Μήπως κάνετε κακό σεξ; Τα 4 βασικά χαρακτηριστικά του

Μήπως κάνετε κακό σεξ; Τα 4 βασικά χαρακτηριστικά του

Φίλη μου την προσοχή σου

Σίγουρα το σεξ είναι από τα ωραιότερα πράγματα που μπορεί να υπάρξουν, μην σου πούμε και το ωραιότερο! Το να μην κάνει κάποιος καθόλου σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο, αλλά αν μας ρωτάς, είναι προτιμότερο από το να είναι κακό! Θα μας πεις τώρα, πόσο κακό μπορεί να είναι ένα σεξ με κάποιον που τελοσπάντων έστω ερωτικά θα σου αρέσει; Κι όμως φίλη μου, ήρθε η ώρα να σε ενημερώσουμε ότι όσο κι αν δεν το πιστεύεις και όσο κι αν θέλεις κάποιον, το σεξ μπορεί να προσπεράσει όλα τα υπόλοιπα και να είναι πραγματικά απαίσιο! Το θέμα είναι λοιπόν, αν εσύ είσαι σε θέση να το παραδεχτείς ή αν απλώς κάνεις τα στραβά μάτια και απλά συμβιβάζεσαι, με αποτέλεσμα τα νεύρα σου ακόμα και 5 λεπτά μετά τη... συνουσία να είναι σε σημείο οριακό! Ήρθε η ώρα λοιπόν να σου ανοίξουμε τα μάτια και να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά ενός πολύ κακού σεξ! Προσοχή, δεν υπάρχει λόγος απογοήτευσης ούτε φυσικά φταίει αποκλειστικά και μόνο ο ένας από τους δύο. Όλα είναι θέμα χημείας και κυρίως διάθεσης για αλλαγές και βελτίωση. Εδώ λοιπόν σου έχουμε τα βασικά χαρακτηριστικά ενός κακού σεξ, για να δεις κι εσύ τελοσπάντων πώς θα... κινηθείς!

1. Φιλάκια: Εντάξει καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι και ο έρωτας της ζωής σου και μάλλον τα αισθήματα είναι αμοιβαία! Ωστόσο είναι εραστής σου που σημαίνει ότι με τον άνθρωπο αυτό κάνεις συχνά πυκνά σεξ! Eφόσον λοιπόν κάποιες φορές το συχνά γίνεται σπάνια, για ποιο λόγο όταν τελικά το κάνετε, γίνεται τόσο λάθος; Έχουμε την εντύπωση, ότι εφόσον κάνετε σεξ, δεν υπάρχει και λόγος να μη... φιλιέστε. Δεν είπαμε να γίνετε και μελό, γιατί σεξ και μελό δεν πάνε ποτέ μαζί, αλλά βρε παιδιά και καθόλου φιλί; Είναι δυνατόν;

2. Ο φόβος του... ιεραποστολικού: Συγχαρητήρια! Τόσο εσύ όσο και ο παρτενέρ σου, αξίζετε έναν ρόλο σε ταινία πορνό! Είστε περιπετειώδεις, δημιουργικοί, τολμηροί και... δεν κάνετε ποτέ ιεραποστολικό! Εδώ καλή μου υπάρχει πρόβλημα! Ναι μεν είναι κάπως ρομαντικούλι και σίγουρα πιο αγαπησιάρικο, αλλά από την άλλη, είναι και η top στάση για πολλαπλούς οργασμούς καθώς η επαφή των δύο σωμάτων βοηθάει στην... κορύφωση που είναι και το ζητούμενο! Μπορεί λοιπόν εσείς να θέλετε κάθε φορά να γίνεστε... κουβάρι και να προσπαθείτε, αφού τελειώσετε, να ξεμπλέξετε χέρια, πόδια και λαιμούς, αλλά σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα πού και πού να δοκιμάζετε και το πατροπαράδοτο ιεραποστολικό, έτσι για να δείτε και τη διαφορά! Αξίζει... Προσοχή: Είπαμε καλό αλλά μην το παρακάνετε κιόλας. Χρησιμοποιείστε την ιεραποστολική στάση ως... βάση και κάντε και τις τσαχπινιές σας.

3. Λίγο πιο κάτω;: Ακόμα ένα θέμα, μεγάλο, σοβαρό και... άλυτο! Μα πες μας τώρα για ποιο λόγο ένας άντρας και μία γυναίκα αντίστοιχα να μην κάνουν στοματικό σεξ στον παρτενέρ τους. Και δεν εννοούμε την περίπτωση του one night stand ή καποια μέρα που τελοσπάντων το σεξ ήταν στα γρήγορα και κάπου όχι και τόσο βολικά, αλλά ποτέ; Η αλήθεια είναι ότι πολλοί τείνουν να δικαιολογούν τον άντρα μιας και ο κόλπος είναι κομματάκι πιο... μυστήριος από το πέος, αλλά εμείς βροντοφωνάζουμε ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία! Αν λοιπόν είστε ένα ζευγάρι που δεν μπορεί να απολαύσει το στοματικό σεξ, κόψτε το sex γενικότερα! Δεν λέμε ότι δεν υπάρχουν άτομα τα οποία κάπως βαριούνται τα προκαταρκτικά, αλλά ούτε καν για... ζέσταμα;

4. Η ώρα της αλήθειας: Έχεις ένα θέμα, πάνω στο σεξ πάντα, και δεν το συζητάς μαζί του; Ε είσαι άξια της μοίρας σου και αυτός της δικής του αντίστοιχα! Όταν δηλαδή σε κοπανάει σε άσχετες στιγμές, σου ξεριζώνει τα μαλλιά, και δεν σου αρέσει, ή δεν έχει ιδέα πώς να χειριστεί τη γλώσσα και τα χέρια του, εσύ δεν πρέπει με έναν απλό και ευγενικό τρόπο να του το πεις; Δηλαδή αν τελικά τον άνθρωπο αυτό τον παντρευτείς θα καταδικαστείς αιώνια σε ένα κακό σεξ μόνο και μόνο επειδή δεν θέλεις να τον προσβάλεις; Το σεξ είναι σεξ, τα ταμπού και η διακριτικότητα πάνε περίπατο και την θέση τους παίρνει η ειλικρίνεια και το... θάρρος! Αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία!