Δεν μπορείς να κρυφτείς: 10 εντελώς χαζά πράγματα που κάνεις όταν είσαι ερωτευμένη

Γωγώ Φούντα
Δεν μπορείς να κρυφτείς: 10 εντελώς χαζά πράγματα που κάνεις όταν είσαι ερωτευμένη

Αλλά εκείνος υποτίθεται ότι δεν το ξέρει

Αγαπημένη μου αναγνώστρια, σήμερα είναι Παρασκευή! Μία Παρασκευή ηλιόλουστη, ζεστή, με τους δρόμους της Αθήνας και κάθε μεγαλούπολης άδειους, μιας και ο κόσμος φεύγει ατάκτως προς νησιά και παραθαλάσσιους προορισμούς. Μιας και η ψυχολογία είναι στα ύψη, ναι είναι Ιούλιος και όλα είναι τέλεια ακόμη κι αν δουλεύεις, λέω να μη στενοχωρήσω αλλά ούτε και να σε προβληματίσω. Η διάθεσή μου σήμερα είναι παιχνιδιάρικη, και σίγουρα χιουμοριστική, και έχω σκοπό να σε κάνω να γελάσεις και μόνο. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω 10 πολύ αστεία πραγματάκια που κάνεις όταν είσαι… καψούρα, τα οποία είναι εντελώς εμφανή και τα οποία διασκεδάζουν αρκετά τους γύρω σου.

-Τσεκάρεις κάθε 5 λεπτά το κινητό σου-το οποίο είναι στο αθόρυβο και γυρισμένο ανάποδα-και αν δεν υπάρχει μήνυμα από εκείνον το πετάς με μίσος μακριά-πάντα με απαξίωση στο βλέμμα-.

juliaaaa

-Σε περίπτωση βέβαια που έχει στείλει, παίρνεις το πιο χαζό χαμόγελο της γης και φυσικά δεν απαντάς αμέσως γιατί… έχεις και πολλές δουλειές!

-Φυσικά διαβάζεις γύρω στις 35 φορές το μήνυμα για να το εμπεδώσεις, ενώ ταυτόχρονα ψάχνεις για τα κρυφά νοήματα στις λέξεις.

-Εννοείται ότι κάνεις stalking στα προφίλ του στα social media, και ξέρεις απ’ έξω κι ανακατωτά κάθε του φωτογραφία και στάτους.

ppppp

-Για να μη μιλήσω για την ικανότητά σου να γνωρίζεις ανά πάσα ώρα και στιγμή πού βρίσκεται.

-Σταματάς τη δουλειά σου για να τον σκεφτείς

-Και πάντα σε σκηνές βγαλμένες από τον Τιτανικό ή κάποια άλλη ταινία του Hollywood

mmmmm

-Σε περίπτωση που υπάρχει πιθανότητα να τον δεις, στολίζεσαι λες και πηγαίνεις σε γάμο. Προφανώς και δεν κάνεις τον κόπο να ρωτήσεις αν θα είναι εκεί, γιατί είσαι κυρία και έχεις και αξιοπρέπεια.

-Κοκκινίζεις όταν σου απευθύνει το λόγο, κάτι που φυσικά είναι ολοφάνερο.

-Και εννοείται ότι τραυλίζεις και αντί να πεις «Καλά εσύ» απαντάς κάτι του τύπου «Επίσης»!