Χώρισες; 6 λόγοι που είναι υπέροχο να είσαι single το καλοκαίρι

Γωγώ Φούντα
Χώρισες; 6 λόγοι που είναι υπέροχο να είσαι single το καλοκαίρι

Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου

ΧΩΡΙΣΕΣ!!!ΤΑΤΑ... Βασικά εσύ δεν ήθελες αλλά έλα που ήρθαν έτσι τα πράγματα που δε γινόταν αλλιώς. Eντάξει, την πρώτη εβδομάδα, μη σου πούμε και τη δεύτερη, είσαι χάλια, να σκάσεις και κλαις δίχως σταματημό, ενώ παράλληλα, χορεύεις-όχι ζειμπέκικο αλλά κάτι πιο καλοκαιρινό όπως σάλσα και πίνεις, σίγουρα όχι ουίσκι αλλά κάτι πιο εποχιακό όπως μία pina colada-. Οι φίλες σου έχουν φρικάρει, συμβουλεύονται ψυχολόγους και σχεδιάζουν να σε πάνε διακοπές το λιγότερο Μύκονο, μπας και συνέλθεις. Βρε κορίτσι μου, όχι ότι δεν έχουμε κλάψει για άντρα κι εμείς-και θα το ξανακάνουμε άμα λάχει, αμέ- αλλά έχουμε να σου πούμε ότι διάλεξες πολύ κακή περίοδο για να το παίξεις θλιμμένη ζωντοχήρα. Η θερμοκρασία είναι στα ύψη, είναι Ιούλιος, τα τζιτζίκια κελαηδούν και ένα υπέροχο καλοκαίρι σε περιμένει. Και ξέρεις κάτι; Είναι καλύτερο βρε κουτό να είσαι single αυτή την εποχή. Εδώ σου έχουμε και 6 βασικούς λόγους.

1. Κάνεις σχέδια αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό σου: Βασικά και τις φίλες σου, αλλά το μαγικό είναι ότι τα γούστα σας συμπίπτουν 100%! Ναι, θα πας εκεί που έχει οργανωμένη παραλία, μουσική στη διαπασών και μπιτσόμπαρο-γιατί αυτό θέλεις-και φυσικά γυμνασμένα κορμιά να παίζουν beach voley. Το σημαντικό είναι ότι δε θα έχεις κανέναν πάνω από το κεφάλι σου, να γκρινιάζει ότι πεινάει για να πάτε στην ταβέρνα.

2. Οι άλλες: Εντάξει, όταν εντοπίζεις εκείνη με το προκλητικό μαγιό που ίσα που καλύπτει τα... αναπαραγωγικά της όργανα, τα οπίσθιά της είναι σαν της Irina Shayk και έχει ένα πρόσωπο που είναι ικανό να κάνει έξαλλη ακόμα και την πιο ψύχραιμη δεσμευμένη, όταν λοιπόν βλέπεις την τύπισσα αυτή, και σε λούζει κρύος ιδρώτας διότι του καλού σου, όπως και της υπόλοιπης παραλίας έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω, εκείνη τη στιγμή δεν είναι κρίμα να χαλάσεις τις διακοπές σου γιατί θα μπεις στη φυλακή; Δεν είναι πολύ ανακουφιστικό ότι δε σε νοιάζει απολύτως κανένας;

3. Το μαύρισμά σου πάνω απ' όλα: Συγνώμη υπάρχει γυναίκα που δε θέλει να κάτσει με τις ώρες στον ήλιο, με το περιοδικό της να απολαμβάνει τη χαλαρή κουβεντούλα με τη φίλη της; Και είναι ωραίο δηλαδή από το πρώτο μισάωρο εκείνος να παραπονιέται ότι ζεσταίνεται, ενώ είναι φυσικά κάτω από την ομπρέλα, με παγωμένη μπύρα, ανεμιστηράκι και πάγο στο κεφάλι; Δηλαδή πώς περιμένει να γίνεις μία μαυριδερή Goddess αν σε πιέζει έτσι; Ε λοιπόν, έχεις μόνο τις φίλες σου στην παραλία και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

4. H ώρα του ύπνου: Κακά τα ψέματα, όταν έξω το θερμόμετρο αγγίζει 40άρι, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έμβιο ον-εκτός πια κι αν είναι αμφίβιο-είναι να το βάλεις να κοιμηθεί με κάποιο άλλο αγκαλιά. Ε λοιπόν εσύ, ανάβεις το κλιματιστικό, και απλά πέφτεις σε λήθαργο ούσα απλωμένη σαν αστερίας! Γιατί μπορείς.

5. Eκείνος ο μελαχρινός στο μπαρ: Ναι! Σε κοιτάζει και μπορείς να τον κοιτάξεις κι εσύ γιατί πολύ απλά δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν! Και κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο και σέξι από έναν καλοκαιρινό έρωτα. Και πού ξέρεις; Μπορεί να κρατήσει και το χειμώνα!

6. Φοράς ό, τι μαγιό θέλεις: Εντάξει τα μαγιό που είναι στην μόδα δεν τα λες και την επιτομή της σεμνότητας. Και γιατί κυρία μου να είσαι εσύ out of fashion; Επειδή ζηλεύει εκείνος; Και εντάξει, όταν τον συνοδεύεις καταπιέζεσαι και φοράς κάτι το οποίο πιθανότατα σιχαίνεσαι, αλλά όταν είσαι μόνη, και απλά θέλεις να γίνεις εντυπωσιακή και σέξι, προφανώς και θα βάλεις το καινούριο ολόσωμο μαγιό που με τόση λαχτάρα αγόρασες.