Σε κεράτωσε; 5 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις

Γωγώ Φούντα
Σε κεράτωσε; 5 πράγματα που απαγορεύεται να κάνεις

Για το καλό σου

Τον τελευταίο καιρό κάτι δεν πήγαινε καλά μεταξύ σας. Βασικά τίποτα αλλά κουβέντα να γίνεται. Πώς να στο πούμε απλά; Ο καλός σου, το αγόρι σου και άνθρωπός σου, σε έβλεπε και μία μικρή κατάθλιψη την πάθαινε. Το ακόμα χειρότερο δε, είναι ότι δεν κάνατε και σεξ! Κάτι το οποίο είναι βασικό σημάδι για ένα και μόνο πράγμα: Ναι φίλη μου, έχεις βάσιμες υποψίες ότι στη ζωή του υπάρχει άλλη, και δεν εννοούμε την μαμά του. Μην αγχώνεσαι, δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε και η τελευταία δυστυχώς. Το θέμα στην προκειμένη είναι, να μπορέσεις να χειριστείς την κατάσταση με ψυχραιμία και κυρίως καθαρή σκέψη. Ναι το ξέρουμε ότι δε γίνεται, αλλά γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σε συμβουλεύσουμε. Πριν λοιπόν του κάνεις κεφαλοκλείδωμα απαιτώντας μετάνοια, διάβασε παρακάτω γιατί έχουμε κάτι που σε ενδιαφέρει.


1. Μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου: Εκτός του ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάσεις ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου-σε βλέπουμε να γίνεσαι αυτόχειρ και δε λέει-καλύτερα να βάλεις τα πράγματα κάτω και να σκεφτείς την επόμενη μέρα. Φίλη μου, για το κέρατο δεν υπάρχει δικαιολογία, οπότε δε χρειάζεται να αυτομαστιγωθείς. Υπάρχουν πολλά στάδια που περνάει ένα ζευγάρι πριν από αυτό, τα οποία φυσικά ο δικός σου επιλέγει να προσπεράσει. Και ο λόγος είναι ένας και μοναδικός: Θέλει απλά τη βολή του. Κάτσε λοιπόν και σκέψου αν θα του τη χαρίσεις για ακόμη μία φορά.

2. Μην αναλογιστείς όλα αυτά τα σημάδια που αγνοούσες: Ε ναι αν κάνεις μία μικρή αναδρομή σίγουρα θα βρεις περιπτώσεις και συγκυρίες που εκείνος σχεδόν σου φώναζε ότι έχει άλλη. Η αλήθεια είναι, ότι πολύ πιθανό μέσα σου να το ήξερες και να φοβόσουν να το παραδεχτείς. Βέβαια λίγη σημασία έχουν όλα αυτά, μιας και αυτό που μετράει είναι ότι στην προκειμένη το αγόρι την έκανε την κουτσουκέλα. Όχι τίποτα άλλο, αν σκεφτείς όλα αυτά, θα θυμώσεις και τελικά θα κάνεις λάθη. Και δε θέλουμε να κάνεις λάθη γλυκιά μου.

3. Μην ψάξεις την άλλη: Αν την ψάξεις θα τη βρεις. Αυτό είναι δεδομένο. «Θέλω να δω πώς είναι αυτή», λένε συνήθως οι... παθούσες και εν μέρει το καταλαβαίνουμε. Ωστόσο, έχουμε την εντύπωση ότι αυτό δεν προσφέρει τίποτα απολύτως. Και πες ότι είναι καλλονή. Δε θα βάλεις τα κλάματα και θα πεις, «Ε βέβαια, αφού έχω πάρει 5 κιλά και είμαι τίγκα στην κυτταρίτιδα είναι λογικό να κοιτάξει αυτή;». Παίρνουμε όμως και το άλλο ενδεχόμενο. Να είναι μέτρια, χειρότερη από σένα και σίγουρα καμία σχέση με τα γούστα του. Τότε σίγουρα θα πεις: «Μα είναι δυνατόν με αυτή; Μήπως έχει πολύ χιούμορ και κάνει καλύτερο σεξ από μένα;». Όχι πες, δε θα βάλεις και πάλι τα κλάματα; Οπότε η μόνη μας συμβουλή είναι να μην την αναζητήσεις, για να έχεις και το κεφαλάκι σου ήσυχο. Καλά, το να τη βρεις στα social media και να της στείλεις μήνυμα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δε θα το έκανες, εκτός κι αν είσαι η Βίρνα Δράκου. Εξάλλου κατά την ταπεινή μας άποψη το φταίξιμο δεν είναι δικό της αλλά δικό του. Εδώ δε σε σέβεται εκείνος που έχει και σχέση μαζί σου, θα σε σεβαστεί εκείνη; Για σύνελθε λιγάκι.

4. Μην τον απομακρύνεις από εκείνη: Κέρατο θέλει; Κέρατο θα έχει! Άστον ελεύθερο όσο κι αν αυτό πονάει. Κανόνισε εξόδους με τις φίλες σου, πήγαινε και 2ήμερο και άστον να κάνει τη ζωή του μαζί της. Ναι εσύ θα είσαι σε ένα καπηλειό θα πίνεις ρετσίνα και θα χορεύεις ζειμπέκικο, αλλά αυτό το ξέρεις εσύ, οι φίλες σου και οι μεθυσμένοι θαμώνες. Μη σου φαίνεται παράλογο. Αν θέλει να τη δει, θα το κάνει ακόμα κι αν τον κλείσεις σε κλουβί-θα βρει τρόπο να δραπετεύσει-. Οπότε, κάντου δώρο την απουσία σου και άστον να πάθει overdose από την άλλη. Πας ένα στοίχημα ότι θα τη βαρεθεί;

5. Μην του το πεις: Όσο κι αν οι υποψίες σου είναι... γεγονότα, μην του πεις τίποτα όσο είσαι σε έξαλλη κατάσταση. Θα χάσεις την ψυχραιμία σου, θα κάνεις λάθη και τελικά θα σε βγάλει και τρελή, as always. Η υπομονή είναι αρετή και είναι πολύ σημαντική στην προκειμένη. Περίμενε μέχρι την κατάλληλη στιγμή. Εξάλλου, θα γυρίσει κανά μήνα, άντε δύο, και μετά θα επιστρέψει σε σένα. Το θέμα είναι, αν εσύ θα τον δεχτείς πίσω. Εδώ σε θέλουμε.