Tα αγόρια μίλησαν: Τι να μην κάνεις ποτέ κατά τη διάρκεια του σεξ

Γωγώ Φούντα
Tα αγόρια μίλησαν: Τι να μην κάνεις ποτέ κατά τη διάρκεια του σεξ

Κάποια μας βρίσκουν...εντελώς αντίθετες

Mπορεί να θεωρούμε ότι τα γούστα των αντρών στο σεξ είναι πάνω κάτω τα ίδια, και ότι δεν έχουν και ιδιαίτερες απαιτήσεις, μιας και η πράξη και μόνο είναι αρκετή, αλλά θα πρέπει να σε ενημερώσουμε, ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ναι φίλη μου, υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία όχι μόνο μπορούν να ξενερώσουν τα αγαπητά μας αγόρια, αλλά απαγορεύεται και ρητά να κάνεις! Και επειδή φυσικά εμείς, δε βγάζουμε πράγματα από το μυαλό μας, ρωτήσαμε φίλους και γνωστούς, να μας πουν ποιο είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που απαγορεύεται να κάνει μία γυναίκα στο σεξ. Δώσε βάση και πάρε ιδέες!


1. Φιλί μετά το στοματικό: Το συγκεκριμένο το απάντησαν περισσότεροι από ένας, και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς το λόγο. Βέβαια, αντιλαμβανόμαστε ότι πολύ πιθανό να σιχαίνονται-αλλά τον ίδιο τους τον εαυτό-; Δεν πάει πολύ; Τελοσπάντων, επειδή προφανώς και δεν είναι όλοι της ίδιας ιδιοσυγκρασίας, έχε το νου σου την επόμενη φορά, γιατί αν ξενερώσει, άντε μετά να τον επαναφέρεις! Και πάλι το θεωρούμε υπερβολικό, αλλά περί ορέξεως...

2. Η πολλή επιθετικότητα: Ναι κι όμως. Εσύ δηλαδή έχεις κατεβάσει 2 σφηνάκια το ένα μετά το άλλο για να έρθεις σε mood, να λυθείς και να γίνεις η αφέντρα η σωστή, κι εκείνος σου λέει ότι προτιμάει τις πιο γλυκές καταστάσεις. Ε δεν πάμε καλά! Θα μας πείτε ποτέ τι θέλετε επιτέλους ή θα μας αφήνετε στα σκοτάδια να κάνουμε λάθη και τελικά να... εκτιθέμεθα άνευ λόγου; Ντροπής πράγματα.

3. Να βαριέσαι: Α εδώ θα συμφωνήσουμε και με το παραπάνω. Κοπελιά κάνεις σεξ όχι αγγαρεία. Αν δεν έχεις όρεξη, καλύτερα να μην κάνεις καθόλου. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να κάνεις σεξ και ο παρτενέρ να βαριέται που ζει! Είναι προσβλητικό πώς να το κάνουμε;

4. Το σύνδρομο του αστερία: Συγνώμη αλλά και εδώ θα συμφωνήσουμε και μάλιστα με σθένος και πυγμή. Τα πράγματα πλέον-όσον αφορά στο σεξ-έχουν απελευθερωθεί, οπότε μία γυναίκα που παίρνει έστω και την παραμικρή πρωτοβουλία, είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη. Μη φοβάσαι, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σε κακοχαρακτηρίσει. Ίσα ίσα που θα το ευχαριστηθεί κιόλας!

5. Η πολυλογία: Καλό είναι να μην είσαι εντελώς σιωπηλή, αλλά και να πιάνεις ψιλή κουβεντούλα δεν είναι σίγουρα θεμιτό. Με λίγα λόγια, αν αρχίζεις να μιλάς ασταμάτητα για άσχετα θέματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον ξενερώσεις. Βγάλε κανένα σέξι ήχο, πες και τίποτα ερεθιστικό και πρόστυχο και είσαι κυρία.

6. Να κλάψεις: Ε τώρα συγνώμη, αλλά το κλάμα το θεωρούμε too much! Υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις δακρύων, έπειτα από ένα υπερβολικά καλό σεξ, αλλά σε περίπτωση που σου έρθει, καλό θα ήταν να το καταπνίξεις γιατί οι άντρες κυριολεκτικά φρικάρουν όταν μία γυναίκα κλαίει μπροστά τους. Και μάλιστα γυμνή! Δείξε έλεος.

7. Να ντρέπεσαι για το σώμα σου: Βασικό και φυσικά μη εξαιρετέο. Σε έχει δει, ξέρει ότι ίσως έχεις πιο τροφαντά μπουτάκια, αλλά δεν τον νοιάζει και καθόλου. Και προφανώς υποθέτει ότι έχεις κυτταρίτιδα. Δεν είσαι ούτε μοντέλο ούτε μικρό κοριτσάκι. Οπότε χαλάρωσε, και άσε τον εαυτό σου ελεύθερο. Η τελειότητα εξάλλου είναι βαρετή.

8. Να κάνετε σεξ πολύ σύντομα: Εντάξει δεν είπαμε να του ψήσεις και το ψάρι στα χείλη, αλλά ένας άντρας εκτιμάει πολύ περισσότερο μία γυναίκα, όταν δεν... πέφτει στο κρεβάτι από το πρώτο ραντεβού. Άδικο; Ίσως γιατί για το αντίθετο φύλο δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ωστόσο δες το πρακτικά. Αν κάνετε σεξ στο πρώτο ραντεβού, μετά τι έχει να περιμένει;

9. Να μην είσαι περιποιημένη και μοσχομυριστή: Α και εδώ θα συμφωνήσουμε 100% διότι στο θέμα της υγιεινής είμαστε κάθετες και αμετάκλητες. Είναι το λιγότερο απαράδεκτο να πηγαίνεις να κάνεις σεξ και να μην έχεις φροντίσει να είσαι καθαρή και αποτριχωμένη. Φάουλ από τα λίγα.

10. Ε και για το τέλος κρατήσαμε το πιο άβολο το οποίο είναι φυσικά τα... αέρια! Όχι ότι θα σε εγκαταλείψει ή θα σηκωθεί να φύγει εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν είναι και το καλύτερό τους! Αυτό μόνο...