Toν θέλεις σαν τρελή; Δες τι να ΜΗΝ κάνεις για να τον κατακτήσεις

Γωγώ Φούντα
Toν θέλεις σαν τρελή; Δες τι να ΜΗΝ κάνεις για να τον κατακτήσεις

Αφού σου είπαμε τι να κάνεις, δες τώρα τι δεν πρέπει να κάνεις

Oι σχέσεις στις μέρες μας είναι δύσκολες. Βασικά είναι ακατόρθωτες αλλά δε θέλουμε να σε απογοητεύσουμε και τόσο. Οπότε, με λίγα λόγια, για να καταφέρει πλέον ένας άντρας να είναι ευτυχισμένος με μία γυναίκα, θα πρέπει τα άστρα, το σύμπαν και φυσικά ο έρωτας, να συνδυαστούν, και ίσως-ίσως λέμε-τότε να μπορέσουν αυτοί οι δύο να είναι μαζί. Τελοσπάντων, επειδή δε θέλουμε να σου μαυρίσουμε την ψυχή, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να καταφέρεις τελικά να κατακτήσεις τον άντρα που θέλεις, οι οποίοι βέβαια, δεν είναι ότι είναι δύσκολοι, αλλά για κάποιο λόγο απλά δεν τους εφαρμόζουμε. Και επειδή σου έχουμε πει άπειρες φορές, τι θα πρέπει να κάνεις για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, σήμερα λέμε να σου εξηγήσουμε, τι να ΜΗΝ κάνεις, προκειμένου να πετύχεις το στόχο σου. Διότι φίλη μου, καλή είναι η πρωτοβουλία, αλλά να παίρνεται και σωστά.

1. Μην το παίζεις δύσκολη: Όχι δεν λέμε να του παραδοθείς με την πρώτη αλλά βρε κορίτσι μου μην του βγάλεις και το λάδι του ανθρώπου. Γενικότερα, προσπάθησε να μην είσαι δεδομένη αλλά ταυτόχρονα να δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι κιόλας. Γιατί αρκετές φορές, μπορεί τον άλλο να τον θέλουμε, αλλά από την μανία μας να τον κατακτήσουμε του φερόμαστε σαν να τον μισούμε. Και επειδή οι άντρες δεν είναι τόσο υπεραναλυτικοί, για να αντιληφθούν ότι... έχεις σύστημα, λογικά θα τα παρατήσει και θα πάει στην επόμενη.

2. Σε περίπτωση που έχει σχέση: Δε θα αρχίσουμε τις ηθικολογίες διότι η άλλη γυναίκα δε νομίζουμε να σε αφορά και πολύ, από τη στιγμή που δεν αφορά τον ίδιο. Το θέμα είναι ότι αν ο τύπος έχει σχέση, μάλλον δε θα πρέπει να μπλέξεις για το δικό σου καλό. Και καλά το πράγμα να μείνει στο χαλαρό, αν όμως προχωρήσει, δε θα είναι άσχημο για σένα; Και ακόμα και να χωρίσει τελικά και να είναι μαζί σου, πού ξέρεις ότι δε θα κάνει τα ίδια ξανά; Πρόβλημα.

3. Μη βάλεις τη φίλη σου: Έλα τώρα, δεν είμαστε στο δημοτικό να του δώσει χαρτάκι με καρδούλα. Δηλαδή αυτό θεωρείται τουλάχιστον εξευτελιστικό! Αν είσαι γυναίκα, που τα τιμάς τα παντελόνια σου-ναι γιατί όχι;-πάρε βαθιά ανάσα και πήγαινε εσύ να του μιλήσεις. Στο κάτω κάτω δεν είναι καλύτερο να φας τη χυλόπιτα κατάμουτρα και όχι μέσω της φίλης σου που θα σε κοιτάζει σαν να είσαι καμιά κατακαημένη; Ε και δεν είσαι βρε κορίτσι μου.

4. Και όταν δεχτεί...: Του προτείνεις να πάτε για ποτό και δέχεται. Σε ικετεύουμε μην του το ακυρώσεις για λόγο που δεν είναι σημαντικός. Ακόμα κι αν πήγες κομμωτήριο και το μαλλί δεν σου έκατσε καθόλου καλά, λούσου, πιάστα αλογοουρά και πήγαινε. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κανονίζεις κάτι και να σε ακυρώνουν τελευταία στιγμή. Θα τον χάσεις και θα το χτυπάς το κεφάλι σου.

5. Και τελικά βγαίνετε: Και τον πας σε πάρτι! Πας καλά χριστιανή μου; Άλλο να του το έχεις πει μέρες πριν και να δεχτεί γιατί προφανώς σε θέλει. Αλλά αν ο άνθρωπος νομίζει ότι θα βγείτε οι δυο σας για ποτό κι εσύ τον πας σε πάρτι με μεθυσμένους ανθρώπους, τότε πολύ δύσκολα θα σε πάρει στα σοβαρά. Λυπούμεθα.

6. Πήγαινέ τον στα σίγουρα: Έχουμε κι εμείς οι γυναίκες τρομερή ανασφάλεια με την εικόνα μας. Δηλαδή αν ο άλλος έχει χόμπι την ορειβασία θα πρέπει να βρούμε κι εμείς κάτι αντίστοιχο να πετάξουμε, κι ας μην έχουμε κάνει ποτέ. Ή μπορεί να θέλεις να πάτε στην αγαπημένη σου πιτσαρία και αντ' αυτού να του προτείνεις να φάτε γκουρμέ, και τελικά να μείνεις νηστική γιατί το πιάτο σου περιείχε εντόσθια! Γιατί θα πρέπει να υποδυθείς κάτι που δεν είσαι;

7. Και για το κλείσιμο: Μη φέρεις μαζί σου κάποια φίλη, τουλάχιστον όχι αν δεν έχεις ενημερώσει προηγουμένως-για να φέρει κι εκείνος έναν δικό του-. Δηλαδή πώς την έχεις δει; Εσείς οι δύο θα μιλάτε και η φίλη θα σας κρατάει το φανάρι και όταν κουράζεται θα πλέκει; Μα είναι δυνατόν;