Γιατί οι άντρες... εξαφανίζονται;

Γιατί οι άντρες... εξαφανίζονται;

Μία σεμνή προσέγγιση της... κλασικής συμπεριφοράς

Δε θα ήταν όλα πιο όμορφα και απλά αν τα ραντεβού κατέληγαν σε σχέση και η σχέση σε γάμο; Γιατί λοιπόν θα πρέπει, όλα να περιπλέκονται αμέσως μετά το σεξ; Αφενός γιατί έτσι είναι η ζωή, αφετέρου γιατί έτσι είναι οι σχέσεις. Και οι άντρες! Οι οποίοι εξαφανίζονται. Χωρίς να δώσουν εξηγήσεις. Εδώ σου έχω τους βασικούς λόγους.

1. Όπως τονίσαμε και παραπάνω, 2 ή 3 ή 4 ραντεβού δεν είναι σχέση. Αυτό φυσικά δε δικαιολογεί το γεγονός ότι απλά χάνεται, αλλά στο μυαλό του άντρα, αν θέλεις στον μικρόκοσμό του για να είμαστε και πιο σαφείς, δε σου χρωστάει καμία απολύτως εξήγηση γιατί συνειδητοποίησε ότι μάλλον δεν του κάνεις. Βέβαια θα έπρεπε να σε ενημερώσει, αλλά δυστυχώς ο κόσμος δεν είναι τέλειος.

2. Δε θέλει να σε πληγώσει. Και γι' αυτό απλά δεν ξαναεπικοινωνεί ποτέ. Εντάξει ας τους ενημερώσει όμως κάποιος ότι έτσι κι αλλιώς θα πληγωθείς, οπότε ας φροντίσει να είναι κύριος και σωστός. Μα τι ζόρι τραβάνε τελοσπάντων οι άντρες με τα συναισθήματα; Δε γίνεται να είναι όλα flat στη ζωή. Hellooooo!

3. Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο να βρήκε ήδη κάποια με μεγαλύτερο στήθος από σένα. Ναι φίλη μου, διανύει την πιο ρηχή περίοδο της ζωής του κι εσύ δυστυχώς έπεσες στο διάβα του.

4. Και εδώ που τα λέμε, και να βρεθείτε τι να σου πει; «Δε φταις εσύ αλλά εγώ»; Θα σε ικανοποιούσε αυτό; Αν και στην προκειμένη όντως δε φταις εσύ. Να το ξεκαθαρίσουμε.

5. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται στη φάση που θέλει απλώς σεξ. Οπότε όταν αντιληφθεί ότι εσύ θέλεις κάτι παραπάνω, την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Και σίγουρα θα βρει κάποια άλλη που θέλει ακριβώς το ίδιο με εκείνον.

6. Εκτός βέβαια από τους πιο safe λόγους υπάρχουν κι άλλοι που είναι κάπως πιο... σκληροί! Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να σε θεωρεί βαρετή;

7. Και φυσικά δε είναι έτοιμος για σχέση. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν πανεύκολα να προχωρήσουν στη ζωή τους, και υπάρχουν άλλοι οι οποίοι θέλουν ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να μπορέσουν να βάλουν τα συναισθήματά τους σε μία τάξη. Έπεσες στην περίπτωση λοιπόν.

Διαβάστε ακόμη:

Τρέξε: 5 σημάδια ότι δεν είναι παιδί για γάμο