Σταμάτα να εθελοτυφλείς: 7 ολοφάνερα σημάδια που δείχνουν ότι δε σε θέλει

Γωγώ Φούντα
Σταμάτα να εθελοτυφλείς: 7 ολοφάνερα σημάδια που δείχνουν ότι δε σε θέλει

Ήρθε η ώρα να δεις την αλήθεια

Από τη στιγμή που αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας και τη θέση μας στην οικογένεια, τις κοινωνικές συναναστροφές, ακόμη και στην ίδια την κοινωνία, τείνουμε να εξιδανικεύουμε καταστάσεις οι οποίες στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερες από αυτό που εμείς έχουμε πλάσει στο μυαλό μας. Είναι λογικό, ανθρώπινο και φυσικά ένας τρόπος αντιμετώπισης δυσάρεστων καταστάσεων. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις ερωτικές σχέσεις. Ιδίως εμείς οι γυναίκες, συνηθίζουμε να ωραιοποιούμε καταστάσεις, προκειμένου να αποφύγουμε μία μεγάλη αλήθεια: Ότι απλά δεν μας γουστάρει! Μήπως όμως ήρθε πια η ώρα να δεις τα σημάδια; Εδώ σου έχω 5 βασικά. Άνοιξε τα μάτια σου επιτέλους.

Βλέπει κάποια άλλη

Και μάλλον δεν έχει σκοπό να τη χωρίσει για σένα. Ακόμα κι αν δε σου το έχει πει, υποθέτω από τη συμπεριφορά του το αντιλαμβάνεσαι.

Ισχυρίζεται ότι δεν είναι καλός στις σχέσεις

Σου το λέει, κι εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι σε θέλει; Και τελοσπάντων αν σε ήθελε, θα ρίσκαρε να σε χάσει λέγοντάς σου ότι δεν είναι και ο απόλυτος σχεσάκιας; Πίστεψέ με, και ο χειρότερος άντρας σε θέματα σχέσεων όταν θέλει πραγματικά μία γυναίκα, θα παρουσιάσει εντελώς διαφορετικά τον εαυτό του.

Εξαφανίζεται

Αν τα προηγούμενα δε σε έχουν πείσει, νομίζω ότι με αυτό επιτέλους θα καταλάβεις. Πώς είναι δυνατόν να σε θέλει αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να μένει μακριά σου; Σκέψου το!

Δε σε βγάζει ραντεβού

Καλό και το Netflix, καλό και το χουχούλι στον καναπέ αλλά φίλη μου, βγείτε και λίγο έξω να σας δει ο ήλιος. Είναι δυνατόν ένα φυσιολογικό ζευγάρι όπως εσείς, να μην πηγαίνετε μία βόλτα; Εκτός πια κι αν δεν είστε φυσιολογικό ζευγάρι. Λέω εγώ τώρα.

Τρέμει τις φωτογραφίες

Και να υπάρχουν ντοκουμέντα με εσάς τους δύο; Λάθος. Μέγα λάθος. Είπαμε, είναι φαντασματάκι και οφείλει να σβήνει τα ίχνη του.

Δε σε ακούει

Μπορεί να του λες κάτι σημαντικό, είτε γενικά είτε για σένα. Εκείνος όμως δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να σου δώσει έστω και την ελάχιστη προσοχή. Όταν ο άλλος σε αφορά, ακόμα και το πιο ανούσιο πράγμα να σου λέει… κρέμεσαι από τα χείλη του! Το αντίθετο φυσικά συμβαίνει όταν σου είναι αδιάφορος. Μήπως να το ξανασκεφτείς;

Είναι τρυφερός μόνο όταν είστε οι δυο σας

Σε περίπτωση δηλαδή που είστε έξω ή με παρέα, όχι μόνο δε σε πλησιάζει, αλλά σου φέρεται σαν να είστε και δύο εντελώς άγνωστοι! Άβολο.

Διαβάστε ακόμη:

Η νέα έρευνα για το σεξ με την οποία διαφωνώ, και μάλλον θα διαφωνήσεις κι εσύ

Πώς θα τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός: 3 αλάνθαστα μυστικά