν από άλλη. Σε περίπτωση λοιπόν που όποτε είσαι με την παρέα του, είσαι η ψιτ, η αγάπη, ή η κούκλα, να ξέρεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

4. Κάνει μονίμως νέες... ΦΙΛΕΣ: Μα είναι δυνατόν σχεδόν καθημερινά να ακούς και ένα καινούριο γυναικείο όνομα, για το οποίο έχει μόνο τα καλύτερα να πει, και έχει ήδη προάβει να δεθεί μαζί της, ενώ την ξέρει κάποιες ώρες; 'Η κατεβαίνει για Δήμαρχος, ή είναι ατακτούλης και δεν μπορεί να σταματήσει τα πεσίματα σε άγνωστες και ανυποψίαστες υπάρξεις.

5. Δυσκολεύεται με τα μηνύματα: Εσύ του στέλνεις, και κάνει 2 μέρες να απαντήσει, λέγοντάς σου ότι αφενός δεν τα βλέπει, και αφετέρου ότι βαριέται τα μηνύματα. Και γιατί παρακαλώ όταν είστε μαζί το κινητό γίνεται η προέκταση του χεριού του και τα δαχτυλάκια του πηγαίνουν σαν μοτεράκια; Αυτό να ξέρεις δε θα πρέπει να το επιτρέψεις.

6. Εκτός από τις φίλες σου, το λένε και τα social media: Μπαίνεις στο προφίλ του στο Facebook για το καθημερινό τσεκάρισμα-έλα παραδέξου το, το κάνεις συνέχεια-και τι να δεις η βαριόμοιρη; Παντού γυναίκες! Στα σχόλια, στα likes, ακόμα και τα mention για κουταβάκια που χάθηκαν, είναι από γυναίκες! Αρχικά δείξε ψυχραιμία γιατί θα πρέπει να καταστρώσεις τις κινήσεις σου με καθαρό μυαλό. Στη συνέχεια, κούνα το μαντήλι, γιατί πολύ ασχολήθηκες.