Παρακαλώ την προσοχή σου: 7 βασικά λάθη στο σεξ που θα τον κάνουν να εξαφανιστεί

Γωγώ Φούντα
Παρακαλώ την προσοχή σου: 7 βασικά λάθη στο σεξ που θα τον κάνουν να εξαφανιστεί

Εγώ σου τα λέω για να ξέρεις...

Καλοκαίρι είναι, η διάθεση ανεβαίνει και όσο να πεις και η αδρεναλίνη. Αυτό φυσικά σημαίνει, ότι οι άνθρωποι είναι πιο χαλαροί, οι γνωριμίες πιο εύκολες και άρα και τα ζευγαρώματα. Με λίγα λόγια, η συχνότητα του σεξ αυξάνεται, και αν είσαι single τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να κάνεις τα κουμάντα σου. Προσοχή όμως, γιατί το γεγονός και μόνο ότι θα μείνεις γυμνή μπροστά σε έναν άντρα, δεν αρκεί για να τον ικανοποιήσεις. Μάλιστα, υπάρχουν κάποια βασικά φάουλ, στα οποία ίσως και να υποπέσεις και μετά… μην τον είδατε. Εδώ σου έχω τα βασικά για να κάνεις τις… διορθώσεις σου.

Προσοχή στα δόντια

Μην κάνεις αυτό το λάθος κατά τη διάρκεια του στοματικού. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο φάουλ για έναν άντρα, μιας και είναι ικανό να τον οδηγήσει σε άτακτη φυγή. Πώς να στο πω απλά; Ο τρόπος που θα του κάνεις στοματικό, φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο θα του φερθείς γενικότερα. Οπότε έχει το νου σου.

Μην είσαι ανασφαλής

Γενικά μην κάνεις απολύτως κανένα αρνητικό σχόλιο για την εμφάνισή σου. Αν για παράδειγμα έχεις μεγάλους γλουτούς, δε χρειάζεται να το αναφέρεις. Το βλέπει! Και του αρέσει. Εντάξει;

Δώσε τέλος στη σιωπή

Εντάξει δεν είπαμε να ανοίξεις και ψιλή κουβεντούλα, αλλά πες κάτι γιατί στο τέλος θα αρχίσει να βαριέται. Πέταξε καμιά ατάκα, γίνε λίγο τσαχπίνα. Είπαμε να ζήσεις τη στιγμή και την ηδονή, αλλά μη σας πάρει κι ο ύπνος.

Και εγένετο φως

Όχι μην κλείσεις τα φώτα σε παρακαλώ. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να νιώθεις αμηχανία, αλλά δε χρειάζεται να κάνετε σεξ στο απόλυτο σκότος. Ένα ημίφως είναι ό, τι πρέπει, κυρίως γιατί καλύπτει και τυχόν ατέλειες. Αυτά.

Σταμάτα να μουγκρίζεις

Εντάξει την ώρα του οργασμού κάνε όση φασαρία θέλεις, αλλά υπάρχει λόγος να την κάνεις πριν συμβεί το παραμικρό; Δηλαδή ok, φιλιέστε. Δε χρειάζεται να αρχίσεις να βογκάς λες και έρχεται το τέλος του κόσμου. Χαλάρωσε.

Ας μην ξεφύγεις…

Θέλεις άγρια και extreme πράγματα; Μην αρχίσεις να απαιτείς να γίνει πιο βίαιος και σκληρός, χωρίς εκείνος να έχει ιδέα γι’ αυτά σου τα γούστα. Δεν είπα να μη δώσεις μία οδηγία, αλλά σε περίπτωση που γίνεις υπέρ το δέον απαιτητική και φωνακλού, τότε μάλλον θα του σπάσεις τα νεύρα.

Και λίγη προσοχή

Είσαι από πάνω και ζεις τη στιγμή; Προσπάθησε να μην αφηνιάσεις σε παρακαλώ. Εκτός του ότι θα του φανεί αστείο, υπάρχει και μία μικρή πείπτωση… να του σπάσεις κάτι. Και δεν επιθυμεί κανείς την εξέλιξη αυτή. Οπότε φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.