Η ιδανική γυναίκα υπάρχει και σύμφωνα με τους άντρες έχει αυτά τα χαρακτηριστικά

Γωγώ Φούντα
Η ιδανική γυναίκα υπάρχει και σύμφωνα με τους άντρες έχει αυτά τα χαρακτηριστικά

Και σίγουρα δεν είναι αυτά που φαντάζεσαι

Πολλές φορές έχουμε προβληματιστεί σχετικά με το τι μπορεί να θέλουν οι άντρες και ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία τους τραβάνε σε μία γυναίκα. Και επειδή εμείς δεν μπορούμε να θέτουμε ερωτήματα και να τα αφήνουμε αναπάντητα είπαμε να ψάξουμε σχετικές έρευνες και να καταλήξουμε σε δύο – τρία βασικά συμπεράσματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τις απαντήσεις των αγοριών, η ιδανική γυναίκα, είναι καστανή, όχι πολύ ψηλή-βασικά σχετικά μικροκαμωμένη στην Ελλάδα βρισκόμαστε-και σίγουρα όχι λεπτή –αθάνατη μεσογειακή καμπύλη-.

Υπήρχαν φυσικά και εκείνοι που προτίμησαν κάτι σε πιο εναλλακτικό, όπως πολύ μακριά μαλλιά με πλεξούδες και τατουάζ, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι ξανθιές συγκέντρωσαν πολύ μικρό ποσοστό.

Όσον αφορά στο χαρακτήρα, δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνουν «σχεδόν» όλοι οι άντρες: Ευφυία και χιούμορ. Και αν για το πρώτο δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, το δεύτερο μπορείς να το καλλιεργήσεις, αρχής γενομένης από το να δέχεσαι και να αντιλαμβάνεσαι το χιούμορ των άλλων.



Πάντως, σε γενικές γραμμές, δεν υπήρξε ούτε ένας άντρας που να προτίμησε το έντονο μακιγιάζ ή τα στυλιζαρισμένα μαλλιά, από το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Ξεκάθαρα όλα τα κάνουμε για τις άλλες γυναίκες, έτσι;

Διαβάστε ακόμη:

5 απλές συμβουλές για να γίνεις η απόλυτη θεά του σεξ

Mία απροσδόκητη λεπτομέρεια που θα σε κάνει πιο ελκυστική στο αντίθετο φύλο