Μην τρελαίνεσαι: Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που δε θα σταματήσει το φλερτ ακόμα κι αν έχει σχέση

Γωγώ Φούντα
Μην τρελαίνεσαι: Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που δε θα σταματήσει το φλερτ ακόμα κι αν έχει σχέση

Ακόμα και μαζί σου

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού μιας και ο Αύγουστος είναι ο μήνας του φλερτ, της ξεγνοιασιάς και των διακοπών. Και όταν λέμε φλερτ, εννοούμε αυτό των singles αλλά και των… δεσμευμένων! Με λίγα λόγια φίλη μου, μην περιμένεις ο καλός σου, ειδικά αν πάει διακοπές με φίλους, να μη φλερτάρει και να κάθεται σαν κούτσουρο την ίδια ώρα που οι άλλοι επιδίδονται στο τόσο απολαυστικό αυτό σπορ. Γίνεσαι έξαλλη και μόνο που το ακούς; Σε πρώτη φάση ηρέμησε, και σε δεύτερη διάβασε γιατί θα το κάνει, και γιατί δε θα πρέπει να ανησυχείς και τόσο.

Το γκελ στο αντίθετο φύλλο

Είστε μαζί χρόνια, αγαπιέστε και δεν μπορείτε μακριά ο ένας από τον άλλο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θέλει να μάθει αν διαθέτει ακόμη εκείνη τη γοητεία που σε έκανε να τον ερωτευτείς. Με λίγα λόγια, φλερτάρει για να δει αν… περνάει ακόμα η μπογιά του. Έλα τώρα, το κάνεις κι εσύ.

Ο νόμος του back up

Και πάλι μην εκνευρίζεσαι και μην τα παίρνεις στο κρανίο. Οι άντρες πάντα έχουν και κάτι άλλο στα… υπόψιν, ακόμα κι αν είναι σφόδρα ερωτευμένοι με την καλή τους. Θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να ξεχαστούν και να και να βγουν για ένα ποτό, αμέσως μόλις χωρίσουν μαζί σου, κάτι που εσύ δεν κάνεις σε καμία περίπτωση. Τι να κάνουμε; Έτσι είναι κατασκευασμένοι.

Παίζει και ένα ιδιαίτερο ενδεχόμενο

Πραγματικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απλά να είναι ευγενικός. Απλώς, αρκετά συχνά η ευγένεια ενός άντρα συγχέεται με το φλερτ. Εντάξει να τον κατηγορήσουμε όταν κερατώνει, αλλά δεν είναι υπερβολή να τον κακολογούμε για… υπέρμετρη ευγένεια;

Για σένα το κάνει βρε κουτό

Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, το όλο θέμα γίνεται για σένα και κυρίως την αδιαφορία σου απέναντί του. Με λίγα λόγια, αν τον θεωρείς δεδομένο, θα σου κάνει την τσαχπινιά για να καταλάβεις ότι το αγόρι είναι περιζήτητο. Οk!

Το απαγορευμένο

Λες και δεν ξέρεις ότι το απαγορευμένο είναι και λατρεμένο που έχει τραγουδήσει και η Άννα Βίσση. Με λίγα λόγια, ενώ ξέρει ότι δεν πρέπει να το κάνει, εκείνος το κάνει γιατί πολύ απλά τον εξιτάρει! Μη φοβάσαι, το συναίσθημα του κινδύνου είναι αυτοσκοπός και τις περισσότερες φορές μένει εκεί.