Ναι κι όμως: Αυτές είναι οι 5 στάσεις που οι άντρες κυριολεκτικά σιχαίνονται

Γωγώ Φούντα
Ναι κι όμως: Αυτές είναι οι 5 στάσεις που οι άντρες κυριολεκτικά σιχαίνονται

Πίστευες ποτέ ότι θα υπήρχαν;

Τα αγόρια μας έχουν μπερδέψει. Από την μία θέλουν το καινούριο στο σεξ κι από την άλλη όσο πιο απλό και παραδοσιακό είναι, τόσο το καλύτερο. Θα μου πεις, είναι όλα θέμα διάθεσης και φάσης, διότι αν η σχέση είναι στις αρχές, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα αεροπλανικό θα το κάνεις. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες πολύ συγκεκριμένες στάσεις, τις οποίες δεν μπορούν και δε θέλουν να επιχειρήσουν, γιατί πολύ απλά δεν τους προσφέρουν το παραμικρό. Δεν έχουν κι άδικο εδώ που τα λέμε.

Στα όρθια

Εντάξει ας μην είμαι και άδικη, οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Και αν κι εσύ δε ζυγίζεις μέχρι 40 κιλά, τότε μάλλον κινδυνεύει από δισκοπάθεια ή ρήξη νεφρού. Επιπλέον, η στάση αυτή δεν είναι βολική γιατί πολύ απλά είσαι τόσο απασχολημένος να μη φας τα μούτρα σου, που τελικά καταλήγεις να μην απολαμβάνεις τίποτα και να έχεις και λουμπάγκο. Όχι, όχι και πάλι όχι!

Το cowgirl το ενθουσιώδες

Είναι τέλειο όταν η γυναίκα είναι από πάνω. Αυτό όμως που είναι ικανό να τον τρομάξει μέχρι θανάτου, είναι η πολύ ενθουσιώδης γυναίκα που είναι από πάνω. Όταν για παράδειγμα χοροπηδάς δίχως αύριο, εκείνος όχι μόνο δεν το ευχαριστιέται, αλλά περιμένει την ώρα και τη στιγμή που θα σταματήσεις μπας και γλιτώσει την ολική ρήξη πέους! Δεν είναι εύκολα τα πράγματα.

Το στρογγυλοκάθισμα στο πρόσωπό του

Μπορεί στις ταινίες και τον κινηματογράφο αυτό να είναι σέξι, αλλά βρε κορίτσι μου και πάλι πρέπει να γίνει υπό προυποθέσεις. Όχι για πολλή ώρα, όχι με όλο το βάρος, και όχι χωρίς να του αφήνεις ούτε ένα μικρό παραθυράκι για να αναπνεύσει. Γενικά από ένα σημείο και μετά θα αρχίσει να φρικάρει. Και όχι αδίκως.

Η στάση κουτάλι

Τη στάση αυτή μπορώ να τη δεχτώ μόνο ως… κλείσιμο μιας συνεδρίας σεξ, και όχι ως την πράξη αυτή καθεαυτή. Με λίγα λόγια, είναι ωραίο να κάτσεις με τον καλό σου και να σας πάρει έτσι ο ύπνος, αλλά σε περίπτωση που απαιτηθεί κίνηση, το πράγμα δυσκολεύει. Τελοσπάντων δεν είναι και πρωταθλητής της ενόργανης.

Οτιδήποτε περίπλοκο

Δεν εννοώ αποκλειστικά και μόνο ιεραποστολικό, αλλά οι άντρες γενικά δεν αγαπούν τις περίπλοκες καταστάσεις. Θέλουν απλότητα, αμεσότητα και αποτελεσματικότητα. Με λίγα λόγια, όταν κάτι απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια, δεν προτιμάται ιδιαιτέρως.