5 απλοί τρόποι για να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός

Γωγώ Φούντα
5 απλοί τρόποι για να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός

Λοιπόν τα έχουμε πει πολλές φορές: Κανόνες και τακτικές στον έρωτα και τον ενθουσιασμό δεν υπάρχουν. Παρόλα αυτά, επειδή εγώ είμαι εδώ για σένα λέω σήμερα ημέρα Πέμπτη να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση και πιο συγκεκριμένα από την αβεβαιότητα που νιώθεις όταν ποθείς κάποιον σφόδρα και θέλεις να ο πόθος αυτός να επιστραφεί. Με λίγα λόγια, σου έχω 5 πολύ απλούς τρόπους για να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός. Καμία σχέση με ματζούνια και βότανα. Απλά, λιτά κι απέριττα.

Να είσαι ο εαυτός σου

Το εννοώ με κάθε σημασία της λέξης. Στη δουλειά οφείλεις να μην είσαι ο εαυτός σου-τις περισσότερες φορές-το ίδιο ακόμα και σε μία κοινωνική εκδήλωση. Με το αντικείμενο του πόθου σου ωστόσο, πρέπει να αναδεικνύεις το 100% της προσωπικότητάς σου, όποια κι αν είναι αυτή. Μην το παίξεις ιντελεκτουέλ χωρίς να είσαι, ούτε και cool την ίδια στιγμή που από μέσα σου βιώνεις μικρούς θανάτους. Είσαι αυτή που είσαι και βγες να το βροντοφωνάξεις. Απλά τα πράγματα.

Να έχεις αυτοπεποίθηση

Όλοι είμαστε ανασφαλείς. Μαθαίνω ότι ακόμα και η Irina Shayk είναι-μη με ρωτάς από πού δεν μπορώ να σου πω-. Το θέμα είναι την ανασφάλειά σου να την κρατάς σε φυσιολογικά για την αξιοπρέπειά σου επίπεδα. Μην κάνεις κατινιές, μη μειώνεις άλλους ανθρώπους και απλά προσπάθησε να βελτιώνεσαι εσύ χωρίς να σε ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Όσο για το θέμα της εμφάνισης, λυπάμαι αλλά πραγματικά δεν παίζει και μεγάλο ρόλο. Τουλάχιστον όχι στην ηλικία μας. Λάμψε επιτέλους κορίτσι μου. You are a strong confident woman for God’s sake.

giphy

Zήτα αυτό που θέλεις

Γιατί αν δεν τα ζητήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να τα πάρεις. Το θέμα είναι ο τρόπος που θα το κάνεις. Μη γίνεις ζήτουλας, μη γίνεις ενοχλητική και μη γίνεις καταπιεστική. Ξεκαθάρισε τις προθέσεις και τα θέλω σου και άσε εκείνον να αποφασίσει. Αν σε θέλει, θα κάνει τις απαραίτητες υποχωρήσεις.

Να τον αιφνιδιάζεις

Υπάρχει κάτι πιο βαρετό από έναν προβλέψιμο άνθρωπο; Όχι. Οπότε προσπάθησε απλά να μην είσαι. Κάνε κάτι το οποίο δεν περιμένει και ξέρεις ότι θα εκτιμήσει. Κλείσει τραπέζι στο αγαπημένο του εστιατόριο, κάντου δώρο εισιτήρια για το ματς της αγαπημένης του ομάδας, ή αν το επιτρέπουν τα οικονομικά σου κάντου έκπληξη ένα ταξίδι. Βασικά ακόμα και με πίτσα και μπύρες να εμφανιστείς σπίτι του, θα το εκτιμήσει. Σημασία δεν έχει το μέγεθος της έκπληξης, αλλά ότι γίνεται.

vvvvv

Μη ζηλεύεις

Πραγματικά δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από τη ζήλεια, πόσο μάλλον όταν δε σου έχει δοθεί το παραμικρό δικαίωμα. Βέβαια, κατά την άποψή μου, ακόμα και δικαίωμα να σου έχει δοθεί, υπάρχουν άλλοι τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης, που σίγουρα δεν είναι η ζήλεια. Αυτά.