5 τρόποι με τους οποίους το Tinder σε κάνει… μίζερη

Γωγώ Φούντα
5 τρόποι με τους οποίους το Tinder σε κάνει… μίζερη

Λυπάμαι αλλά αυτή είναι η αλήθεια

Ας είμαστε ειλικρινείς: Πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των σχέσεων βγαίνει μέσα από τα social media και πιο συγκεκριμένα από όλα αυτά τα dating sites. Μπορεί για σένα να μην είναι και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις κάτι, αλλά καλώς ή κακώς είναι μία πραγματικότητα που θα πρέπει να αποδεχτείς. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα σχέσεων, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους το Tinder ή οποιοδήποτε άλλο dating site μπορεί να σε κάνει μίζερη. Εδώ σου έχω τους 5 πιο βασικούς.

Οι άντρες το βλέπουν σαν παιχνίδι

Μπορεί για σένα τα πράγματα να είναι πιο σοβαρά, και όντως να βρίσκεσαι εκεί για να γνωρίσεις κάποιον και να κάνεις μία σχέση, αλλά οι άντρες δε συνηθίζουν να το βλέπουν έτσι. Υπάρχουν πολλοί που μπαίνουν για να περάσει η ώρα, για να συζητήσουν με καμία γυναίκα μέχρι να βγουν για ποτό με τους φίλους τους, ή για τσεκάρουν πόσο μετράνε στο άλλο φύλλο. Τα μάτια σου δεκατέσσερα.



Νιώθεις απόρριψη, χωρίς λόγο

Ουσιαστικά, το γεγονός ότι σε κάποιον μπορεί αν μην άρεσε η φωτογραφία σου και να μη σε επέλεξε, μπορεί να είναι ένα εντελώς ασήμαντο γεγονός, το οποίο τείνει να σε επηρεάζει σημαντικά. Αυτό φυσικά έχει σαν αποτέλεσμα να νιώθεις απόρριψη, όχι από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά από έναν άγνωστο για τον οποίο δεν ξέρεις απολύτως τίποτα.



Αλλά και αξία (επίσης χωρίς λόγο)

Οτιδήποτε σου δίνει αυτοπεποίθηση, σίγουρα δεν μπορεί να είναι κακό. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να την αντλείς από πράγματα πιο χειροπιαστά και σημαντικά, όπως επίσης και από ανθρώπους οι οποίοι σε γνωρίζουν και σε εκτιμούν. Το γεγονός ότι κάποιος ενέκρινε τη φωτογραφία σου, πιθανότατα να είναι και εντελώς τυχαίο γεγονός.

Περιμένεις ένα ραντεβού που ίσως να μην έρθει ποτέ

Όπως έχεις αντιληφθεί, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιάνουν την κουβέντα απλά και μόνο για την… κουβέντα. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι μπορεί εσύ όσο περνάει ο καιρός να δένεσαι και να κάνεις όνειρα για την μεταξύ σας σχέση, ενώ εκείνος να μην έχει κανέναν απολύτως σκοπό να σου ζητήσει να βγείτε. Ακόμα χειρότερα, να έχει ήδη σχέση!



Ξεφεύγεις από την πραγματικότητα

Και δεν εννοώ όταν παρακολουθήσεις μία ταινία φαντασίας ή κάτι αντίστοιχο. Την πραγματικότητα, είτε σε βολεύει είτε όχι, θα πρέπει να τη δεχτείς. Το να φτιάχνεις μία φανταστική κατάσταση η οποία στο τέλος θα σου γίνει συνήθεια, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει. Και δυστυχώς, αυτό δεν είναι καθόλου σπάνιο ανάμεσα στους χρήστες των συγκεκριμένων εφαρμογών.