H επιστήμη μίλησε: Αυτά είναι τα τρία βασικά γυναικεία χαρακτηριστικά που ξενερώνουν τους άντρες

Γωγώ Φούντα
H επιστήμη μίλησε: Αυτά είναι τα τρία βασικά γυναικεία χαρακτηριστικά που ξενερώνουν τους άντρες

Tα έχεις; Λυπάμαι

Καλοκαιράκι, ζέστη, παραλία, διακοπές, λίγα ρούχα, πολλές έξοδοι και… για ακόμη μία χρονιά είσαι μόνη. Εντάξει, δεν είσαι και η μοναδική στον κόσμο, αλλά το θέμα είναι να μην κοιτάς τα χειρότερα, αλλά τα καλύτερα. Και επειδή εγώ δεν μπορώ να σε κρατώ στο σκοτάδι, είπα να μοιραστώ μαζί σου, έπειτα από έρευνα και επιστημονικές απόψεις, τα τρία βασικά χαρακτηριστικά σου, τα οποία είναι ικανά να ξενερώσουν έναν άντρα… αμέσως. Σε περίπτωση που έχεις και τα τρία, ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση.

Η φροντίδα πάνω απ’ όλα

Κοίτα, θεωρώ ότι τα βασικά τα κάνεις, αλλά επειδή επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως, λέω να στο ξαναπώ: Η κακή προσωπική υγιεινή είναι ό, τι χειρότερο για την ερωτική σου ζωή και όχι μόνο. Σε περίπτωση λοιπόν, που παραλείπεις τη φροντίδα του εαυτού σου, και δεν εννοώ μόνο το μπάνιο προφανώς, τότε μάλλον θα δυσκολευτείς λίγο παραπάνω να βρεις το λιμάνι σου. Χαλασμένο μανικιούρ, λαδωμένα μαλλιά, κακή αναπνοή και άλλες μικρές λεπτομέρειες, μάλλον δεν αρέσουν στους άντρες ακόμα κι αν δεν είναι υποχόνδριοι.

PS: Όταν λέω χαλασμένο μανικιούρ, εννοώ αυτές τις αισχρές εικόνες με το βερνίκι να συναντάται κατά τόπους. Μην το κάνεις. Διαφορετικά, απλά άσε τα νύχια σου άβαφα.

Δεν είσαι το κέντρο του κόσμου

Και σε περίπτωση που είσαι εγωίστρια, ήρθε η ώρα να αλλάξεις τακτική. Ή μάλλον θα το πω αλλιώς: Ο εγωισμός σε κάποιες περιπτώσεις είναι καλός και απαραίτητος. Αυτό που δε θα έπρεπε να είσαι, είναι εγωκεντρική. Δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω από σένα κάτι που σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι άνθρωποι είναι εξίσου σημαντικοί. Χαλάρωσε λοιπόν.

Άσε στην άκρη τον αρνητισμό

Δεν γίνεται όλα να είναι άσχημα. Ακόμα κι αν είσαι ο πιο κατατρεγμένος άνθρωπος του πλανήτη, κάτι θετικό στη ζωούλα σου δεν μπορεί, θα το έχεις. Με λίγα λόγια, σε κανέναν δεν αρέσει μία γυναίκα που γκρινιάζει ακατάπαυστα και είναι μονίμως γεμάτη αρνητική ενέργεια. Αλήθεια, όσο ωραία κι αν είσαι, η γκρίνια σου είναι πολύ βασικό ελάττωμα.