Ένα μυστικό που θα απογειώσει τη σεξουαλική σου ζωή

Γωγώ Φούντα
Ένα μυστικό που θα απογειώσει τη σεξουαλική σου ζωή

Χρόνια Πολλά βρε

Xριστούγεννα σήμερα, και ενώ προσπαθείς να συνέλθεις από το χθεσινό ξενύχτι σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι, εμείς λέμε να διευρύνουμε τους σεξουαλικούς σου ορίζοντες, γιατί κακά τα ψέματα, αν δεν κάνεις αυτές τις μέρες πολύ σεξ, πότε περιμένεις; Άσε κάτω το παϊδάκι και το σουφλέ και δώσε προσοχή στο υπέροχο νέο που σου έχουμε.

Δεν ξέρουμε αν θα σε σοκάρουμε, αλλά μόλις ανακαλύψαμε την απόλυτη έρευνα που θα αλλάξει τη σεξουαλική σου ζωή, και θα σου δώσει τόσους οργασμούς, όσους δεν είχες ξαναβιώσει ποτέ ξανά! Διότι αντίθετα με όσα έχεις διαβάσει ή έχεις ακούσει, εμείς ανακαλύψαμε ότι οι φίλοι μας οι Δανοί, ξέρουν τελικά περισσότερα.

Λοιπόν φίλη εκεί έξω, που έχεις ένα θεματάκι με τον οργασμό, και εσχάτως σε έχει κυριεύσει τέτοιο άγχος που δεν μπορείς να μπεις σε mood με κανένα τρόπο, σου έχουμε το ένα και μοναδικό τρικ που θα σου δώσει τη λύση: Φόρεσε κάλτσες! Ναι καλά διάβασες! Σύμφωνα με μία έρευνα που διεξήχθη στη Δανία, ανακαλύφθηκε ότι όταν μία γυναίκα φοράει κατά τη διάρκεια του σεξ κάλτσες, τότε έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να έρθει σε οργασμό.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές μελέτησαν τις απαντήσεις των συμμετεχόντων οι οποίες έκαναν σεξ χωρίς αλλά και φορώντας κάλτσες, και τα αποτελέσματα ήταν τουλάχιστον... εντυπωσιακά! Ενώ χωρίς κάλτσες, μόνο το 50% κατάφερε να φτάσει στην... κορύφωση, με κάλτσες το ποσοστό αυξήθηκε στο 80%, μιας και όπως υποστηρίζεται προσφέρουν ζεστασιά και ηρεμία σε συγκεκριμένα σημεία του γυναικείου εγκεφάλου, τα οποία ευθύνονται για το άγχος και το στρες. Oπότε από τη στιγμή που αυτά εξαφανίζονται, η γυναίκα αισθάνεται απελευθερωμένη, ασφαλής και ζεστή, κάτι που οδηγεί και στο επιθυμητό αποτέλεσμα.